• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim

Benim maalesef bir işe girip çalışma veya hobi bulma gibi bir şansım yok çünkü ben sabahtan akşama kadar sadece evladımla ilgileniyorum bu önümüzdeki 2 sene çok önemli evladımın gelişimi için uyuduğu 2 saatlik zaman diliminde de sadece yemek ve temizlik yapabiliyorum 😑
Allah yardımcınız olsun. Cok incelemeyin bazi seyleri. Hayat devam ediyor. Evlilik monotonlasir genelde. Esiniz yoruluyordur.

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış konu sahibi bence çok hakli tamam adam çalışıyor olabilir ama bence çocuklarımın geleceğine yatırım yapıyorum adı altında kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor olabilir daha çok kazanayım daha çok malım mülküm olsun x kişisi şu kadar toprak almış benmde olsun y kişisinin bankada şu kadar parası var benmde olsun... eşiyle 1 saat oturup sohbet etmek bir kahve içmek ne kadar yorucu olabilir konu sahibide akşama kadar özel bir cocukla ilgileniyor bir kadın olarak hiç mi ihtiyacı yok sevgiye ilgiye saçının oksanmasina kendini önemli hissetmeye karnım doyuyor ihtiyaçlarım karşılanıyor susup oturayım mi desin burda derdini anlatmış ne kadar çok yuklenilmis sevgisizlikte bir şiddet türüdür konu sahibi duygusal şiddet görüyor bence

Atalarımız boşuna dememiş " kendini yönetirken kafanı, başkalarını yönetirken kalbini kullan" diye.
Adam 5 senedir eşini ilgiden mahrum bırakıyor yetmiyor her yaptığını eleştiriyor, beğenmiyor, kadın konuşurken duymak istemiyor buna rağmen bazıları ek iş yapıyor diye adamın avukatlığı yapıyor. Ve bu acımasız yorumları yapanlar eşleri ilgi göstermediginde eşim ek iş yaptığı için yoğun bu yüzden bana ilgi göstermiyor diyebilecek insanlarda değil. Ama başkaları söz konusu olduğunda sallama boş beleş yorum yapabiliyor.

Seri ordan oraya robot gibi çalışıp eşine birde 4 /4 lük de ilgi verecek erkek bekleyenler hangi hayal alemin de yaşıyor seri de dislikecı oluyorlar birde 😂 yazık hayatın gerçeklerini söyleyince zorunuza mı gidiyor?

Son düzenleme:
Atalarımız boşuna dememiş " kendini yönetirken kafanı, başkalarını yönetirken kalbini kullan" diye.
Adam 5 senedir eşini ilgiden mahrum bırakıyor yetmiyor her yaptığını eleştiriyor, beğenmiyor, kadın konuşurken duymak istemiyor buna rağmen bazıları ek iş yapıyor diye adamın avukatlığı yapıyor. Ve bu acımasız yorumları yapanlar eşleri ilgi göstermediginde eşim ek iş yaptığı için yoğun bu yüzden bana ilgi göstermiyor diyebilecek insanlarda değil. Ama başkaları söz konusu olduğunda sallama boş beleş yorum yapabiliyor.
Aynen cinsellik varmış neyine yetmiyormuş konu sahibinin onu bulamayanlarda varmış birde böyle yorumlar vardı beni benden aldı sokakta kedi köpekte yapiyo duygu olmadıktan sonra resmen karşısındakini kullanmak olmuyor mu bu .Hani adam asgari ücretli çalışsa para yetmediği için ek iş yapsa anlarım ama yatırım yapıyormuş paşam iki gün sonra hayatı yaşamadan sevgi almadan sevgi vermeden yaşlanınca o zaman anlar ama iş işten geçer konu sahibininde bütün duyguları yok olur çok üzücü

Bazı üyelere katılmıyorum. Kazandığı yetmediği için mecburen ek iş yapsa adamı elleme ok ama yatırım için daha çok para kazanmak için ailesinden çalıyor. Ne için birlikte dışarda Bi kahve içmeye bile vakit kalmıyor para olsa ne olur. 7 eşinle oturup ciddi ciddi konuş. Vakit ayırman lazım diye gerekirse biraz rest çek sen de onu sevdiği şeylerden biraz mahrum bırak. En azından akşamları çocukla ilgilendiği saatleri dışarıya çıkabilirsiniz Bi sahilde yürümek, bi parkta yeşil Bi alanda çay kahve içmek, arada akşam yemeği. Ve mümkünse izin günü olsun. Baskı kur valla erkekleri biraz alıştırmak lazım. Hangi dille yaklaşacağını sen bilirsin çok bunaldım hadi Bi kahve içmeye çıkalım de evde oturacağına çıkın Bi hava al sen de eşin de. Yavaş yavaş alıştır tatli dille söyle. Baktın tutmadı benim gibi kavga et. 😂😂

