Hayır çok ağır konuşuyorsunuz empati kurun boşanmak zaten istemiyorum kendime yediremiyorum boşandıktan sonra ne olacak6 saatte her şey düzeldi, adam mükemmel adam oldu, boşanmaktan vazgeçti yani…
Ben ne yazarsam yazayım ağır konuşuyorsun diyen biri çıkıyor, çok sıkıldım. Ağır ne var şu yazdıklarımda?Hayır çok ağır konuşuyorsunuz empati kurun boşanmak zaten istemiyorum kendime yediremiyorum boşandıktan sonra ne olacak
İnsanlar yazdıklarınıza göre yorum yapıyor, konunuzda bu düzelme ile ilgili bir bilgi yok. İstemediğiniz yorumlar gelince şimdi tedavi görüyor, bana paramı ödüyor yazmak kendinizi avutmak gibi görünüyor buradan. Madem ödüyor paranıza sahip çıkın, bu adama çocukta yapmayın, ileride bakarsınız duruma, belki düzelir ne diyelimBen kendim de çalışıyorum benim parama dokunmuyor almıyor sen birikim yap ben evin giderlerine diyor gerçekten düzelme var
Bu bi nebze olsun anlamaya çalışmak çünkü bende farkımdayım hepinizden teşekkür ederim ama iyi değilimİnsanlar yazdıklarınıza göre yorum yapıyor, konunuzda bu düzelme ile ilgili bir bilgi yok. İstemediğiniz yorumlar gelince şimdi tedavi görüyor, bana paramı ödüyor yazmak kendinizi avutmak gibi görünüyor buradan. Madem ödüyor paranıza sahip çıkın, bu adama çocukta yapmayın, ileride bakarsınız duruma, belki düzelir ne diyelim
Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de varBen ne yazarsam yazayım ağır konuşuyorsun diyen biri çıkıyor, çok sıkıldım. Ağır ne var şu yazdıklarımda?
Boşanmanın kendinize yediremeyecek tarafı ne? Boşanınca bekar insan olacaksınız. Statünüz düşmeyecek.
Adam dolandırıcı. Çok daha büyük kayıplarla boşanmak istiyorsunuz belli ki. Çocuğunuz olur belki ona takılan birkaç çeyreği de bozdurup borsa oynar o zaman bile düzelecek söz verdi dersiniz muhtemelen. Sarılıp öpüyor olması çok artı bir özellik gerçekten. Kaç kişinin kocası sarılıp öpüyor ki onu?Evet benim ailemde de sevgi yoktu babam bizi bırakıp gitti annem tek başına hepimizi ahlaklı edepli merhametli yetiştirdi annemi kaybettim evlenmeden önce belkide iyice bağlandım
Arkadaşlar sonuna kadar hak veriyorum, ancak tedavi olmayı kabul etti ve gidiyoruz destek almaya hiç bir zararını görmedim bana ne hakareti ne de bir zorbalığı olmadı pişmanlığını gördüm aldığımız paraları ödüyor bana olan borcunu da ödeyeceğini söyledi bir daha bu işlere bulaşmadı da
Hayır çok ağır konuşuyorsunuz empati kurun boşanmak zaten istemiyorum kendime yediremiyorum boşandıktan sonra ne olacak
Eşinizin bütün falsolarını kenara bırakıyorum, adam boşanmak istiyor ya hani. Seni eskisi gibi sevemiyorum falan diyor. Bunu söyleyen bir adamla zorla evli kalmak çok aşağılayıcı bir şey değil mi? Boşanmayı kendinize yediremiyorsunuz ama hakaretten beter şu cümleyi yedirebiliyorsunuz.Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de var
Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de var
Aman dert ettiğin şeye bak ben direkt atiliyorum konudan birde üstüne uyarı geldi hesap hakkında diye bı tarafından sallıyor ki net yok öyle birşeyBen ne yazarsam yazayım ağır konuşuyorsun diyen biri çıkıyor, çok sıkıldım. Ağır ne var şu yazdıklarımda?
Boşanmanın kendinize yediremeyecek tarafı ne? Boşanınca bekar insan olacaksınız. Statünüz düşmeyecek.
