Emekli esnaf babam annem ev hanımı bende işletme okudum ama iş konusunda çok şanslı değildim bankada satış temsilciliği çok zor iğrenç bi iş oyüzden ayrıldım şuan çok para kazanmasam da çok severek yapıyorum işimi ama kadrolu olmadığım içinmiş sırf para için çalışıyomuşum ben oyüzden annem tepkikiydi söyleyemedim bile işte buarada babam kardeşimin okulunda okul aile birliği başkanıydı sonra bulundukları yerde kızılay başkanı oldu dayım belediye başkan yard. Biraz protokol oldular yani geçen bursaya geldiler evime gelmiyolar dışarıda buluştuk eskiden herzaman gittiğimiz bi mağazaya girdik ayy burda kaba saba şeyler var falan dediler kardeşimle ikisi kayınvalidem modern bi kadın değil şalvar giyer onu yadırgadılar mesela çok daha öncesinde de boşan ddmek kolay ama sevep bulamıyorum boşanmak için evet ailesiz drstekleri olmadan çok zor ama psikolğada gittim annem götürdü hatta eve gelince sordu psikolog son görüyo mu peki bu evlilikte dedi evet anne dedim ozaman öyle yap biz boşan diye götürdük seni oraya falan dedi bilmiyırum yani karmakarışığım
O kadar yanlış bir düşünce ki eşin anladığım kadarıyla gayet anlayışlı iyi niyetli bir insanmış ama annen bu durumda çok çıkarcı biri olarak kalıyor sen eşine sahip çık zaten evlenmişsiniz sizi olduğunuz gibi kabul etsin bir zahmet 4 yıllık okuyunca sınıfı seviyesi değişmiyor insanın.Sürekli arkadaşlarımın eşlerini gösteriyor daha öncedr bi sevgilim olmuştu lisr ve üniversite boyunca yedş yıl sürdü o da marmarada işletme okuyodu ama ben bu işi yapmam babamla hayvancılık yapıp çiftlik kurcam dedi ozamanda bana bi arkadaşını söyledi annem onun dmdı diş hekimi benimki hayvancı mı dicem demişti ve aramıza bi soğukluk girdi falan filan derken onunla ayrıldık yani ne olursa olsun annem hep kariyere baktı
O kadar yanlış bir düşünce ki eşin anladığım kadarıyla gayet anlayışlı iyi niyetli bir insanmış ama annen bu durumda çok çıkarcı biri olarak kalıyor sen eşine sahip çık zaten evlenmişsiniz sizi olduğunuz gibi kabul etsin bir zahmet 4 yıllık okuyunca sınıfı seviyesi değişmiyor insanın.
Hayatımda 1 yıl sonra düğün yapmak gibi saçma birşey duymadım böyle şeylere takılmamak lazım mutluysanız huzurunuz yerindeyse yeter eskiye takılıp öfke duymak niyeEşimin anlayışsız olma ssbebi 1 yıl sonra annemlerşn orda düğün yapmaması oldu
Hayatımda 1 yıl sonra düğün yapmak gibi saçma birşey duymadım böyle şeylere takılmamak lazım mutluysanız huzurunuz yerindeyse yeter eskiye takılıp öfke duymak niye
Evinizde misafire verecek terlik yok mu misafirin elinde terlik getirdiği zamanları geçen yüzyılda bırakmışlar...Sorun ailende kabul et ve kendi yuvana bak senYok öncesinde tanışan aileler değil ilk tanışmaya gelindiğinde babasının istemesi bşraz kötü oldu sadece ama en başta onları geçirince ailece bişey konuşmadık ve babam bişey demez gelir bursada araştırırdı ailesini eşimi nedir ne değildir olaki benim bilmediğim kötü bişey varsa ben ayrılırdım zaten ama bana bu açıklamalarla drğilde hiç araştırıp soruşturmadan olmaz drdiler babam drğilde annemin istememesi ama babamıda etkiledi tabi geldiklerinde istemesinden ziyade annrsinşn gelirken içerde giymek için yanında ayakkabı terlik getşrmemesi falan hrp sebep oldu istememelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?