• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim

Cinsellik var neyine yetmiyor demedim bunlar lafı nereden anlıyor acaba adamın eşine yinede ilgisi var sadece duygusal olarak da ittirilmeye ihtiyacı var. Aman ne anlıyorlar kocasını kötüleyip ne geciyor ellerine bilmiyorum önerileri sanki mucizevi dokunuş. 😂
Karısıyla 10 dakika sohbet etmeyen, evde bile bir kahve içemeyen adama iyi bir şey yazamam ben kendi adıma.
Cinsellikte bir noktada ihtiyaç, bunun üzerinden ilgi var demek zor. Gündüz yüzüne bakma, iki kelime etme geceye gelince de sevismek iste. Ben bunu ilgi değil başka bir şekilde anlarım mesela.
Genel olarak yorumlarda adama hak verilmesi enteresan geldi bana.
Çalışıyor ya adam yetsin sana denmiş, yüzüne bakıp iki sohbet etmesede olur. Mucizevi dokunuşu kimse yorum olarak yapamaz zaten, keşke öyle olsa. 🙃

Özel çocuk ailesi olmak cidden zordur. Eşiniz de tüm yükü sizin üzerinize atmış ve evden kaçıyor gibi geldi bana. ek iş yatırım falan biraz da bahanesi gibi sanki. oysa sizin de çok desteğe ihtiyacınız olur, birebir bu işlerle uğraşan sizsiniz sonuçta. Ayrıca insanlar sadece anne ve baba olarak hayat bitiremez, sevgili olmaya da ihtiyaçları var, evlilik dediğin bu zaten.eşinizle ciddi anlamda konuşun ama düzelmiyorsa da nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz bilmiyorum.
Evet günde 2 tatlı söz dahi yok tatlı sözü bırak canım yoruluyosun biliyorum Allah senden razı olsun evladimizla böyle ilgilendiğin için bile demiyor ben ölesiye çalışıyorsam sende en güzel şekilde evladimiza bak diyor ama bilmiyor ki beyin yorgunluğu beden yorgunlugundan daha zorr

Yani gene haftada 2 3 gün gidiyoduk akşamları özellikle hadi diyodu çayımızı koy termosa alıp başımızı gidelim araba nereye atarsa diyordu yüzümde Salak gülümseme ile çay koyiyordm. 🤭 son 2 senedir ek iş basladi başlayalı tamamen bitti

🥺 İşte bak iş yükü çok etkilemiş baştan beri dedim. Peki yapmasa çok birşey kaybeder misiniz? Biraz ailenle ilgilenmeni ve kendini yormanı istemiyorum de. Üzülüyorum eski günleri özlüyorum diye konuşsan?

🥺 İşte bak iş yükü çok etkilemiş baştan beri dedim. Peki yapmasa çok birşey kaybeder misiniz? Biraz ailenle ilgilenmeni ve kendini yormanı istemiyorum de. Üzülüyorum eski günleri özlüyorum diye konuşsan?
Asssla bırakmaz herkesi arayıp iş varsa geleyim diyor adam gözünü tamamen para yatırım hırsı bürüdü

Bilirim bende de bi oğlak var başımda. 😂😂
Ama şu var canım tek çalışan ve memurmuş klasik memur kafası var [oglaksa birde ] 😂 adam da birikim yapayım edeyim kafası gittikçe kötüleşen bir ekonomi de var çocuktan sonra belki daha da öyle olmayı hissetti bilemeyiz ki özel çocukları var o psikolojiyi ve yükü anlamak için baba olmak lazım galiba.
Sonuçta kaç kez terketmiş işe yaramamış ayrıca çocuktan da ötürü babasına ihtiyacı olduğunu söyledi ne diyelim boşansa olmaz aa kocan ilgisiz olmaz böyle deyip kadını daha mı psikoza sokalım.
Erkek beynini içselleştirmesinler ve inkar edemezler ki zaman geçtikce evlenince o ilgi alaka azalıyor bu bir gerçek. Ben evli değilim ama gözlem yaptım.
Adam kötü üslupla konuşuyorsa içeriğini bilemem darlanıyordur belki karşı taraftan bazen tatlı dilli olmak lazım hayatı kolaylaştırmak adına. İstediğini yaptırmak için. Tamamen hep kadın tarafını da tutamam evliliği hep karı ve koca olarak ikisine de objektif bakarım.
İnsan gibi oturup konuşsunlar hayatı da kaçırmayalım desinler. Burda çok yararlı bir öneri de görmedim yani...
Ben verdim aslında yararlı Bi öneri. 😂😂 Alıştıracak eşini çok bunaldım hadi 1 saat de olsa çıkalım diyecek, ayh bana ne iyi geldi bunu hep yapalım diyecek, bu şekilde çıkmazsa o da eşinin isteklerini geri çevirecek. 😈 Sohbet edebilmek vakit geçirebilmek de benim ihtiyaçlarım. Kusura bakma benim duygusal ihtiyaçlarım karşılanmadan kılımı kıpırdatmam diyecek. Tek çözüm boşanmak ya da çile çekmek değil. İnsanlar değişebilir. Değişene kadar her yol denenir. 😂

