Evliliğim

Evlilik bu degil arkadasim . Evlilik biraz anlayis sabir ama sabir kismi da burada gecerli degil

Yani esin seni kullanan, somuren bencilin biri.
Bir de yeni evlisiniz. Kac kurtar kendini, sonra da sadaka ver.

Bunu ispatlarsa tazminat mı alır benden
Öyle para saçmışsınız ki böyle olursa tazminat mı alır diyorsunuz. Çok üzüldüm durumunuza. Bana kalsa iyi yapmışsınız dicem normalde evden çıkmayın evden kovun diyorum ama adamın evi ona da kulp bulurmuş. Eve dönmeyin fatura kira ödesin bakalım nasıl oluyormuş.

Bu evliliğin bana kattığı hiçbir şey olmadığını, aksine beni sömürdüğünü düşünmeye başladım.
bunu yeni mi dusunmeye basladin?
adamin sana, evlilige bjr gram bile katkisi yok. evi cekip cevir, bakicilik yap diye evlenmis. anasindan tek farkin seninle yatak iliskisi var

bunu yeni mi dusunmeye basladin?
adamin sana, evlilige bjr gram bile katkisi yok. evi cekip cevir, bakicilik yap diye evlenmis. anasindan tek farkin seninle yatak iliskisi var
Artık benim içimden hiç gelmiyor O durumda çok soğudum ya ne bileyim erkek olarak sen tabii ki de eve geçindirmek zorundasın mesela ben bir ay fatura ödemeyeyim hemen konuşmaya başlıyor Eve hiç Emek vermiyorsun falan demeye başlıyor dışarıda yediğimizde ödediğinde bu Bunun parası bu kadar diyor Yüzüme vuruyor Ayrıca ev erzaklarını da çoğunu babam veriyor köfte tavuk vesaire

Senin eski konularından da bildiğimiz üzere kocam korkunç bir insan. Sen de o korkunç adama çocuk yapmaya çalışıyorsun. Namusuna laf uzatması da ilk değil, komşuya selam verdin diye cam çerçeve indiren adam bu. Aslında şiddet de var işin içinde.

Bu adamdan bir halt olmaz ama sen muhtemelen boşanmış kadın olmamak için evliliğine devam edersin. Şiddete, hakarete ses etmeyip maddi konularda evi terk etmen de bir aşama en azından

Keşke evden ayrılmasaydınız boşanmaya karar bile verseniz, evden giden kusurlu sayılıyor çünkü.
Evden ayrılmamış ki gezmiş gelmiş. Kocası da zaten gezmedeymis. Evden gidenin kusurlu sayılması çekip gider günlerce gelmezse olur

Evden ayrılmamış ki gezmiş gelmiş. Kocası da zaten gezmedeymis. Evden gidenin kusurlu sayılması çekip gider günlerce gelmezse olur
Yani sahile indim hava aldım geldim ama sonra tam eve girdim bana zaten Ben senin ne karıştırdığını Biliyorum yapacağını yapıp geldin deyince ben dedim kavga edeceğiz En iyisi ben çıkayım dedim öyle Annem de kalıyorum Dünden beri ama annemlerin haberi yok Çünkü annemler yazlıkta şimdi haberleri olursa dönmeye kalkacaklar üstüme gelecekler O yüzden birazcık kafa dinlemeye geldim Bu arada işte dün bana WhatsApp'tan yazıyor ki annende olduğunu kanıtla görüntü at Yoksa geleceğim annene Annende olduğundan emin olmam lazım yani Güven sıfır görüyorsunuz

Çocuk da yok sanırım.Bunca zaman neden sabrettin.Düzelmez ki bu adam.Terbiyesiz pisliğin teki.Tekmeyi vur b…k gibi kalsın ortada.Sinir oldum sabah sabah

Çocuk da yok sanırım.Bunca zaman neden sabrettin.Düzelmez ki bu adam.Terbiyesiz pisliğin teki.Tekmeyi vur b…k gibi kalsın ortada.Sinir oldum sabah sabah
Ailem Yüzünden Çünkü boşanmayı onlar çok fena bir şey olarak görüyor annem falan hemen fenalaşıyor zaten aramızda böyle bir kültür farkı da var Çünkü sürekli küfür eden ağzı bozuk biri Hani ben 4 yıllık üniversite mezunuyum kendisi lise mezunuymuş ama bana üniversite mezunu dediler kriterlerimde üniversite mezunu olması şartı vardı ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim lise mezun olduğunu diploması yoktu çünkü Ailesi de bana yalan söyledi birçok şey gücüme gidiyor ama işte sürekli düzeltmeye çalışıyorum kendisine ama maalesef Yalan söyleme huyunu bir türlü bırakmıyor Bu arada lise mezunu olanları kesinlikle aşağılamıyorum ama İnsan kendisini bir geliştirir bunda o da yok maalesef

Boşan. Net.

