Kitap konusunda Doğan Cüceloğlunu begenirim ben.
Ama hayat kitaplara uymuyor her zaman
sema süper yazıyor ama,semanın anlamadığı birşey var,erkekler memnun,kadınlarda,sadece ölesine şikayete edıyor,semaya kzıdığım tek nokta,ona gidip şikayet edenler çözüm aramıyor,bazen şok oluyorum,sema le aynı beyındeyımkitap şöyle yapın böyle yapın demıyor zaten.. o tarz akıl verıcı kıtaplar bende işe yaramıyor. bu yazar kendısıne gelen mektupları yasanılan olayları hıkayelestırmıs bölüm bölüm anlatıyor sen payına dusenı alıyorsun, kendı dersını cıkartıyorsun. en azından ben öyle yapıyorum.
Bilenler vardır zaten Sema MARAŞLI. neredeyse tüm kitaplarını aldım bı kac tanesını okudum da bazı konularda benim için etkili oldu
Sema Maraşlı bır kere boşanmış bı bayan.Ama ıkınci evlılığı vardı galıba yanlş hatrlamıyorsam.Yenıden oyle bı durum yaşamşsa bılmıyorum.Şaşrmamak lazım süreklı fedakarlk modunda ,hata bende dıyen kadın ezılmeyı kabull etmiş demektr.Bence erkekler kadirşınas değil..Ya da sema hanımn teorılernı uygulamyoSema maraşlı en son diyordu ki benim kitaplarımı atın çöpe hiçbiri bir işe yaramaz sonunda siz kaybediyorsunuz ben yaşadım gördüm diyorkadın sanırım ya boşandı yada boşanmak üzere. Öyle yani kadın kendi diyo kitaplarımı kaale almayın diye
Aynen bu tarz bir söylemi vardı hangi gazete röportajıydı hatırlamıyorum fakat kitaplarundaki kadın modelini uygulayınca kendindede ters tepkileri olan bi durum yaşamış. Alttan almak fedakarlık yerine göre olur ama yazarın kitapları her daim bunun kadının görevi gibi algılatıyordu. Son durumdan haberim yok bir kitabı var bendede iletişim üzerine onuda anlatış tarzından sevmemiştim.Sema Maraşlı bır kere boşanmış bı bayan.Ama ıkınci evlılığı vardı galıba yanlş hatrlamıyorsam.Yenıden oyle bı durum yaşamşsa bılmıyorum.Şaşrmamak lazım süreklı fedakarlk modunda ,hata bende dıyen kadın ezılmeyı kabull etmiş demektr.Bence erkekler kadirşınas değil..Ya da sema hanımn teorılernı uygulamyo
Sema Maraşlı bır kere boşanmış bı bayan.Ama ıkınci evlılığı vardı galıba yanlş hatrlamıyorsam.Yenıden oyle bı durum yaşamşsa bılmıyorum.Şaşrmamak lazım süreklı fedakarlk modunda ,hata bende dıyen kadın ezılmeyı kabull etmiş demektr.Bence erkekler kadirşınas değil..Ya da sema hanımn teorılernı uygulamyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?