İşte arkadaşlar inanç yargılamaya döndü olay Yok onlar şunlara inanmıyolar diyor babam İlerde çocuğuna ne öğreteceksin felan diyor Ben razı değilim Eğer evlenirsen yok senin gibi evladım diyor Benim erkek arkadaşım da alevi Aslına bakarsanız kendi mezhebini de yaşamıyorlar İşte babam da buna takmış İnanç adına tek Bişey yapmıyorlarmış felan filan Erkek arkadaşımda haklı olarak en başta biliyorlardı alevi olduğumu diyor Neden 2.5 yıldır oyaladılar bizi diyor
Yok daha verme olmadı Sadece tanışma felan olmuştu ailelerin İlk başta sorun yoktu Bana arkadaşlık yapmam için izin verdi Aradan 2,5 yıl geçince mezhebi sorun oldu
Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun.
Ailenizin yaptığı çok yalnış bence, eve gelen birisi kovmaktan beter edilmez her ne olursa olsun ki bu kişiler senin sevdiğin adam ve Ailesi. ne kadar yalnış
Ailenize bunun üzerine ne söylediniz? erkek arkadaşınız ne yaptı
Kim bilir o kişilerin ailesi ne kadar üzülmüştür ve artık size ve sizin aileye önyargılı olacaklar ve belkide onlarda seni istemeyecekler. Aile ve Sevdiğin adam arasında kalmak çok zor bir durum
Ama engeller aşılmak için vardır Eğer siz birbirinizi seviyorsanız birbirinize kenetlenerek üstesinden gelebilirsiniz
Sevginin gücüne hep inanırım ben
Ama ilk olarak ailenizle bir konuşun gerçekten bu yaptıkları çok ayıp.
Diğer ailede bir özürü hak ediyor bence..
Çok zor işiniz.. ama imkansız değil. sakın pes etme pes etmeyin.
Ailesi beni biliyor canım Babası kızımızla vedalaşalım dediler Ben onu kendi kızım gibi sevdim dedi Annesiyle babasıyla sarıldıkannesi de ben de gözyaşımızı tutamadık Eve giderken de erkek arkadaşıma annesi senden çok o kıza üzüldüm ben demiş
Yok daha verme olmadı Sadece tanışma felan olmuştu ailelerin İlk başta sorun yoktu Bana arkadaşlık yapmam için izin verdi Aradan 2,5 yıl geçince mezhebi sorun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?