Aynen cinsellik varmış neyine yetmiyormuş konu sahibinin onu bulamayanlarda varmış birde böyle yorumlar vardı beni benden aldı sokakta kedi köpekte yapiyo duygu olmadıktan sonra resmen karşısındakini kullanmak olmuyor mu bu .Hani adam asgari ücretli çalışsa para yetmediği için ek iş yapsa anlarım ama yatırım yapıyormuş paşam iki gün sonra hayatı yaşamadan sevgi almadan sevgi vermeden yaşlanınca o zaman anlar ama iş işten geçer konu sahibininde bütün duyguları yok olur çok üzücü

Konu para değil zaten.
Adam ayda bir eşine güzel bir cümle kullansa bu kadın bu kadar duygusal açlık çekmezdi. Sanki adam ek iş olarak taş taşıyor da bazısı u ilgisiz herifi savunmaya geçmiş.

Seri ordan oraya robot gibi çalışıp eşine birde 4 /4 lük de ilgi verecek erkek bekleyenler hangi hayal alemin de yaşıyor seri de dislikecı oluyorlar birde 😂 yazık hayatın gerçeklerini söyleyince zorunuza mı gidiyor
Çalışmasın hayatım robot gibi deli mi s... Onun para aşkı yüzünden ki kesin oğlakdır bu adam bu kadın dört duvara sıkışmış. Çıkıp birlikte yiyemedikten sonra evlilikten hayattan bir şey anlamadıktan sonra fazla parayı napalım. Bi daha mı gelecek dünyaya en güzel yaşları gidiyor bu şekilde.

Cok çabalıyorm evladım uyuyunca diyorum film açayım kısa yok diyor e kahve içelim yok uykum kaçar 10 dkka konuşsak çok bunaldım diyorum ama hayır uyku iş is uyku bu döngü de devam ne hafta içi ne hafta sonu yıllık izinler de full tarla ekip biçiyor yatırım amaçlı tarla alıyor ama ben yavaş yavaş eriyorum.gormuyo
Eşinize hak verenler olmuş ama aile hayatı, eşle çocukla aktif ilgilenmek bazı erkeklere zor geliyor ve ise vuruyorlar kendilerini.
Hafta sonu, yıllık izin dahil çalışmak zorunda değil esiniz. Yatırımı da az yapsın.
Eşiyle ,çocuğuyla değil tatil bir parka gitmeyi çok gören adama fedakar baba güzellemesi yapılmış birde. 🫠 Erkek olmak cidden çok kolay bu memlekette.

Son düzenleme:
Çalışmasın hayatım robot gibi deli mi s... Onun para aşkı yüzünden ki kesin oğlakdır bu adam bu kadın dört duvara sıkışmış. Çıkıp birlikte yiyemedikten sonra evlilikten hayattan bir şey anlamadıktan sonra fazla parayı napalım. Bi daha mı gelecek dünyaya en güzel yaşları gidiyor bu şekilde.

Ama şu var canım tek çalışan ve memurmuş klasik memur kafası var [oglaksa birde ] 😂 adam da birikim yapayım edeyim kafası gittikçe kötüleşen bir ekonomi de var çocuktan sonra belki daha da öyle olmayı hissetti bilemeyiz ki özel çocukları var o psikolojiyi ve yükü anlamak için baba olmak lazım galiba.
Sonuçta kaç kez terketmiş işe yaramamış ayrıca çocuktan da ötürü babasına ihtiyacı olduğunu söyledi ne diyelim boşansa olmaz aa kocan ilgisiz olmaz böyle deyip kadını daha mı psikoza sokalım.
Erkek beynini içselleştirmesinler ve inkar edemezler ki zaman geçtikce evlenince o ilgi alaka azalıyor bu bir gerçek. Ben evli değilim ama gözlem yaptım.
Adam kötü üslupla konuşuyorsa içeriğini bilemem darlanıyordur belki karşı taraftan bazen tatlı dilli olmak lazım hayatı kolaylaştırmak adına. İstediğini yaptırmak için. Tamamen hep kadın tarafını da tutamam evliliği hep karı ve koca olarak ikisine de objektif bakarım.
İnsan gibi oturup konuşsunlar hayatı da kaçırmayalım desinler. Burda çok yararlı bir öneri de görmedim yani...

