Evliligim...

Senin yaptığın resmen şımarıklık :ssz:
Eşine sana güvenmiyorum, senden soğudum demek çok ağır laflar...
Sanki çok aşırı kötü bişey yapmış da bunları söylüyosun.
Lütfen aklını başına topla :31:
İlk aylar ben de çok sıkıntı çektim ufak sebepler yüzünden. Ama önemli olan büyütmemek. Eşine senden soğudum dersen o senden soğumaz mı?

KOnularına göz gezdirdim, sen kocasını çatıda ağlatan kadın değilmişsin ama, okuduğum kadarıyla tıpkı o kadın gibi senin de psikolojik destek alman gerekiyor.. Çünkü o adam iyi katlanıyor senin hallerine.. Ya sen tedavi ol ya da o adam yakında pes eder arkadaşım. Ben daha 5 ayda bunları yaşatsaydım kocama, senin suyun ısındı deyip, yol verirdi sanırım bana..

Sen bu adamın sigara içtiğini bilmiyor muydun evlenirken niye bu kadar sorun ettin ki sigara aldı diye ? İçiyorsa alacak elbet , içmese daha güzel ama içiyorsa ve sen bunu biliyorsan ancak içmemesi konusunda uyarabilirsin gerisi onun tercihi . 10 paket1 paket ne fark eder içtikten sonra adamı o kadar çok sıkmışsın ki yalan söylemek zorunda bırakmışsın. Eşin asıl senden soğur böyle yaparsan ve üzülen de sen olursun , kendine bir uğraş bul oyalan çünkü gidişat iyi görünmüyor.

Merhaba...
Hic arkadasim olmadigi icin konularimi size acar oldum..
Cok severek evlendigim esim ile baglarimiz artik kopma derecesine geldi ve hatta koptumu bilemiyorum..
Son yasagimiz olaylara deyiniyim..
beyfendi kendine 10 paket sigara alms tek tek almayayim diye benimde kizacagimi bildigi icin arkadasim disardan getirdi ucuz oldu dedi neyse tabiki ben anladim yalan oldugunu bi sekilde ogrendim kendi almis..
sinirimden tum hepsini kirdim..
eve geldi ne desen haklisin yalan soyledim affet hakkini helal et falan bi suru sey..
gel barisalim seytana uyma (guya cok dindar tovbe yarabbi.. surekli bunlafi kullanir)
Neyse ben seni allaha havale ediyorum yalandan nefret ettigimi biliyodun dedim..
Artik onu sevmedigimi artik cok sogudumu soyledim.. bu lafin uzerine kirildi konusmadi..
uyuduk sahab oldu ben cok bunaldm dedim disari ciktik.. ama ben sirf hava almak icin ciktim bana hala afra tafra yapiyo hayir yalancinolan o iki laf deeim diye suclu olan ben..
Eve geldik.kirdigim sigaralari falan toplams evi supirdu ben seutana uymak istemiyorum sarildi barismak icin.. kesinlkle amaci ozele gitmez bu konularda.. yani gercekten barismak icin sarildi...
Neyse ben konusuyorm ama hala kirginligim devam.ediyordu...iki gun gecti ben yine laf sokuyorm sanaguvenmiyorum falan diye..
Oda sıkıldi bu durumdan..
Neden..
Evliligim bi turlu rayina oturmadi?
esimden cok uzaklastim?
kurdugum hayaller boyle degildi icimdeki ask oldümü..
yorumlarinizi bekliyorum..
Sadece fikirlerinizi soyleyin inanin uc bes kelimeye ihtiyacm var
diğer konularından biliyorum eşinde değil sende sorun var

canım bir yemeği bile ikinci kere ısıtınca yiyesi gelmez insanın..o yüzden sen çok üzerinde durup konuyu kapatmayarak hem kendini hem eşini yıpratıyorsun..inan daha çok yeni olduğunuz için böyle basit meseleleri büyütüyorsun..
yalan söylediği için evet hatalı...ama onu yalan söylemek zorunda bırakan senmisin acaba? ne bileyim çok aşırı tepkiliysen çekinmiştir...yaptığı doğru değil ama özür de dilemiş..fazla uzattıkça düzelmez bunu bil...öyle günler göreceksin ki daha oohoo, bunlar çok basit kalacak..

