• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim:(

Tabiki konustum. Oan ne diyecegimi bilemedim neden boyle olduginu anlamadim vs dedi az once konustuk. bemi sexsi bukdugunu ama stresten yada yorgunluktan olabilecegini dedi. Bakalim ilerleyen zamanalrda sariz suan cok karisik hayatimiz gercekten
canım evli değilim ama sürekli olmadıkca sorun olmaz sanırım böyle şeyler. daha önce oluyor muydu?
daha sık mı oluyordu da bu kadar sorun ettin?

Slm arkadaslar. Ben 4 senelik evliyim, bir kizimiz var.Tanisp evlenmemiz 6 ayda oldu.baska ulkelerdeydik. Kizimiza hamileyken sex vs dogumdan sonrada hersey duygusal olarakta iyiydi.. Daha dün ve önceki gece iliskimizde affedersiniz ereksion olmadi. Bana, "seninle ilgisi yok inan bana" vs dedi. Sonra da" belki baska seyler denemliyiz "sende hic tik yok dedi. Yani sanki kendini örtmek icin. Bende benim icin onun stresi oldugundan( isten ayrildi yeni is bulma pesinde) bu yasadigimiz iki grcenin sorun olmadigini boyle seylerin olabilecegini dedim. Konustuk ve bana sarildi cok sevdigini dedi( suan yeni is ariyor kilo aldi kendiyle barsik degil sacinda dokulme oldu onada morali bozuk.) Kendini begenmediginide dedi. Ustelik kizim var hareketli bir kiz cocugu.okula gidiyorum,dersler vs bende cok yoruluyorum. Boyle sexsi atesli seyler pek olmuyor cunku ikimizde cok yorgun oluyoruz. Bazi geceler tam o esnada kizimiz uyanabiliyor. Bir saat bile birakacagimiz biri yok yalniz kalalim, romantik bir aksam yapalim falan. Bilmiyorum dünden beri kendimi kotu hissediyorum. Ona guvenirim aldatma vs olmadi hic. bende ayni sekilde. O evden işe, bende cogumun egitimi kendi okulum vs aksam oluyor. Acaba dusunmem gereken bisey varmi sizce? Dogru gitmeyen biseylermi var? Bilmiyorum kafam karisti. esimle olan konusmadan bir tedirginlik sardi içimi... suan maddi sorunlarimiz var ben meslek yapmaliyim.. dil ogrenmeliyim yapmassam daha iyi bir gelecegimiz olmicak.. mecburum. kafamiz bin bir seyle dolu...Kendimi cok baski altinda hissediyorum yeterince simdide bu cikti.. lutfen bana bisey soyleyin.. bu drum normal mi? sizce bu ne anlama geliyor tehlike çablarimi? yoksa ben biseylerimi degistirmeliyim? yada baomaliyim oluaunai birakmaliyim? erkeklerde boyle seyler oluyor mu? yiksa bana ilgisimi azaldi?
Bu ne bicim turkce anlamadim , sana imla kilavuzu hediye edeyim ihtiyacin var belliki .

Adamin ereksiyon olmamasinin seni begenmemesiyle ne alakasi var uyaransiz bile halloluyo o is. Sen biraz googledan cinsellik uzerine calis

Sex nedir abi yaaaa :KK66:
Ooo biri sex mi demis :KK48:

Ben hic cinsel konulara yorum yapmadim galiba ya. Acaba bi sure birlikte olmasaniz da birbirinizi arzulamaya mi baslasaniz napsaniz belki etkili olur. Hani ozlemek falan hesabi. Aklima degisik seyler geliyo tovbest ya striptiz falan:KK70: ama guzel fikir degisiklik olur :D Esinizin karsisinda dans edin falan muzik acik sevisin yada ne biliyim yapacak cok sey var. Bu arada karmakarisik56 sanki sana soylemisi gibi oldu bu tavsiyeleri :KK70::KK70:

Anladigim kadarina yorum yapacagim ..