Ben verdim aslında yararlı Bi öneri. 😂😂 Alıştıracak eşini çok bunaldım hadi 1 saat de olsa çıkalım diyecek, ayh bana ne iyi geldi bunu hep yapalım diyecek, bu şekilde çıkmazsa o da eşinin isteklerini geri çevirecek. 😈 Sohbet edebilmek vakit geçirebilmek de benim ihtiyaçlarım. Kusura bakma benim duygusal ihtiyaçlarım karşılanmadan kılımı kıpırdatmam diyecek. Tek çözüm boşanmak ya da çile çekmek değil. İnsanlar değişebilir. Değişene kadar her yol denenir. 😂
Kiz adamı görmüyorm ki hadi çıkalım deyim 10 da geliyo banyo tras 2 saat çocukla oynayıp kendini yatağa zor atıyor

Karısıyla 10 dakika sohbet etmeyen, evde bile bir kahve içemeyen adama iyi bir şey yazamam ben kendi adıma.
Cinsellikte bir noktada ihtiyaç, bunun üzerinden ilgi var demek zor. Gündüz yüzüne bakma, iki kelime etme geceye gelince de sevismek iste. Ben bunu ilgi değil başka bir şekilde anlarım mesela.
Genel olarak yorumlarda adama hak verilmesi enteresan geldi bana.
Çalışıyor ya adam yetsin sana denmiş, yüzüne bakıp iki sohbet etmesede olur. Mucizevi dokunuşu kimse yorum olarak yapamaz zaten, keşke öyle olsa. 🙃
Cinsellik var diye de avunulmaz ki, onu da canı istedi yapıyomuş, yarın libido kalmayınca onu da yapmıycak.

Cinsellik var neyine yetmiyor demedim bunlar lafı nereden anlıyor acaba adamın eşine yine de ilgisi var sadece duygusal olarak da ittirilmeye ihtiyacı var. Aman ne anlıyorlar kocasını kötüleyip ne geciyor ellerine bilmiyorum önerileri sanki mucizevi dokunuş. 😂
Cinsellik isteyince adamın kadına duygusu var olmus olmuyo 😀ihtiyaç gideriyorlar erkeklerin çoğu malesef kadinlar gibi düşünemiyor.Kocasini kötülemekten ziyade adamı bu kadar sıkı sıkıya savunupta kadını haksızmis gibi suçlayan yorumlar var ona istinaden yaptım ben yorumumu .keşke dediğiniz gibi elimizde sihirli bir değnek olsa da o mucizevi dokunuşu gerçekleştirebilsek.

Rabb im evladınizi size bağışlasın. Eşiniz de yorulur illaki ama sizinle ilgilenmesi gerekir. Bi süre sessiz kalsanız. Üzerine gitmeyin sormazsa anlatmayin mesela. Sizdeki değişimi fark ederse incitmeden konuşursunuz.

Ah bir görsen halini gözleri şişmiş kolu zor kalkiyor inan ölüyorm desen kalkmaz 🤭
O zaman ek işi bırakacak ya da daha az saat çalışacak. Bilmiyorum hangi yöntem yarar eşinde? Kaybetme korkusu? Uzaklaşsan biraz? Gerçi yeterince uzaklık var. Sallamasan akşam alsan çıksan çocukla ne oluyor karıma der mi?

