• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimden bisey anlamiyorum

Erkaneliffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
163
55
48
29
Mrb ben 2 yillik evliyim ama evliyim degilmiyim anlamadim kocam evliligimizin 8 ayindan sonra il dislarina gitmeye basladi bir sure boyle devam etti sonra geldi her iliskimizde mutsuz sonla bitiyo benim mutlu oldugum nadir oluyo çocuk istiyoruz oda olmuyo bazen kocamdan sogudugumu hissediyorum ona bisey olmasindan korkuyorum hani o kadar kotu degil ama bazen boyle bir gicigima falan gidiyo bir araya geldigimizde ben ailenin kucuk geliniyim abisi yengesi falan hep beni ezdigi zaman agzini acmaz susar bu huyundan nefret ediyorum en cokta buyuzden soguyorum ona guvenemiyorum napcam ayrilmam mi gerek yoksa bir yolu varmi dini konuda falan ne yapabilirim

Kocanızın iyileştirilmesi lazım .
Karısına laf gelirkensahip çıkmayan adamla her adım mutsuz son ..
Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir

Halledilemeyecek hiçbir sorununuz yok. Oturun herşeyi konuşun. Gerekirse evlilik terapisine gidin.

Anlamazsin. Neyse ayrılmalı miyim sorusuna çok şaşırıyorum. Evet ayrılmalısın dersek ayrılacak misin? Ayrıca dini konuda ne yapmam gerek derken ne demek istiyorsun okuyup üfleyerek mi yani? O da bana ters. Yeni evliyken sıkıntılar olur sonradan oturur merak etme.

Eşin neden şehir dışında ?
Neden soğudun ?
Severek evlenmediniz mi .

Is nedeniyle bir sure gitti sonra geldi ama artik gitmiyo.
Dedigim gibi ben biraz sessiz yapida bir insanim boyle cok laf soylemede iyi degilim ailenin kucuk gelini oldugum icin ezilirim biraz biraz kaynim eltim iyi ezerler beni esim beni bilir susarim hani kalp kirmiyim bosver ama oda susar ama kaynim esini cok guzel korur mesala ama benimki oyle degil buyuktur soyler der hep abisi galiba biraz daha on planda beni böyle savunmamasi zoruma gidiyo sogutuyo beni ondan iliski durumumuzda iyi degil ayiptir soylemesi esim erken bisaliyo ondan da zevk alamoyorum.
Bizimki akraba evliligi hani derler ya evlendikten sonra tanirsin o bicim

Is nedeniyle bir sure gitti sonra geldi ama artik gitmiyo.
Dedigim gibi ben biraz sessiz yapida bir insanim boyle cok laf soylemede iyi degilim ailenin kucuk gelini oldugum icin ezilirim biraz biraz kaynim eltim iyi ezerler beni esim beni bilir susarim hani kalp kirmiyim bosver ama oda susar ama kaynim esini cok guzel korur mesala ama benimki oyle degil buyuktur soyler der hep abisi galiba biraz daha on planda beni böyle savunmamasi zoruma gidiyo sogutuyo beni ondan iliski durumumuzda iyi degil ayiptir soylemesi esim erken bisaliyo ondan da zevk alamoyorum.
Bizimki akraba evliligi hani derler ya evlendikten sonra tanirsin o bicim

Eşin pasif karakter
Sende öylesin anladığım kadarıyla
Çekingen
Eltin ve kaynın da tam tersi

Eşin pasif karakter
Sende öylesin anladığım kadarıyla
Çekingen
Eltin ve kaynın da tam tersi
Pasiflikmi bilmiyorum esim baskalarina gayet laf soyleyebiliyo ama oraya gelince susuyo bende biraz oyleyim birazda kalp kirilmasin diye heralde ama ailede en iyi gelinde benimdir farkli bir durum

Mrb ben 2 yillik evliyim ama evliyim degilmiyim anlamadim kocam evliligimizin 8 ayindan sonra il dislarina gitmeye basladi bir sure boyle devam etti sonra geldi her iliskimizde mutsuz sonla bitiyo benim mutlu oldugum nadir oluyo çocuk istiyoruz oda olmuyo bazen kocamdan sogudugumu hissediyorum ona bisey olmasindan korkuyorum hani o kadar kotu degil ama bazen boyle bir gicigima falan gidiyo bir araya geldigimizde ben ailenin kucuk geliniyim abisi yengesi falan hep beni ezdigi zaman agzini acmaz susar bu huyundan nefret ediyorum en cokta buyuzden soguyorum ona guvenemiyorum napcam ayrilmam mi gerek yoksa bir yolu varmi dini konuda falan ne yapabilirim
Yani eşinizin davranışları hoş olmayabilir ama bu ayrılmak için yeterli bir sebep değil bence...

Back
X