Cinsellik var neyine yetmiyor demedim bunlar lafı nereden anlıyor acaba adamın eşine yine de ilgisi var sadece duygusal olarak da ittirilmeye ihtiyacı var. Aman ne anlıyorlar kocasını kötüleyip ne geciyor ellerine bilmiyorum önerileri sanki mucizevi dokunuş. 😂

Ama şu var canım tek çalışan ve memurmuş klasik memur kafası var [oglaksa birde ] 😂 adam da birikim yapayım edeyim kafası gittikçe kötüleşen bir ekonomi de var çocuktan sonra belki daha da öyle olmayı hissetti bilemeyiz ki özel çocukları var o psikolojiyi ve yükü anlamak için baba olmak lazım galiba.
Sonuçta kaç kez terketmiş işe yaramamış ayrıca çocuktan da ötürü babasına ihtiyacı olduğunu söyledi ne diyelim boşansa olmaz aa kocan ilgisiz olmaz böyle deyip kadını daha mı psikoza sokalım.
Erkek beynini içselleştirmesinler ve inkar edemezler ki zaman geçtikce evlenince o ilgi alaka azalıyor bu bir gerçek. Ben evli değilim ama gözlem yaptım.
Adam kötü üslupla konuşuyorsa içeriğini bilemem darlanıyordur belki karşı taraftan bazen tatlı dilli olmak lazım hayatı kolaylaştırmak adına. İstediğini yaptırmak için. Tamamen hep kadın tarafını da tutamam evliliği hep karı ve koca olarak ikisine de objektif bakarım.
İnsan gibi oturup konuşsunlar hayatı da kaçırmayalım desinler. Burda çok yararlı bir öneri de görmedim yani...
Burç dahil herşey doğru söylediklerinin teşekkür ederim ♥️🥺

Evet oğlak 🤭

Canım gerçekten ben katlan demiyorum. Tatlı dille güzellikle eski günlerinize dönersiniz inşallah. ❤️😘
Amiin amiin eski bizi o kadar çok özledim ki gittiğimiz şehirlerde yaşadıklarımızı aslında o kadar tutkulu bir adam ki istese inanılmaz biri oluyor ama son 2 senedir hiçbir şey kalmadı bitek gece hatırlıyorum zaten karı koca olduğumuzu

Amiin amiin eski bizi o kadar çok özledim ki gittiğimiz şehirlerde yaşadıklarımızı aslında o kadar tutkulu bir adam ki istese inanılmaz biri oluyor ama son 2 senedir hiçbir şey kalmadı bitek gece hatırlıyorum zaten karı koca olduğumuzu

Peki diğer işe gidince mi boyle oldu? Tek işte iken mi ilgiliydi?

Peki diğer işe gidince mi boyle oldu? Tek işte iken mi ilgiliydi?
Yani gene haftada 2 3 gün gidiyoduk akşamları özellikle hadi diyodu çayımızı koy termosa alıp başımızı gidelim araba nereye atarsa diyordu yüzümde Salak gülümseme ile çay koyiyordm. 🤭 son 2 senedir ek iş basladi başlayalı tamamen bitti

Özel çocuk ailesi olmak cidden zordur. Eşiniz de tüm yükü sizin üzerinize atmış ve evden kaçıyor gibi geldi bana. ek iş yatırım falan biraz da bahanesi gibi sanki. oysa sizin de çok desteğe ihtiyacınız olur, birebir bu işlerle uğraşan sizsiniz sonuçta. Ayrıca insanlar sadece anne ve baba olarak hayat bitiremez, sevgili olmaya da ihtiyaçları var, evlilik dediğin bu zaten.eşinizle ciddi anlamda konuşun ama düzelmiyorsa da nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz bilmiyorum.

Bula bula oğlak mı buldun? Gittikçe maddiyatçı olurlar onlar başta çok duygusaldır ama hayatını garanti altına almadan da içleri rahat etmez kafaları hep karışıktır. 😂
Bende başak burcuyum toprak olması yanılttı beni 🤭 başta çok benziyoduk meğer çok farklıymisiz

Back
X