nasıl yani onlar boşan derken sen ne yapıyorsun boşansan mı diye mi düşünüyorsun? şimdi acıdım eşineMerhaba arkadaşlar bugün iyice delirmek üzereyim ben 3 yıl önce biriyle tanıştım kısa zamanda alıştık birbirimize evlenmeye karar verdik geçen yıl depil önceki yıl ramazan bayramının son günü ailesiyle tanışmya geldiler bize ama babası pat diye istedi tabi bizimkiler pat diye olmaz dediler çay kahve neyse döndüler bursaya buarada ailem başka şehirde bende akşamına bursaya döndüm orda çaluştığım için hiç bişey konuşmadık ailemle iki gün sonra babam aradı hemen buraya gel konuşalım diye gittim babam dedi biz istemiyoruz ayrılcaksın tamam baba ama araştırın bi ben seviyorum anlaşıyoruz eğer kötü bişey varsa ayrılırım bildiğiniz dedim yok biz istemiyoruz ama ayrılamadık tabi bi sğre sonra ben anneme aytılmadığımızı söyledim bana her telefonda işte sen üni. Mezunusun o iki yıllık mezun yakışıklı değil hiç bi özelliği yok sürekli hakaretler etti yanımda var mı yok mu düşünmedi aksine biz çok mutluyduk o özel bi şirkette çalışıyodu ben bankada satış temsilcisiydim ama annemin hayalinde hep doktor savcı hakim vardı biliyodum en sonunda beni bursadan almaya falan kalktılar bizde gittik evlendik gizlice onun ailesinin tabİ haberi vardı benim aileme bikaç gün sonra söyledik çok kızmadılar kıyametler kopmadı yani düğün yapcaktık sadece o tarihte boş salon bulamadıklarını biay sonra yapmamızı istediler benim ailem kabul ettik biray sonraya aldık sonrada bursada cu artesi onların orda neden cuma oluyo diye annem yine sorun çıkardı babam ayrıl boşan demeye başladı ve ipler kootu biz düğün yaptık gelmediler onların orda düğün yapılmadı ama bi şekilde beniml görüşmeye dvam ettiler eşimle beraber gidiyoduk geliyoduk az bi soğukluk olsa da.. Geçen yaz annemler hadi burda düğü. Yapalım dediler bursadakinden 1 yıl sonra eşim kabul etmedi bukez ailem onu artık buraya getirmeye demeye başladı ben tek gidiyodum ailemin yanında geçen kurban bayramından beri 2-3 haftada bşr gidiyorum hergün arıyorum ama annemler yine ısrarla boşanmamı benim mutlu olmadığımı istemedijlerini söylüyorlar buarada bankadaki işimdsn ayrılıp üretli öğretmenliğe başladım ama annem o iş iş değil yapma dediğinden bu dönem ücrstli öğretmenlik yaptığımı bile söyleyemedim anneme şimdi her gidişimde gerş dönme boşan diyo ağlıyo ısrarla napcağımı şaşırdım e ve t hatalarım var gizlice evlenmicktim ama o an çıkış yolu gibiydi şimdi de eşimle bi sorunum yok ev aldık ödüyoruz onu istemiyolar ama beni görüştürmemezlik yapmıyor ramazan ayı girdi bana yine dedi istersen annenleri çağır bak bize iftara kalmaya gelsinler ama napcağımı şaşırdım okuldayım şuan azönce annemi aradım yine bisürü şey söyledi okulda olduğumu bilmiyor tabi boş derste sessiz biyerde evdeymişim gibi konuşuyorum ooof of çok daraldım yani... Çok uzun oldu ama çok çaresizdim
sen ne kadar garip bir kızsınSürekli arkadaşlarımın eşlerini gösteriyor daha öncedr bi sevgilim olmuştu lisr ve üniversite boyunca yedş yıl sürdü o da marmarada işletme okuyodu ama ben bu işi yapmam babamla hayvancılık yapıp çiftlik kurcam dedi ozamanda bana bi arkadaşını söyledi annem onun dmdı diş hekimi benimki hayvancı mı dicem demişti ve aramıza bi soğukluk girdi falan filan derken onunla ayrıldık yani ne olursa olsun annem hep kariyere baktı
Habersiz evlilik yapma nedenin de onların saygısız tutumu değil mi zaten? Yok ilk gelişlerinde hemen kız istemişler de yok yanlarında terlik getirmemişler de. Ailen kibirinden ölecek. Bir tek onların doğrusu doğru, geri kalan herkes görgüsüz cahil gözlerinde. Nolmuş yani eşinin ailesi öyle davrandıysa? Kıyamet mi kopmuş? Sizin önem verdiğiniz şeylerin başka aileler için bir önem teşkil etmediği geldi mi acaba akıllarına? Ayrıca kim diyor ilk seferde kız istenmez, yanında terlik getirilir diye? Kanunda mı yazıyor? Sırf bu sebepten ayrılacaksın diye tutturmaları hem saygısızlık, hem vicdansızlık. Ben o şalvarlı kayınvalidenin ellerinden öperim ama annenle karşılaşsam yüzüne bile bakmam mesela. Bencil, kibirli, vicdansız kadın. Eşinin de kıymetini bilmiyorsun sen. Sana o kadar değer veren adamı yerlerde paspas etmelerine izin veriyorsun. Bence herşeyden önce bi silkinip kendine gelmelisin. Sen evinin hanımısın yaa, annen ne karışır. Ne kendini, ne eşini, ne yuvanı ezdirme. Beğenmeyen gelmesin, görüşmesinOnlardan habersşz nikah yapmam onların ağzına çok laf verdi sen bizi ezdin dşye diye başlarda görüşmesemde zamanla görüşmeye başladım işte ama bundan sonrası ne olcak bilmiyorum bakalım
ÇOOOOOK HAKLISIN. ONLAR PARA ARIYOLAR, INSAN DEGİLÇok özür dileyerek, ailenden nefret ettim. Bu kadar bencillik neden? Onlar sana üzülmüyor, sen neden üzülüyorsun. Artık kendi ailen var. Bir insanı mutluyken boşan diye darlamak nedir? Ailen sana koca değil, kendilerine kariyerli damat arıyor sadece.
Baban ne iş yapıyor çok merak ettim. Sen de anneni darla madem, boşan babamdan git doktor bul diye. Bu nedir yani. ne çirkin.
Para değil de onların aradığı kariyer yani çok fakir olup saygın bi mesleği olsa yine kabul yani para kazanmış olması değil beklentşÇOOOOOK HAKLISIN. ONLAR PARA ARIYOLAR, INSAN DEGİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?