Asssla bırakmaz herkesi arayıp iş varsa geleyim diyor adam gözünü tamamen para yatırım hırsı bürüdü

Of kefenin cebi mi var be adam derim esprili şekilde 😂 aslında başta ilgiliymiş ondan dolayı kurtarılabilir olarak görüyorum. Belki gidip gelmenden dolayı fazla ciddiye almıyor seni ya da. Ailesini kaybedecek en sonunda para hırsından yahu. Ben baba olarak acaba çok mu sorumluluk duyuyor dedim ama abartmasın tabi ki.
Bir erkek arkadaşım da parayı severdi ben o tarz insan olmadığım için tuhaf bulurdum. Eğer asla düzelmezse baya sensiz kalmakla korkutman gerekiyor baya güveniyor gitmezsin diye belki de canım.

Kesinlikle öyle 🫰

Özel çocuk ailesi olmak cidden zordur. Eşiniz de tüm yükü sizin üzerinize atmış ve evden kaçıyor gibi geldi bana. ek iş yatırım falan biraz da bahanesi gibi sanki. oysa sizin de çok desteğe ihtiyacınız olur, birebir bu işlerle uğraşan sizsiniz sonuçta. Ayrıca insanlar sadece anne ve baba olarak hayat bitiremez, sevgili olmaya da ihtiyaçları var, evlilik dediğin bu zaten.eşinizle ciddi anlamda konuşun ama düzelmiyorsa da nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz bilmiyorum.

Özel çocuğu olan ailelerin çoğunda işim gereği defalarca şahit olduğum şöyle bir durum var erkekler herhangi özel bir durumu olan çocuğu olduğunda sanki kadın kasıtlı böyle engelli çocuk doğurmuş gibi kadını suçlayan soğuyan, eşini boşayan, hiç bir şey söylemeden terk eden bir çok olay gördüm.

O zaman ek işi bırakacak ya da daha az saat çalışacak. Bilmiyorum hangi yöntem yarar eşinde? Kaybetme korkusu? Uzaklaşsan biraz? Gerçi yeterince uzaklık var. Sallamasan akşam alsan çıksan çocukla ne oluyor karıma der mi?
Aynı şeyi bende düşündüm konu sahibide ilgisiz kalırsa belki adam ben ne yapıyorum diyebilir

Ah kizlar ne diller döküyorum bir bilseniz neler yaptım ama adamı bu iş merakından kurtaramadim sanirim bu durumdan kendini ancak yine kendi kurtarabilir

Özel çocuğu olan ailelerin çoğunda işim gereği defalarca şahit olduğum şöyle bir durum var erkekler herhangi özel bir durumu olan çocuğu olduğunda sanki kadın kasıtlı böyle engelli çocuk doğurmuş gibi kadını suçlayan soğuyan, eşini boşayan, hiç bir şey söylemeden terk eden bir çok olay gördüm.
Ya bu konuda hakkını yemeyim günlerce hastanede kalırız ben arabada yatarım bazen o çocuğun başında sabahlar dualar eder burnu aksa koşa koşa hastaneye gideriz hayatımda görmediğim herşeyi yapar oğluna yter ki gülsün diye ama sadece hastayken olmaz ki çocuk baba sevgisine ben eş sevgisine mahrumum 😑

Aynı şeyi bende düşündüm konu sahibide ilgisiz kalırsa belki adam ben ne yapıyorum diyebilir
Olabilir. Ama sadece çocuk parkına gitmekle olmaz. Alıp çocuğu çıkıp çıkıp gezsin. Biraz da ekstra baksın kendine. Giderken haber de vermesin Ah unuttum desin. Adam bilmesin nerde napıyor Bi ordan çıksın Bi burdan sonradan tesadüfen(!) öğrensin. O zaman gün içinde kaç kere arıyor görürüz.

Bende başak burcuyum toprak olması yanılttı beni 🤭 başta çok benziyoduk meğer çok farklıymisiz

Ben oğlak burcuyum ve başak burcu ile hiç anlaşamam kesinlikle şehir efsanesi toprak tek değil ki kaç çeşit toprak türü var insanın özü de toprak farklı farklı ten de karakter de insan var. 😂

Back
X