Eski konulariba bi goz attim akillara zararsin valla
O neydi oyle yaaa yok sigarayi toplu aldi, yok niye 3kere aramiyoda 1kere ariyo neden msj atiyo...okurjen icim daraldi yasayanin yerinde olmak istemezdim

sanırsın eve kaçak 10lu paket rus hatun getirtti...:6:

sigara için adama yalan söylettiğin için sorunu kendinde ara. o kadar tırsmış adam..

ay ayni bizim gelin neye sarsam kiminle ugrassam huzursuzluk cikarip esinizi bunaltan sizsiniz sorun sizde...

Sen artık ya eşini sevmiyorsun ya da şımarıklık yapıyorsun. Doktora gidicem demiştin gitmediysen biran önce gitmelisin. Kocana yazık günah valla.

5 ayda seni soğutacak kadar ne yaptı bu adam? Bu saçma sapan sebepler dışında..
Yalan söylemiş ama konu çook basit..
Dışarı çıksa gecelere kadar takılsa sana dese toplantım vardı. Bu ciddi bi yalandır ama bu tarz konular hemen o sırada kapatılmalıydı. Yani eşinin özür dilediği anda!
Kusura bakma bu olayda tek hatalı sensin. Olayı gereksiz yere uzatıp, trip attığın için..
Bunu yaparsan daha 5 ayda, nasıl bir ömür geçineceksiniz siz?

Ayrıca başkası olsa sigarasını kırdın diye sana demediğini bırakmazdı, adam ortalığı süpürmüş!
Sen eşini sevmiyorsun galiba. Çok ağır sözler söylemişsin sevmiyorum, soğudum diye..
Böyle sakız gibi ağzına dolama bu tarz sözleri, yazık olur tükenirsiniz..
Bence git özür dile eşinden yaptığın çocukluk için.

Merhaba...
Cok severek evlendigim esim ile baglarimiz artik kopma derecesine geldi ve hatta koptumu bilemiyorum..
beyfendi kendine 10 paket sigara alms tek tek almayayim diye benimde kizacagimi bildigi icin arkadasim disardan getirdi ucuz oldu dedi neyse tabiki ben anladim yalan oldugunu bi sekilde ogrendim kendi almis..
eve geldi ne desen haklisin yalan soyledim affet hakkini helal et falan bi suru sey..
gel barisalim seytana uyma (guya cok dindar tovbe yarabbi.. surekli bunlafi kullanir)
Neyse ben seni allaha havale ediyorum yalandan nefret ettigimi biliyodun dedim..
Artik onu sevmedigimi artik cok sogudumu soyledim.. bu lafin uzerine kirildi konusmadi..
uyuduk sahab oldu ben cok bunaldm dedim disari ciktik.. ama ben sirf hava almak icin ciktim bana hala afra tafra yapiyo hayir yalancinolan o iki laf deeim diye suclu olan ben..
Eve geldik.kirdigim sigaralari falan toplams evi supirdu ben seutana uymak istemiyorum sarildi barismak icin.. kesinlkle amaci ozele gitmez bu konularda.. yani gercekten barismak icin sarildi...
Neyse ben konusuyorm ama hala kirginligim devam.ediyordu...iki gun gecti ben yine laf sokuyorm sanaguvenmiyorum falan diye..
Neden..
esimden cok uzaklastim?

Eşinize tahammülünüz kısıtlı eğer öyle olaylara çok büyükmüş gibi bakarsanız yürütemezsiniz. Sabır ve anlayış gerekli kocanız kızarsınız diye söyleyememiş korkusundan bence bunlar kolay şeyler aşılamaz gibi bişi yok ortada. :19:

Benimde ark. Yok bende altı aylık evliyim ; çok severek evlendik bizdede nişan düpğn hep kavga. Ama eşim aşırı sinirlidir. Ağır sözler işittim. Ama bir iki gün içinde unnuttum. Bana senin eşinin sana davrandığı gibi davransa ben eşimin bir dediğini iki etmem her halde. Ki şu durumumuzdayken bile onu çok seviyor çözümler arıyor kalbim kırılsada (ki ben çok asabi ve hırçın biri idim ) ben uzatmıyorum.

Bence ya tedavi ol , ki ben olmayı düşünüyorum eşime yansıtmaj istemediğimden bir uzmanla dertleşnek duygularıma anlam katması açısı dan gidi cem.

Eşinin gözlerine baktığında ona dpjunduğunda bişiler hissetmiyorsan tedavi ol ve evliliğine çoluk çocuk olmadan yol çiz.

