Ama şu var canım tek çalışan ve memurmuş klasik memur kafası var [oglaksa birde ]

adam da birikim yapayım edeyim kafası gittikçe kötüleşen bir ekonomi de var çocuktan sonra belki daha da öyle olmayı hissetti bilemeyiz ki özel çocukları var o psikolojiyi ve yükü anlamak için baba olmak lazım galiba.
Sonuçta kaç kez terketmiş işe yaramamış ayrıca çocuktan da ötürü babasına ihtiyacı olduğunu söyledi ne diyelim boşansa olmaz aa kocan ilgisiz olmaz böyle deyip kadını daha mı psikoza sokalım.
Erkek beynini içselleştirmesinler ve inkar edemezler ki zaman geçtikce evlenince o ilgi alaka azalıyor bu bir gerçek. Ben evli değilim ama gözlem yaptım.
Adam kötü üslupla konuşuyorsa içeriğini bilemem darlanıyordur belki karşı taraftan bazen tatlı dilli olmak lazım hayatı kolaylaştırmak adına. İstediğini yaptırmak için. Tamamen hep kadın tarafını da tutamam evliliği hep karı ve koca olarak ikisine de objektif bakarım.
İnsan gibi oturup konuşsunlar hayatı da kaçırmayalım desinler. Burda çok yararlı bir öneri de görmedim yani...