Evliliğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliği kurmak zor arkadaşlar heleki arkanızda bir anne baba yoksa

Hayır çok ağır konuşuyorsunuz empati kurun boşanmak zaten istemiyorum kendime yediremiyorum boşandıktan sonra ne olacak
Ben ne yazarsam yazayım ağır konuşuyorsun diyen biri çıkıyor, çok sıkıldım. Ağır ne var şu yazdıklarımda?

Boşanmanın kendinize yediremeyecek tarafı ne? Boşanınca bekar insan olacaksınız. Statünüz düşmeyecek.

Ben kendim de çalışıyorum benim parama dokunmuyor almıyor sen birikim yap ben evin giderlerine diyor gerçekten düzelme var
İnsanlar yazdıklarınıza göre yorum yapıyor, konunuzda bu düzelme ile ilgili bir bilgi yok. İstemediğiniz yorumlar gelince şimdi tedavi görüyor, bana paramı ödüyor yazmak kendinizi avutmak gibi görünüyor buradan. Madem ödüyor paranıza sahip çıkın, bu adama çocukta yapmayın, ileride bakarsınız duruma, belki düzelir ne diyelim

Bu bi nebze olsun anlamaya çalışmak çünkü bende farkımdayım hepinizden teşekkür ederim ama iyi değilim

Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de var

Evet benim ailemde de sevgi yoktu babam bizi bırakıp gitti annem tek başına hepimizi ahlaklı edepli merhametli yetiştirdi annemi kaybettim evlenmeden önce belkide iyice bağlandım
Adam dolandırıcı. Çok daha büyük kayıplarla boşanmak istiyorsunuz belli ki. Çocuğunuz olur belki ona takılan birkaç çeyreği de bozdurup borsa oynar o zaman bile düzelecek söz verdi dersiniz muhtemelen. Sarılıp öpüyor olması çok artı bir özellik gerçekten. Kaç kişinin kocası sarılıp öpüyor ki onu?

34 yaşındayım şu hayatta kimsenin değiştiğine kötü birinin daha iyi biri olduğuna hiç şahit olmadım, afedersiniz ama eşinizin değiştiğine inanmak falan tam bir saflık.
Ayrıca sevmek demek öpmek sarılmak seviyorum demek değil sevgiyi bu kadar basite indirgemeniz de neden dolandırıldığınızın kanıtı ama bu kafadan çıkmak lazım yoksa heba olur gidersiniz.

Sizde diğer kadınların yaptığı gibi ille bir çocuk yapacak adam o çocukla terk ederse boşanacağım derdiniz.
Gerçekten görmüyormusunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz, bütün falsolarına rağmen adam sizi eninde sonunda terk edecek. Sizde çocukla diğer kadınların yaptığı gibi kendi hatalarınızı kabul etmek yerine kocam şöyle yaptı böyle yaptı diye dert sıralarsınız ileride.

Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de var
Eşinizin bütün falsolarını kenara bırakıyorum, adam boşanmak istiyor ya hani. Seni eskisi gibi sevemiyorum falan diyor. Bunu söyleyen bir adamla zorla evli kalmak çok aşağılayıcı bir şey değil mi? Boşanmayı kendinize yediremiyorsunuz ama hakaretten beter şu cümleyi yedirebiliyorsunuz.

Düzelse ne fark eder?
Adam sizi istemiyormuş, boşanmak istiyormuş. Ne diyelim, paçalarına yapış, yalvar mı diyelim?
Taraflardan biri devam etmek istemiyorsa o ilişki biter. Başka bir yolu yok ki bunun. Kabullenip yolunuza bakacaksınız.

Aman dert ettiğin şeye bak ben direkt atiliyorum konudan birde üstüne uyarı geldi hesap hakkında diye bı tarafından sallıyor ki net yok öyle birşey ( konu sahibi yorumumun sizle ilgisi yok siz isterseniz deneyin tekrar )

Konuşmamızın sonunda seni seviyorum, ilk günkü heycanım yok biz konuşamıyoruz farkındamısın dedi
Dediğiniz gibi ben zorluyorum önce bi şokumu atlatıp bi kabul etmeliyim haklısınız sonra da yoluma bakmalıyım

Evliliği kurmak zor arkadaşlar heleki arkanızda bir anne baba yoksa
merak etmeyin boşanmaya niyeti olmayan ailesi olanlar da "babam kalp hastasi dayanamaz, annemin şekeri sınırda uzulmemesi gerekiyor" diyorlar.
ayrilmak istemeyene bahane cokkk.

Adam boşanmak istiyor bu yeterli bir gerekçe değil mi?
Bir evlilikte erke boşanmak istiyorsa maalesef o evlilik bitmiştir.
Ayrıca eşiniz bir dolandırıcı sizin ondan boşanmanız gerekirken kendinizi düşürdüğünüz duruma bakın.

Bileziklerini alın da ondan sonra ne yaparsanız yapın

Baştan gittiğin için kıymete binmissin, orada bitmeliydi. Şimdi degersizlesmissin utanmadan üste çıkıyor o seni bırakıyor. Yuvam kurtulsun diye kendini yorma, bırak, iki gün sonra gelir gene affedersin nasıl olsa.... Adam seni yolmus daha neyi düşünüyorsun? Bekle verir altınlarını.

Şuan yapmanız gereken evliliği kurtarmak değil, söyleyin altınlarınızı versin. Vermiyorsa iyi bir avukat ile peşine düşün. Şu çulsuzları başınıza adam etmişsiniz.

Adam sizden alabileceği max. Herşeyi almış haliyle bitirmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…