Aslında kötü biri değil öyle mi? Ne desteği istiyorsunuz? Kır dizini otur, çok çalış borç dağ gibi, kocanız isteyecek siz de bulup vereceksiniz mi yazalım? Azospermi sorunu için en pahalı doktorlara gidip en pahalı tedaviler olun çünkü eşsiz bir koca bulmuşsunuz. Bugün bebeğiniz olsa var mı bakacak paranız, yarın olacak mı? Adam keyifle harcıyor altını parayı. Bebeğe takılan hediyeyi ister, siz de veririsiniz. O tanıdığa olan borç bitince başka tanıdık bulursunuz.ikimizde baskınmışız bu evlilik yürümezmiş ne yapayım şimdi ben tek derdim yuvamı kurtarmak aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu annesi hasta bu süreçte tabi o da çok etkiliyor bana destek arkadaşlar
Bu cümleyle alakalı bir şey söyleme ihtiyacı hissettim. Sevginin saygının değerin ne olduğunu bilmeyen bireyler yetiştirmenin sonucu tam olarak bu. Kocanızın sarılıp öpmesini değer olarak görüyorsunuz. Gerçekten ailede birey olarak sevgi saygı değer görmüş olsaydınız bununla uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evli olduğunuzu fark ederdiniz. Altınlarınızı almış defalarca siz beş parasız kaldıktan sonra da boşanmak istediğini söylemiş. Sizin ona verebileceğiniz bir şey kalmamış çünkü. Emin olun en deccal kocalar bile bazen karılarına sarılıp öpüyor. Sevginin ne olduğunu bilmeyen bu kadınlarda elde tutup manipüle etmenin en etkili yolu bu çünkü maalesef.aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu
Evet benim ailemde de sevgi yoktu babam bizi bırakıp gitti annem tek başına hepimizi ahlaklı edepli merhametli yetiştirdi annemi kaybettim evlenmeden önce belkide iyice bağlandımBu cümleyle alakalı bir şey söyleme ihtiyacı hissettim. Sevginin saygının değerin ne olduğunu bilmeyen bireyler yetiştirmenin sonucu tam olarak bu. Kocanızın sarılıp öpmesini değer olarak görüyorsunuz. Gerçekten ailede birey olarak sevgi saygı değer görmüş olsaydınız bununla uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evli olduğunuzu fark ederdiniz. Altınlarınızı almış defalarca siz beş parasız kaldıktan sonra da boşanmak istediğini söylemiş. Sizin ona verebileceğiniz bir şey kalmamış çünkü. Emin olun en deccal kocalar bile bazen karılarına sarılıp öpüyor. Sevginin ne olduğunu bilmeyen bu kadınlarda elde tutup manipüle etmenin en etkili yolu bu çünkü maalesef.
Size tek tavsiyem kendi değerinizi bir oturup sorgulamanız. Böyle bir insan tarafından maddi manevi sömürülerek ömür geçirmek mi hayaliniz gerçekten? Sizi ona bağlayan bir çocuk da yokken bu vasıfsız sünepe adamı biran önce bırakıp yolunuza bakmanız. Zararın neresinden dönülürse kardır. Kumar bağımlılığı asla düzelmiyor. Burada birsürü hikaye okuyabilirsiniz. Kendi rızkınız yetmediyse çocuğunuzun da rızkını yedirmek isterseniz o başka tabi.
Belkide bunu kendime yediremiyorumadam onu boşaman için tüm tuşlara basmış. tam olarak daha ne yapması gerekiyor boşanman için?
Ben kendim de çalışıyorum benim parama dokunmuyor almıyor sen birikim yap ben evin giderlerine diyor gerçekten düzelme var
6 saatte her şey düzeldi, adam mükemmel adam oldu, boşanmaktan vazgeçti yani…Arkadaşlar sonuna kadar hak veriyorum, ancak tedavi olmayı kabul etti ve gidiyoruz destek almaya hiç bir zararını görmedim bana ne hakareti ne de bir zorbalığı olmadı pişmanlığını gördüm aldığımız paraları ödüyor bana olan borcunu da ödeyeceğini söyledi bir daha bu işlere bulaşmadı da
Ödeyeceğim dedi borçları ödüyor az kaldıBence gıden altınlarının pesıne düş.
Kadınlar kulübünün sihirli gücü...6 saatte her şey düzeldi, adam mükemmel adam oldu, boşanmaktan vazgeçti yani…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?