Bisey sormak istiyorum. . Siz çalışıyor sunuz sanirim esiniz çalışmıyor olmali.. sanirim sigaranin parasini siz ödüyor olmalısıniz ki zorunuza gitmis....
Esinize çalışması gerektigini kadin olsun erkek olsun bi evde iki insanin emegi olmasi gerektigini hatirlatin lutfen........

Merhaba...
Neden..
esimden cok uzaklastim?
burcunu çok merak ettim kardeşim. bnde yeni evli sayılırım bir yıl oldu. cok severek evlendik güya.sevgililk donemimizde eşim olan kişi o kadar üstüme düşerdi ki anlatamam hani bir bebeği ailesi tüm kötülüklerden sakınmaya çalışır ama çocuk bunun farkında bile değildir.velhasıl zamanla bunların hepsi bitti. neden dersen eşime göre ben çok trıp yaptım ve o da artık bunaldı haklı yonleride var tabi biri size ne kadar değer verirse kaprisiniz o kadar artıyor galiba naz meselesi yani.:) sana tavsiyem çok uzatmamandır.eşler zamanla özürü de bırakıyor ki bizde öyle oldu.bence bu güzelliklerin kaybolmasına izin verme. olabilir yalandan kimse hoşlanmaz ben yalanı cok severim diyen duymadım hiç:1: seni üzmemek için yapmıştır. he bi de sana desydi ki evet bn aldım bu sigaraları nolmuş yani? tmm kocacım bana yalan söylemediğin için sorun çıkarmıyorum mu diyecektin.

sanırsın eve kaçak 10lu paket rus hatun getirtti...:6:

sigara için adama yalan söylettiğin için sorunu kendinde ara. o kadar tırsmış adam..

Renkli kısma çok güldüm:60:

Konu sahibi arkadaşım aynı annem gibisin:ssz:
O da ufacık şeylerden kavga çıkarır, küser trip atar. Dilinden iğnelemeleri hiç eksik olmaz. Temcit pilavı gibi aynı mevzuları babamın yüzüne vurup vurup durur. Babamda annem kızmasın diye yalana başvurur. 10a aldıysa 5e aldım der. Yok ben almadım hediye geldi der. Sen kocanı sevmiyorsun ve sevmediğini kendine itirâf edemiyorsun. Bence hepsi bu. Yoksa birkaç paket sigara kimsenin gözüne batmaz. Yalandan hoşlanmıyorum demişsiniz de kim hoşlanır yalandan. Adamı yalana teşvik eden sizsiniz. Bence kendinize çeki düzen verin. Peygamber sabrı yoksa adamda bir yerden sonra o da patlak verir. Bir bakmışsınız yapayalnızsınız.

Konu sahibinin eşi çalışıyor polismiş konu sahibinin eşi.
Bisey sormak istiyorum. . Siz çalışıyor sunuz sanirim esiniz çalışmıyor olmali.. sanirim sigaranin parasini siz ödüyor olmalısıniz ki zorunuza gitmis....
Esinize çalışması gerektigini kadin olsun erkek olsun bi evde iki insanin emegi olmasi gerektigini hatirlatin lutfen........

Konu sahibinin eşi çalışıyor polismiş konu sahibinin eşi.
Konu sahibi masallah oyle bir tepki vermis ki.. zannettimki adam onun parasini yiyor yan gelip yatiyor konu sahibi calisip kaxandigi parayi veriyo yada adam aldatmis fln sandim .. adamin tek sucu sigara almak yahu. Siz psikolojik olarak iyi mısınız. ..
Ama o adamda cekmez yakında yeter der birakir gider soyleyeyim..
Ama zaten esinize karsi olan sevgisizliginiz oyle belli ki.. zaten esini sevmiyorsun ..

ufacık şeylerde sorun çıkatıyorsun anlaşılan.bence eşin haklı.eşinin kıymetini bil. eşinin hiçmi iyi yanı yok.ayrıca hemen boşan diye yorum yapanlarıda anlamıyorum:19:bi yuva kolaymı kuruluyor.eşinin hep kötü yanlarını göreceğine iyi yanlarını da gör biraz.

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum..
Esimi seviyorum inanin cok severek evlendim..
sanirim evlilige alisamadim..
tavsiyelerinizi dinledim bugun evi temizledm yemek yaptim tatli yaptm..
konustuk..
Daha dikkatli olacagm..
artik daha mantikli davranacagim..

Back
X