- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Kavun değil ki koklayip da alalım yapmayın allah aşkınaBöyle adamları baş tacı yapıp bir de üstüne çocuk doğuruyorsunuz, o yüzden verecek tavsiyem yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavun değil ki koklayip da alalım yapmayın allah aşkınaBöyle adamları baş tacı yapıp bir de üstüne çocuk doğuruyorsunuz, o yüzden verecek tavsiyem yok.
Brawo size sonuna kadar katiliyorum!bende sessiz savasanlardanim,normalde biraz cingeneyimdir ama benim esimde asabidir,diyelim bi seye sinirlendi bagirip cagiriyo,hicc karsilik vermem sadece gozlerinin icine bakarim susarim..ama dediginiz gibi ne yaninda otururum,ne gozune gorunurum bisey sorsa soguk,kisa ve net cvp veririm yataga yatsam hic yanasmam ayni gunun aksami kendisi sarilir,oper kedi gibi sirnasir,bende yaptiginin yanlis oldugunu cok kirildigimi sakin bi ses tonuyla anlatirim,bu ani ofkene dayanamiyorum derim oda pisman oldugunu hata yaptigini soyler,ve lutfen bana bagir cagir ama boyle soguk davranarak susarak cezalandirma beni der,yani aslinda anlayana tabi susarak,tavir alarak cezalandiracaksin!tabi butun erkekler icin gecerli degil malesef,kimine sivri sinek saz,kimine davul zurna az demisler..Bak mesela; benim eşim de asabidir. Ben de pısırık bi insanım. İnsanlar öfkelendiklerinde bazen ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar ve ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Ben sessiz savaşıyorum. Ve kazandım diyebilirim. En azından artık sinirliyse diyor ki "canım çok sinirliyim ben biraz dinleneceğim" ben de anlıyorum ve üstüne gitmiyorum. Sonra sorun neyse konuşup anlaşıyoruz.
Sessiz savaş ne peki? Sus arkadaşım. Baya sus. Küs ya bildiğin. Odasına gitme yanına oturma ya da otur ama onunla asla knouşma. En sonunda patlar bi yerlerinden "aşkım ya nölüyoğ amağğ?!" demeye başlar. O zaman al sazı eline. Sen bunu böyle söyledin ben de buna kırıldım/kızdım/etc. Yanına yat ama sarılma. En sonunda anlar.
Sizdeki sorun: 1) eşinin öfke kontrolunu bilmemesi, ki mesela eşim de bunu bilmediğinden ve kendisine öğretilmediğinden dolayı ne kadar üzüldüğünü defalarca söyler, 2) senin eşinin tavırlarındaki yanlışlığı görmesinde yardımcı olamaman. Ama neden böyle? Hani ben de bişeyler dersem şiddet uygular korkusu mu, yoksa uğraşmycam ya amaaan mı demen bilmiyorum.
Bi müddet ailenin anında kal. Uzaklaş. Ailene söyleme sebebini ama eşine de " ben senin bu tavırlarından bıktım artık". Bırak bakalım uğraşıyor mu elde edebilmek için ya da ne tepki veriyor.
Evlendikten sonra diyorum ben.Kavun değil ki koklayip da alalım yapmayın allah aşkına![]()
Ben de aynen eşime acıdım şimdi dışardan bakınca kapris kapris..Ben bu konuyu takip edeyim. Bazen ben de böyle davranıyorum elimde olmadan![]()
AnladımEvlendikten sonra diyorum ben.