Böyle bir şey yok ya, yanlış bilgi verip durmayın. Tele özel bir boşanma sebebi, onun şartları ayrı.
Bir sonraki mesajımda avukat değilim yazmışım dikkat ettiyseniz, bu ne demek oluyor? Belki yanlış biliyor olabilirim demek oluyor. Siz avukattınız diye hatırlıyorum, gelirsiniz doğru ve gerçek bilgiyi verirsiniz hatta beni alıntılayarak da verebilirsiniz ama “yanlış bilgi verip durmayın” ne demek? Burda bir çoğumuzun uzmanlaştığı meslekleri, alanları var, benim de aynı şekilde. Bu şekilde ters üslupla aktarmayın bilginizi.

Çok emin gibi yazıyorsunuz çünkü, ne olacak şiddet gören, aldatılan kadınlar, aman biz evi terk edip kusurlu duruma düşmeyelim mi diyecek? Evden atılmayı mı bekleyecek ya da? Benim davamda evi terk eden kadın 7 yıl sonra dava açtı da mahkeme gene onu haklı gördü. Terkin şartları ayrıdır. Ben uzman olmadığım konularda kesin öyle yapma demiyorum.

Yeni uyanmıştım okuduğumda ve o sebeple yanlış mı okudum diye baktım tekrar ama şöyle yazmış,

“gidince ben de evde durmayıp dışarı çıktım. Eve döndüğümde ise bana, 'Yapacağını yapıp gelmişsin' diyerek, şerefime ve namusuma dil uzatan, en hafif tabiriyle aşağılık bir imada bulundu.
Bu ağır söz karşısında evde kalamadım ve annemin evine gittim”

Burdan da gezmeye gidip eve gelince kavga ettiklerini sonrasında annesinin evine gittiğini ve şu anda da orada olduğunu anladım. Tabii yine gözümden kaçan bir detay varsa bilemiyorum. :)

Avukat değilim ama bir ihtimal alabilir vs yazmışım. İki mesajımdan birinde. Sizin çok eminden anladığınız şey bu tip bir cümle mi? Siz uzman olduğunuz konularda da kendinizi ve bilginizi genelde sert ve ters ifade ediyorsunuz bunu da şu an ilk kez bana yapmıyorsunuz.

Ha bu arada bu mesajınızda bile verdiğiniz bilgiler aydınlatıcı ve okuyup bilmediğim kısmı öğrendim teşekkür ederim. Ama sıkıntı tepkinizde.

Sert geldiyse kusura bakmayın aslında size denk gelmiş oldu, sürekli görüyorum, şiddet gören kadına bile keşke evi terk etmeseydin, sen kusurlu çıkarsın diyorlar. Konu sahibi konusunu takip ettiğim biri, evi terk etmiş en azından yanlış bilgi almasın istedim.

Konu sahibi sen de sakın adamın iddialarını destekler nitelikte saçma sapan şekilde cevap verme ona. Bu adamın da seni aldattığına eminim, kişi kendinden bilir işi durumu.

Hayat da ailenin hayatı değil, 30 yaşıma geldim diye yanlış bir evlilik yapmışsın zaten, bir de ailem boşanmamı istemez diye kendini böyle bir adama çıcuk yaparak mahkum etme. Seni özel bölgenden bıçaklarım diyen adam ciddi manada sorunlu bir adam. Kendine yazık edersin, ama gün sonunda senin hayatın. O ne der bu ne der diye heba etmek de senin kararın, 30’unun başında bu adamdan kurtulmak da senin kararın

Aslında ilk paragrafta bahsettiğiniz kısma ben de katılıyorum, ben de sosyal hizmetlerde çalışıyorum şiddet gören kadınla da çalışıyoruz ve şiddet gören kadına evi terk etme denmemeli zaten, ne yapsın terk etmeyip, adam öldürene kadar kalsın mı? Tam tersi ekonomik destek bile yapıyoruz o evden çıksın diye.

`