• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimdeki sorun

elifci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir

kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir

ay ev işi yapıcam diye işten mi çıkılırakannehir

ayrıca et-pilav ikilisinin nesi basit yemeksempatiksalakcinni

bence çıkma kaçta gidiyosun sabahtan yapsan, ya da hafta sonu bi kaç gün gidecek bişeyler yapsan

haftasonları derin dondurucuya bişeyler atsan

bence yemek yapacam diye işten çıkarsan pişman olursun

saçmalama ya işten çıkılır mı bu yüzden.
sırf kocaya daha iyi hizmet etmek için maddi gücünden vazgeçme sakın.
o da birazcık anlayışlı olsun. en iyisi pratik ve güzel yemekler öğrenmen.hafta sonları daha uğraştırıcı şeyler yaparsın.ya da boş zamanında bişeyler yapıp dolaba at.

Et-pilav basitse baklava-börek mi açmanızı istiyor acaba eşiniz?
İşten çıkmayın bence!
Hele ki yemek pişirmek için asla!!!

ayy herşey onun için sorun ev hergün pırıl pırıl olacak yemekler ağır olcak falan filan bende böyle bi karar düşündm ama tam olarakta emin değilim

akşamları yarın için yemekler hazırlasanız eve geldiginizde onları ısıtsanız bu öneriye nasıl bakar eşiniz bir gün öncesinden yaptığınız yemekleri yemez mi? yerimseniben

bencede sırf bu yüzden işden mi çıkılır? belirli bir program yaparsın hem ev hem de işin aksamaz..
sonuçda ben dahil çoğu kişi bu şekilde idare ediyor bende yeni evliyim şu an çalışmasam da bir yandan
sınavlara hazırlanıp bir yandan kursa gidiyorum yani çalışıyor gibiyim vakdim çok kısıtlı...elimden geldiğince yemek yapıyorum tabi abartı yemekler değil..mesela boş bir anında bir kaç kap yemek yapıp buzdolabına koyabilirsin ısıtıp ısıtıp yeniliyor...diğer işler de öyle haftanın bir günü temizlik günümdür...zaten evi toplu tutup,lavabo tuvaleti temiz tutma işlemleri hergün olur bende ....tabi eşin de bu konuda destek olmalı
konuş derim en azından işden ayrılmadan bir kez daha konuşun sonra üzlürsün

yapmayın allah aşkına bunun için
iştenmi çıkılır ayol eşinizede pess
yani hiç anlayışlı biri değilmiş hem çalışıyorsun
hem yemek hem temizlik birde beğenmiyo
yaptığınız yemeklerin nesi hafif geliyo anlamadım
valla zor böyle anlayışsız eşle uğraşmak yapıcanız şey
hafta sonundan yemekleri yapıp dolaba koymak ne diyeyim

KESINLIKLE HAYIRR, DAHADA PISMAN OLABILIRSIN..
YADA AKSAMDAN HAZIRLIYACAKSIN.BIR HAFTASONU BIRKAC KAP BIRDEN HAZIRLIYACAKSIN, DOLAPTA SAKLIYACAKSIN, OYLECE YUKUNDE HAFIFLEMIS OLCAK. AMA HAZIR ISINDEN OLMA GUZELIM YHAkaydirigubbakcemile4

maalesef dünkü yemekleri yemiyooo hepsini düşündm ya normaldede sorunlarımız var yani ona göre sorun hep bende sanırım herşey onun bahanesi

yapmayın allah aşkına bunun için
iştenmi çıkılır ayol eşinizede pess
yani hiç anlayışlı biri değilmiş hem çalışıyorsun
hem yemek hem temizlik birde beğenmiyo
yaptığınız yemeklerin nesi hafif geliyo anlamadım
valla zor böyle anlayışsız eşle uğraşmak yapıcanız şey
hafta sonundan yemekleri yapıp dolaba koymak ne diyeyim
vereliniortakvereliniortak

Arkadaşım; yemekti,temizlikti adamın bu kadar takıntılı olduğunu bile bile evlendiyseniz yapacak bişiy yok!
Heee bu sorunlar sonradan çıktıysa ya başka sıkıntılarınız var adam buradan patlıyor ya da adamın canı kavga istiyor derim...

onunla aynı şartlarda çalışıyorsunuz yemek yapıyorsunuz temizlik yapıyorsunuz ve diğer ev işleri ve hala memnun değil erkeklerin hepsimi böyle ya.madem yemek işini ona verin bekalaım yorgun argın eve gelip neler yapabilecek?

ya bence senin eşin annesi gibi bi kadın arıyo doğru mu
ona gerçeklerin acı olduğunu böyle bişey olmayacağını söyle
bi kaç günde dışarda yersiniz
bence bunlar hep bahane, çalışmanı istemiyor olabilir mi
bilmiyorumkismile

kocan da amma anlayışsızmış yani.ağır yemekler istiyosa azıcık yardım etsin sana ya da bazı günler lahmacun filan sipariş edip yiyin.
hem bişeye elini sürme. hem herşeyi dört dörtlük bekle.
sende biraz tepki göster evlenmeden önce bilmiyo muydu çalıştığını

Allah Allah.. siz de çalışıyorsunuz yoruluyorsunuz.. size yardım etmeyi denese ya konuşacağına

maalesef dünkü yemekleri yemiyooo hepsini düşündm ya normaldede sorunlarımız var yani ona göre sorun hep bende sanırım herşey onun bahanesi
valla pess ohh eşiniz birde hergün ayrı yemekmi istiyor daha neler ayol
siz fazla şımartmışsınız eşinizi bence sizi düşünmesi lazım çalışan bayansınız siz onun size yardımcı bile olması lazım zor kardeş senin iişin çok zor eğer ciddi sorunlar varsa bahane de yapabilir eşin bence konuş taviz verme anlayışlı olsun biraz

evet işte sorun burda yorulduğumu anlayamıo maalesef evlenmeden önce daha değişikti biz evleneli 1 sene olcak ama artık cicim ayları geçti diyor kendisine zaman ayıracakmış hiç ayırmıyormuş arkadaşlarıyla birlikte falan en ufak bişide kavga ediyoruz hakaret ediyor ve ben de kaldıramıyorum sosyal hayatıma gelince hiçbir arkadaşımla görüşmeme müsade etmiyor yani evden işe işten eve

onunla aynı şartlarda çalışıyorsunuz yemek yapıyorsunuz temizlik yapıyorsunuz ve diğer ev işleri ve hala memnun değil erkeklerin hepsimi böyle ya.madem yemek işini ona verin bekalaım yorgun argın eve gelip neler yapabilecek?[/

Erkeklerin hepsi boyle degil . Bunun yaptigi bencillik. Suan da hamileyim 6 aylik . Esim temizlik islerinin hepsini kendisi yapiyor . Yemekte yapar , Benim yaptigim zaman da tesekkur eder bitanem bana ... Esimin kiymetini bileyim ben o zaman .. Suan da calismiyorum da ... Hamilellikten once de ben eger mutfaktaysam esim her zaman yanimda olup bana yardim etmistir ....

Back
X