• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimden birşey anlayamadım

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
selam arkadaşlar 10 senelik evliyim eşim sürekli şehir dışında ve yurt dışında çalışmaya gidiyor.adanada iş haberi geldi.sizce doğduğum büyüdüğüm şehiri terk edip eşimle beraber gitmelimiyim.yoksa gözü yaşlı anamı bırakmayıp kalmalımıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence eşinizle gitmelisiniz . siz annenizden ayrılmak istemiyorsunuz ama bu durumda kızınız babasından ayrı kalıyor.

esınızın yanınızda olmasını ıstıyorsanız bence esınzıle gtmelısınız.annenız ıse bır sure sonra yanınıza gelebılır.artık sızın aılenız kendı yuvanız var önce onlara sahıp cıkmalısınız bence.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

eşinizle gitmeniz hem evliliğiniz hem aileniz açısından daha doğru gözüküyor bu şartlar altında

Anneniz yalnızsa, bisüre sonra yada hemen (eşinizde isterse) onu da yanınıza alabilirsiniz hem bu şekilde sizde işe girebilirsiniz eve giren para eşinizi tatmin eder annenizde kızınıza bakar :13:,
Babanızda hayattaysa ama tek çocuksanız (bu dert bende de var :18:) yok ayrı kalamayız derlerse hep beraber göç sözkonusu olabilir iki ayrı ev tutarsınız falan ama zor iş :31:,
Kardeşleriniz vs varsa da, sizinde sonuçta artık kendi yuvanız var mecburen katlanıcaksınız böyle ayrı kalan bi çok insan var :5:
Yani her durumda eşinizin yanında olun bunca zaman katlandığınıza göre seviyosunuz en önemliside çocuğunuz var :4:
Benim kayınpederimde çocuklar çok ufakken yurtdışına gidip 6 ayda bir gelmiş eşim ve kaynım kaçıyolarmış kayınpederden yabancı adam geldi diye hala mazlumdur hatta öyle büyümüş :20:
Anneler çok değerli bence eşten bile öte ama sizde annesiniz artık en önemlisi kızınız hakkınızda hayırlısı olsun :38:

Suna inanmiyorum, is yokmusda onun icin yurtdisina gidiyormus.
Calismak isteyen bir insan her yerde calisir ve isini bulur, parasi ilk etapta az olsa bile zamanla yükselecektir isi ögrendikce.

Ne sacma bir olay isi yok diye 10 senedir evliliginizi oturtmamissiniz, bence esiniz sizden ve aile hayatindan kaciyor.

10 sene!!!
Dile kolay!
Hiç kimsenin anneliğini ya da evlatlığını sorgulayacak değilim,ancak evlilik gibi önemli bir kararı size zorla aldırmadılar sanırım.
Üstüne de siz de anne oluyorsunuz,hadi siz kendinizi,eşinizi düşünmediniz evladınıza bunu nasıl yaparsınız?
Madem annenizden bağımsız yeni bir hayat kurmaya karar verip evlenip bebek sahibi oluyorsunuz,nikahınız sürdüğü müddetçe mümkün olabilen her an eşinizle aynı çatı altında olmalısınız.
Burada ana kuzusu erkeklere kızmıyor muyuz; "anneni o kadar istiyorsan niye evlendin?" diye.
Sizin yaptığınız hem eşinize hem de evladınıza haksızlık. Vebali büyüktür bana göre.

Son düzenleme:
eşinizin yanında olmalısınız.eğer adanada bir iş imkanı varsa kaçırmayın gidin.ailenize sahip çıkın.annenizin anlayışlı olması gerekir.annen kızım git eşinle çocuğunla huzurlu yaşa deseydi sen şimdi kararsız kalmazdın.tabiki anne baba önemlidir ayrı kalınca üzülürüz özleriz ama herkes evlenince anne babasıyla aynı şehirde yaşamıyor.aanen böyle düşünüyorsa evlendirmeyecekti seni.sen evlenmişsin çoluk çocuk sahibi olmuşsun.huzurun önemli.eşinle git.özlediğinde gelirsin arada bir de o gelir.

canim ben 11 senedir yurtdisindayim kücük yas da evlendim. anneden babadan uzak kaliniyor ama yardan uzak kalinmiyor. bu sene izine gittik esim köye gitti o da 1 hafta ben annem de kaldim ama es bambaska. senin yanin esinin yanidir canim. dedigin gibi gencligin ayri geciyor cocugun babasiz kaliyor. aslin da sorunun cevabini sen de biliyorsun. annenin anlayis göstermesi lazim.o böyle agladikca sen zor durum da kalirsin.

siz ailesiniz artık.. ekmeğiniz nerdeyse orda olacaksınız...
yeri gelecek anadan Babadan ayrı düşeceksiniz ama eşiniz ve yavrunuzla nerde ekmek Buluyorsanız orda yaşayacaksınız..

eşim adanaya gitmekten vaz geçti.yurtdışına karar verdi.adananın şartları uymadı.

hayırlısı olsun.inşallah evliliğiniz bir düzene girer.mutluluklar dilerim

saol amin hakkımıza hayırlısı ama yanlızlık beni bekliyor.eşim 6 ay sonra izne gelecekmiş.daha gitmeden sıkıntılanmaya başladım.o yanımdayken günler su gibi geçip gidiyor.o yanımda yokken geçmek bilmiyor.ömrüm geleceği günü saymakla geçiyor.

Back
X