Cok kisa surede evlenmissiniz , hemen cocugunuz olmus ama buraya kadar cinsel anlamda bir sorun yasamamissiniz anladigim kadariyla ..
Esinin bu aralar kendine guveni yok diyosun , ama bhnu cinsel ikiskiye baglamak yanlis olur cünkü oyle olsa , o esnada sana sende tik yok demezdi ..
Bu konuyu esinle sakin kafayla konusman daha iyi olucak sanirim.
Ayrica hem sorunun kendisinde oldugunu biliyor bunu dile getiriyor ama hemde seni sucluyor..
Celiskili bir durum..

Bence esiniz seksi geceliklerden ziyade sizden farkli biseyler istiyor olabilir bana oyle geldi ama tabiki onlari suanda burda yazamicam yani bunlari artik malesef lise cagindaki kizlar bile biliyor.eger yapabilirseniz tutkulu ve sehvetli bi seks hayatiniz olabilir.acik acik yaz deme sakin

Adamin ereksiyon olmamasinin seni begenmemesiyle ne alakasi var uyaransiz bile halloluyo o is. Sen biraz googledan cinsellik uzerine calis
Arkadasin dedigi gibi internetten arastir ne demek istedigimi anlicaksin.hemende olayi seksi geceliklere baglamayin erkekler icin onlar onemli degil onlaru giyersin adam kivama gelir ama icindeki kadin buz gibi e adamda hakli ozaman ne yapsun kadinda hareket yok atraksiyon yok biraz atesli olun pozisyonlardada degisiklikler yap ozaman adama sen donup dersin sende tık yok diye

Arkadasin dedigi gibi internetten arastir ne demek istedigimi anlicaksin.hemende olayi seksi geceliklere baglamayin erkekler icin onlar onemli degil onlaru giyersin adam kivama gelir ama icindeki kadin buz gibi e adamda hakli ozaman ne yapsun kadinda hareket yok atraksiyon yok biraz atesli olun pozisyonlardada degisiklikler yap ozaman adama sen donup dersin sende tık yok diye

Şuan bende tık olmadığını düşünüyorum.:KK53:
Bir gün utancımı yenersem eğer +18 bölümünden öneri isteyeceğim.
Veren olursa iyi olur fake falan değilim hee kızçeler öyle derseniz alınırım:KK45::KK45:

Şuan bende tık olmadığını düşünüyorum.:KK53:
Bir gün utancımı yenersem eğer +18 bölümünden öneri isteyeceğim.
Veren olursa iyi olur fake falan değilim hee kızçeler öyle derseniz alınırım:KK45::KK45:
Derdini soylemeyen derman bulamazmis ilk zamanlar bende utaniyodum ama baktim o isler oyle yurumuyor simdi bildigin yuzsuz oldum.ama tutupta esimin penisinin boyunu olcucek kadar azitmadin olayi(bi kac saat once oyle bi konu acilmisti ona istinayen soyledim)

Derdini soylemeyen derman bulamazmis ilk zamanlar bende utaniyodum ama baktim o isler oyle yurumuyor simdi bildigin yuzsuz oldum.ama tutupta esimin penisinin boyunu olcucek kadar azitmadin olayi(bi kac saat once oyle bi konu acilmisti ona istinayen soyledim)

Gördüm onu da:KK53::KK53: İyi güldüm heyy Allah'ım ya.:KK45:

Gördüm onu da:KK53::KK53: İyi güldüm heyy Allah'ım ya.:KK45:
Allah akil fikir versin bu insalara ya bide oyle konu acmis bi sıkıntisi olup cinsellikle ilgili konu acanlara saygi duyuyorum aklim yettigince biseyler soylerim ama o ne ya bide utanmadan yazmis simariklik baskada bisey degil bide millete terbiye dersi veriyo hanim kiz

Back
X