- Konu Sahibi gezginnet19
-
kızlar ben de hıc bısey anlamadım gozde melek senınde dedıgın gıbı vaginismus vakalar dogru senelerce ılıskı yasamayan bıcok ınsan var ama cocuk sahıbı olmak ıcın tup bebek yontemı kullanıyorlar yanı ılsıkıye gırme cabasındayken nasıl hamıle kalınır kı ben 7 ay korunmadıgım halde hamıle kalamamıstım hıc bı sorun yokken bence bu 15 yılık evlılıgın ve cocuk meselesının baska bı acıklaması olmalı bu konuyu acan arkadas daha net bı acıklama yapmalıydı:uhm:
canım haklısın ama hanı o ısrarla ılıskıye gırmedık dıye yazmıssa ya acaba dedım tup bebek falan mı yaptılar ınan bana boyle bır suru cıft var cocuk sahıbı olan ama yatakta kardes gıbıler yanı baska bı acıklaması olmalı derken onu kastetmıstım ama sende haklısın hayatım spermlerın hareketlı olduklarını bıran unutmusum neyse canım allah sana da saglıklı bı evlat nasıp etsın ve güle güle buyut bebegınıve tabıkı fıkrıne saygım sonsuz haklısın a.s.
arkadaşlar eşimle severek ve durumu bilerek evlendim.bu zamana kadar sürtünme yoluyla cinsellik yaşıyoruz.çocukta spermi içime akıttı sadece ve oldu biliyorsunuzki kızlık bozulmadanda hamile kalınıyor benimde öyle oldu.bu olayı hiç kimse bilmiyor ne benim ailem nede eşimin ailesi içimde tutuyordum ne bilim birden burda paylaşmak istedim sadece.şimdide bu konuyu nasıl kapatabilirim diye düşünüyorum acaba paylaşmakla hatamı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?