Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben eşimin beni savunmasından önce kendi kendimi savunurum.. Eşime söz hakkı kalmaz bile.
Kalp kırılmasın ama ezilen kırılan sensin. Sen neden musade ediyorsun ki seni ezmelerine ?
Cinsellikle ilgili konular tek taraflı değildir. Erken boşalma sorunu çiftlerin ortak sorunudur ve birbirine destek olmaları gerekir.
Bebek konusuna gelince de olmamasında da vardır bir hayır. Bence ilk önce mutlu bir evlilik tablosu oluşturmalisin.
Eşinle oturup konuş. Nasıl mutlu olacağın ve eşinin de nasıl mutlu olabileceği hakkında sohbet edin..
Mrb ben 2 yillik evliyim ama evliyim degilmiyim anlamadim kocam evliligimizin 8 ayindan sonra il dislarina gitmeye basladi bir sure boyle devam etti sonra geldi her iliskimizde mutsuz sonla bitiyo benim mutlu oldugum nadir oluyo çocuk istiyoruz oda olmuyo bazen kocamdan sogudugumu hissediyorum ona bisey olmasindan korkuyorum hani o kadar kotu degil ama bazen boyle bir gicigima falan gidiyo bir araya geldigimizde ben ailenin kucuk geliniyim abisi yengesi falan hep beni ezdigi zaman agzini acmaz susar bu huyundan nefret ediyorum en cokta buyuzden soguyorum ona guvenemiyorum napcam ayrilmam mi gerek yoksa bir yolu varmi dini konuda falan ne yapabilirim
Dur tercüme etcem
Orgazm edecek koca hep şehir dışında
Buraya geldiğinde de az kalas gibi.
Bu yüzden bir dua isteniyor ..
Evlilik konusunda ise ailesine esdiriyor
Sesi çıkmıyor yine bir bağlama seysi isteniyor ..
Üfff bibi hep böylesin
Dur tercüme etcem
Orgazm edecek koca hep şehir dışında
Buraya geldiğinde de az kalas gibi.
Bu yüzden bir dua isteniyor ..
Evlilik konusunda ise ailesine esdiriyor
Sesi çıkmıyor yine bir bağlama seysi isteniyor ..
Üfff bibi hep böylesin
Canm bak bende 2 yillik evliyim bizmde iliskilerde benm acimdan hep mutsuz son olurdu nerdeyse ama ben bun hic kafaya takmadim cunku ikimizde bu isi bilmiyoruz birbirimizi kendimzi tanimiyoruz diye dusundum sadece erkege birakmamk gerekiyormis onu anladim cok sukur simdi cok iyiyz..diger konuya gelincede esin seni savunamiyorsa sen kendini savun susma onlarin karsisinda bu hep boyle olur zaten bi taraf sesini cok cikarmaz ee durum boyle olunca sende susup oturma ver agizlarinn payini