merak etmeyin boşanmaya niyeti olmayan ailesi olanlar da "babam kalp hastasi dayanamaz, annemin şekeri sınırda uzulmemesi gerekiyor" diyorlar.Evliliği kurmak zor arkadaşlar heleki arkanızda bir anne baba yoksa
Böyle bir durumda direk boşanın demek bana yeterli değil direk atmak gibi düzelirse peki ihtimali de var
Bileziklerini alın da ondan sonra ne yaparsanız yapınArkadaşlar 2 yıldır evliyiz
Ben öyle zannediyormuşum seviyor gibiydi
Evliliğimizin 2. Ayında bir ton borcumuz olduğunu öğrendim bana ailesine yük olmamak için kredi çektiğini dedi araştırmadım altınlarımı verdim ödedi sonrasında en mutlu anımızda ağlamaya başladı ve anlattı borsa oynadığını çok daha borcuoldupunu bileziklerimiz vermemi istedi ailem duymasın hastalar dedi başta veröedim sonra tamam dedim tüm altınları verdiö öeedi sonradan bir daha çıktı ailesine söyledim evi terkettim 7 gün anne evlerimde yattık gerçi aile eve almadı evimize gizliden girmiş annesini alıp geldiler birde üstüne beni arkadaşlarımla gece gezmem var diye suçlayıp konuyu değiştirdiler o gün boşanalım dedik 2 gün sonrasında geldi özür diledi tamam hallederiz öderiz dedik bi yakınımız para teklif etti kabul ettik ona ay ay ödüyoruz bu süreçte iyiydik ama borçları ödemek için gece gündüz çalışıyor birbirimizi göremiyoruz bi tatil zamanları onlarda da hep kavgayla geçiyor ben çok yıprandım unutamıyorum derken tavır yaptım ara ara da sorguladım kendisine söyledim yüzene çarpmışım gelmiş bana bizden artık olmaz konuşamıyoruz anlaşamıyoruz sevgi her şeyi çözmüyor boşanalım diyor biri mi var diyorum hayır diyor salak gibi hissediyorum sen 5 yıl sonrada 10 yıl geçsedw söyleyeceksin ben yoruldum artık diyor seviyorum seni diyorum çözüm değil diyor eskisi gibi değilim sana karşı dedi empati yap sen olsan napardın dediğimde boşanırdım diyor tabi bu 2 yıl içerisinde çocuğumuzda olmadı sorun kendisinde tedaviyi de kabul etmiyor
Sıkıntılar üst üste geldi uzun bir zamandır borsa oynamıyorum diyor kontrol ediyorum ama bilemem bana güvenmiyorsun diyor normal değil mi ikimizde baskınmışız bu evlilik yürümezmiş ne yapayım şimdi ben tek derdim yuvamı kurtarmak aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu annesi hasta bu süreçte tabi o da çok etkiliyor bana destek arkadaşlar
Adam sizden alabileceği max. Herşeyi almış haliyle bitirmek istiyorArkadaşlar 2 yıldır evliyiz
Ben öyle zannediyormuşum seviyor gibiydi
Evliliğimizin 2. Ayında bir ton borcumuz olduğunu öğrendim bana ailesine yük olmamak için kredi çektiğini dedi araştırmadım altınlarımı verdim ödedi sonrasında en mutlu anımızda ağlamaya başladı ve anlattı borsa oynadığını çok daha borcuoldupunu bileziklerimiz vermemi istedi ailem duymasın hastalar dedi başta veröedim sonra tamam dedim tüm altınları verdiö öeedi sonradan bir daha çıktı ailesine söyledim evi terkettim 7 gün anne evlerimde yattık gerçi aile eve almadı evimize gizliden girmiş annesini alıp geldiler birde üstüne beni arkadaşlarımla gece gezmem var diye suçlayıp konuyu değiştirdiler o gün boşanalım dedik 2 gün sonrasında geldi özür diledi tamam hallederiz öderiz dedik bi yakınımız para teklif etti kabul ettik ona ay ay ödüyoruz bu süreçte iyiydik ama borçları ödemek için gece gündüz çalışıyor birbirimizi göremiyoruz bi tatil zamanları onlarda da hep kavgayla geçiyor ben çok yıprandım unutamıyorum derken tavır yaptım ara ara da sorguladım kendisine söyledim yüzene çarpmışım gelmiş bana bizden artık olmaz konuşamıyoruz anlaşamıyoruz sevgi her şeyi çözmüyor boşanalım diyor biri mi var diyorum hayır diyor salak gibi hissediyorum sen 5 yıl sonrada 10 yıl geçsedw söyleyeceksin ben yoruldum artık diyor seviyorum seni diyorum çözüm değil diyor eskisi gibi değilim sana karşı dedi empati yap sen olsan napardın dediğimde boşanırdım diyor tabi bu 2 yıl içerisinde çocuğumuzda olmadı sorun kendisinde tedaviyi de kabul etmiyor
Sıkıntılar üst üste geldi uzun bir zamandır borsa oynamıyorum diyor kontrol ediyorum ama bilemem bana güvenmiyorsun diyor normal değil mi ikimizde baskınmışız bu evlilik yürümezmiş ne yapayım şimdi ben tek derdim yuvamı kurtarmak aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu annesi hasta bu süreçte tabi o da çok etkiliyor bana destek arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?