- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
bende hep Dogan Cuceloglu Ustun Dokmen Dale Carnegie filan okurum cok severim ama uygulamam.
en azindan kendime iyi gelen yonlerini uygularim insanlara ikinci bir sans verin der ben vermem mesela insanlara empati kurun der ben kurmam insanlari sevin der brn sevmem...
bi bebegim var Adem Gunes okuyorum onu harfiyen uygularim uyguluyorum cunki kizimi seviyorum Dogan Ustun Daleyi okuyup seviyorum ama uygulamiyorum cunki insanlari sevmiyorum.
Degmez tek ve yerinde olan kelime bu!!!
ya evet farkındayım o yuzden zaten direk ismini veremedim.Reklam gibi konu olmuş.
yahu sen okuyonda,uyguladığın adam okumuyor,tek taraflı,hep nasıl kadn olmalı,nasıl erkek olmalı,erkeğe kadına tavsıyeler,ulan kımsede nasıl ınsna olmalı demıyor,yahu ınsan olsak sorun çözülcek,bırakın kadını erkeği,insan olmalı
Yoo oyle bir sorun yok.
doğru söylüyorsun tek tarafla nereye kadar. ben esımı aile terapistine gitmeye bıle ıkna edemedım kı bıde kıtabını okutayım ona göre hersey çok guzel olan sorunlarda her aıle de olur. iyi de sorunsuz olmak varken nıe duzeltmeyelım. ben en azından kendı adıma yapabildiğim kadarıyla çaba göstermeye calısıyorum sadece..
Yoo oyle bir sorun yok.
Nasil davranacagimi bilmiyorum derken
yani ne bilim kızıyorum olmuo kusuyorum olmuo guzel davranıyorum olmuo çözemedim galiba esımı...
artık susuyorum en azından kırılmıyorum sonra bı sekılde oluyo
sevmek bu kadar güzelken mikitap şöyle yapın böyle yapın demıyor zaten.. o tarz akıl verıcı kıtaplar bende işe yaramıyor. bu yazar kendısıne gelen mektupları yasanılan olayları hıkayelestırmıs bölüm bölüm anlatıyor sen payına dusenı alıyorsun, kendı dersını cıkartıyorsun. en azından ben öyle yapıyorum.
Bilenler vardır zaten Sema MARAŞLI. neredeyse tüm kitaplarını aldım bı kac tanesını okudum da bazı konularda benim için etkili oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?