ahh ahhh bilmezmiyim... eşimle flört zamanı olsun nişanlılık vs.. beni her hafta biyerlede götürecekti güyaaa

gülüyorum cunku suan acayıp komıgıme gidiyor

yahuuu götürmeyecen bari ne beni heveslendiriyosunnn

madem böyle hayalleri vardı barı sessizce içinden gecırseymıss neden benide heveslendırıo yanııı demiii amaa

yaa tek gittimiz yer d.dere sahili.. haa bazende gece canım kokorec midye cekıyor onu yemek için yine sahıle ıneriz budur yani.. gecen sene okadar cok dedımkı karsıya gecelım derince var bi gezelım ama nerdeee benım adamda tıkk yok.. kendı vaktınden gezmıs dolasmıs bana gelınce iii değil orlara gezılcek yerılerı yok dıyor
ama napayım yanı benı gezdırmıyor dıye kendımı yerden yere mı atayım:84:? hergun esımın basının etısını mı yıyım

önceden bende senın gibiydim eşime belli etmesemde bu konuda kendımı yııyp bıtırırdım,mutlu olmam gerekırken gunlerımı zehır ederdım..
sonra kendımı eşimin yerıne koydum sabah 8 aksam 6da eve girsem benımde canım hiçbişey yapmak istemezdi .. bazen nobete kalmalar bi gun yada haftasonu nobetıne yakalandıysa yandı zaten eve hiç gelmıyor.. sonra evlenmeden öncekı zamanlarımda calıstıgım gunler aklıma geldı ve sunu farkettım ınsan gercekten evını ozluyor.. oyuzdende evden dısarı çıkası gelmıyor..
bikere surda yanlıs dusunuyorsun arkadasım neden kuruntu yapıpta uzuyorsun kendını bakem

eşin seni sevmese eve gelmezdi zaten.. evde huzurluki gelıyor..senın için bebegınız için evine gelıyor.. mesela bu aksam deki dur sana bi yorgunluk kahvesı yapayım (ben genelde pazarları yaparım) türk kahvesını yap karsılıklı için maksat bırlıkte vakıt gecırmek değilmi?
yoksa işim uzadı deyıp gece gec vakıtte eve gelebılırdı sonucta bide bu yonden dusun..
Allah bagıslasın kızını

canım benım kımın kocası nasıldır bılemezsınkı .. sonucta dört duvar arası kosuların neler yasıyorlar bılıyormusun belkı onlarınkısı göstermelıktır haa bız çok ıyıyız bakın mukemmeliz süperiz imajı vermek için olamazmı yani .. bence sen komsularının doldurusuna gelmıssın gibi geldi bana

belki komsularının eşleri her aksam hakaret ,dayak var nerden biliyosun ''eşlerının baska'' olduklarını..
son olarak burda hep eşini savunmus gibi oldum sanırım.. sadece demek istediğim boşuna kuruntu yapıyorsun ..art niyetlı insanlarında doldurusuna gelme lütfen..
en iyi marka esyayı eve alıyorsa bu demek oluyorkı sana alıyor sonucta ev benım yada komsunun değilya
bak şimdi esının iyi yonlerını yazıorum senın anlattıklarının pozitif yönunu gormenı isterım ;
* sana karşı şiddeti yok
* aldatması yok
* evine vaktinde geliyor (bu size deger verdiğini gösterır,siz yokken napacak esyaları gormeye gelmıcek sonucta)
*ev yada araba alacaksanız onun için birikim amaçlı gezdirmiyor olabilir , yanı kafasından bişiler vardır ama henuz sıze acılmamıstır(sekıl a ben ; biz suan mustakıl ev yaptırıyoruz haa gezip tozsaydık bu ımkansızdı)
*sonucta arkadaslarıyla gezip sizi sureklı evde tek basınıza bırakmıyor inanın bu durum daha sinir bozucu olurdu (babamdan bılıyorum) en azından sizinle cıkmıyor ama baskalarıylada cıkmıyor..
hatta benımkısı akrabaları gelınce bıle çıkmaz bari ozaman gezebılsem keşkee... ben alıskınımda bıze gelenlerın canları sıkılıyor haliyle...
erkeklerin bu ince dusunme olayını Allah vermemıs onlara.. dogum gunlerımde bişey almıs değildir nıye cunku ben gurur yaptım ve soylemedım.. ama yıldonumuzde yuzsuzluk yaptım ve 1 hafta onceden kuyumcuda beyendıgım seti gosterdım,ve yıldonumum geldiğinde beni ilk defa izmiti gezdirdi

1 yıl boyunca nerdeyse aklı artık

yıldonumunde muvaffak olabıldım izmitin fethiye caddesini görmeye

sonrada beyendıgım seti aldık kuyumcudan dedım karnım ac bişiler yiyelim evde yemek istemıyorum dedıkten sonra dısarıda yedık..
yanı canım tek senın basında böyle biri yok emin ol.. ama sineye cekıyorm işte.. buna sukur dıyorum.. aldatma ,hakaret,şiddet yok diyip avutuyorum kendımı

:97: