Evliliğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradım Evet haklısın boşanalım dedim
Oturup konuşalım tekrar diyor
Terapiye gidebilirz birde orda deneyelim diyor net olmaz demek ki ben bir anlık evet seni gerçekten seviyorum ama olmayacaksa uzatmanın anlamı yok diyincegeri vites atıyor şimdi

Şuan yapmanız gereken evliliği kurtarmak değil, söyleyin altınlarınızı versin. Vermiyorsa iyi bir avukat ile peşine düşün. Şu çulsuzları başınıza adam etmişsiniz.
Her şeyi ödeyeceğim diyor borçları ödüyor az kaldı 2 işte çalışıyor

Sizin bu adamdan ve evlilikten daha çekeceğiniz var demek ki.

Sizin bu adamdan ve evlilikten daha çekeceğiniz var demek ki.
Yazacağım bana safsın diyeceksiniz
Gerçekten iyi niyetli çok güzel bir adamdı nasıl bu hale geldi anlamıyorum biz çok zor şartlarda evlendik

Yazacağım bana safsın diyeceksiniz
Gerçekten iyi niyetli çok güzel bir adamdı nasıl bu hale geldi anlamıyorum biz çok zor şartlarda evlendik
İşte bazen zorlamamak gerekir. Evlilik dediğimiz şey şartları zorlayarak yapılınca sonu %99 ihtimalle hüsran olur.

İyidir, kötüdür eşiniz bilemeyiz, tanımıyoruz. Ama insanlar değişmez, evlilikler nasıl başlarsa öyle gider.

Destektekleriniz yorumlarınız içind hepinize teşekkür ediyorum

Umarım duzelirsiniz ama etrafta gördüklerime istinaden tekrar borca girecek ve aynı şeyleri yaşayacaksınız.
Kafası bozulduğu ilk an gidip yine oynayacak.
Yani çok yakın tanıdığım var aynısı oldu evlendi oysam dünya kadar borcu varmış.dugunde takılan ne varsa satıp ödediler.bir kaç yıl sonra yine oynamış bu sefer arkadaşın bekarken yemeyip içmeyip biriktirdiği parayı yemis bitirmiş.yani yine yine yapacak çocuk var diye bırakamadı işte

hiç bir zararını görmedim bana ne hakareti ne de bir zorbalığı olmadı
Nasıl zararını görmediniz? Bi ton borcu olduğunu evlenmeden önce niye söylemedi? Altınlarınızı vermeseydiniz ne olacaktı? Kocanız elinde hesap makinesi kim ne takar diye hesaplamış ve sizi kullanmış. Bir değil iki değil üç kez borç yapmış ve kapatmışsınız. Tanıdığın borcu bitince başka tanıdık çıkar. Bu profilin en belirgin özelliği biri borcunu ödeyip sıfırlayınca yeniden oynamak. Sizinkinin 2 kez borcu sıfırlanmış ve 3. kez oynamış.

Ay ne yuvası Allah aşkına adam ödetmiş borçları , şimdi topukluyo saf mısın?

Tekrar yapmayanlarda var ettafımızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…