evliliğimde nasıl davranacağımı bilemediğim için hep bocalıyorum:/yazar tavsiyesi işe yaradı gibi!

Insan sevmiyorsun ama insan yetistiriyorsun...
sen kendine dusmanmisin :)

yahu sen okuyonda,uyguladığın adam okumuyor,tek taraflı,hep nasıl kadn olmalı,nasıl erkek olmalı,erkeğe kadına tavsıyeler,ulan kımsede nasıl ınsna olmalı demıyor,yahu ınsan olsak sorun çözülcek,bırakın kadını erkeği,insan olmalı

sema maraşlının mutlu evlilik okulu kitabını okumuştum. kaynana elti görümcekle ilgili güzel tüyolar veriyo ama çoğu yerde kız annelerini ve kadınları çok eziyo onun dışında kadının süse önem vermesi vs tavsiyelerini faydalı buldum

Reklam gibi konu olmuş.
ya evet farkındayım o yuzden zaten direk ismini veremedim.
benım basıma gelenlerde burda okudugum bazı arkadasların basına gelen sıkıntılarda fevrı cıkıslardan oluyor genelde, bende bu kitaplardaki hikayeler sayesınde o yonumu törpüleyebildim biraz. bu durumunda evliliğimde faydasını gördüm

doğru söylüyorsun tek tarafla nereye kadar. ben esımı aile terapistine gitmeye bıle ıkna edemedım kı bıde kıtabını okutayım ona göre hersey çok guzel olan sorunlarda her aıle de olur. iyi de sorunsuz olmak varken nıe duzeltmeyelım. ben en azından kendı adıma yapabildiğim kadarıyla çaba göstermeye calısıyorum sadece..

yani ne bilim kızıyorum olmuo kusuyorum olmuo guzel davranıyorum olmuo çözemedim galiba esımı...
artık susuyorum en azından kırılmıyorum sonra bı sekılde oluyo

o kadının bazen yazılarına denk geliyorum okuduğumda resmen utanmasa kadın erkeğin kölesidire getiriyor yani kadın uyumluysa erkek zaten uyumlu olur diyor ama gerçek hayatta onun anlattıkları örtüşmüyor ben kendi adıma o kadının hiçbir yazısını sevmedim. ama beğenenler de var saygı duyarım

sevmek bu kadar güzelken mi

bu kadının 2 kitabını okudum kv ile ilgili olanı birde diğerini .
içinden işime yarayanları aldım.
kullandım bende işe yaradı ama dediğim gibi işe yarayanları aldım sadece hepsini değil
bazı bilgileri akılla yürütüm kendine uyarlarsan başarılı olursun . ama önemli olan senin kendine uydurman yoksa orda anlatılan tarifi aynen yapmaya kalkarsan tutmaz bi kere

Kitaplara birşey diyemem, emek verilmiş yazılmış, kitap okumak kendini geliştirmek ve farklı bakış açıları kazanmak için faydalıdırda ama evlilik hayatı kitaplardaki teorik bilgilerle yürümez, evliliği pratikle öğrenirsiniz, yani deneme yanılmayla.

Her kadın ve erkeğin duruma, olaya, kişilere, tartışmalara, özel anlara verdiği tepkiler farklıdır, kimi kavga esnasında susup alttan almayı olumlu Karşılar, kimi sustuğunuzda daha çok sinirlenir, tepkisizliğiniz öfkesini körükler, herkes eşini tanımaya, iletişim kurmaya çalışmalı, eşle mümkün olduğunca çok konuşup nerde neye nasıl tepki verdiğini gözlemlemeli ve ona göre yaklaşımda bulunmalıdır, bu da zamanla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…