• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligime Ne Oluyor?

Seni seviydr sevmesine ama yapacaklrndanda geri kalmzlar erkek milleti bunlar.videolarada takilma benim esmde izliyor izledgnude bana soyluyor kizsam soylemez..ama seks hayatnzda durgun oldgndan suphelenmemk elde degil..cogu zmn kadinlr daha istekszdr erkklere gore seninkinn bu tavri degsk geldi bana
Bende dusunuyorm bazen asla yapmaz diyorum bazen kesin yapmistir kararsiz kaliyorum. Bi ara annesiyle konu olmusti aramizda annesii bnm annem gibidir canimdir yani yokk kesinlikle bekleme x ' ten oyle brsey demisti ama ne bileyim yaa

Bazı adamlar karısı anne kendisi baba olduktan sonra böyle saçma sapan tavırlara girebiliyor.onlar da bir nevi doğum sonrası depresyon yaşayabiliyor.

Bence birisi yok ve geçici bir durum bu.

Ben de bu kanıdayım. Herif zırvaladıkça zırvalıyor, o kadar. Başkası yok bence.

Bence iliskiniz oturmadan cocuk oldugu icin uzaklasma olmus, ilgisizlik ondandir hemen baska seye yormayin. Ben.esimin ilgisizligini anlatsam burdakiler bosan der kesin. Ayda 5 diyosun, 2 aylik bebekle, bizim 2 ayda 1 nerdeyse. Demem o ki, biraz yakinlasmaya calisin, zaman taniyin. Cocuklar kucukkeb olur oyle.

Allah yardımcın olsun canım. Bu arada özele devam edelim mi. Dertlesiriz bu konuyu hem

Acikcasi sizi aldattigini düşünmüyorum. Babalık surecine henuz tam olarak alismamis olabilir. Bence gecici bir durum bu bu kadar sikmayin caninizi. Hersey gonlunuzce olsun insallah..

Başka biri olabilir diye aklıma takıldı anlattıklarınzdan.
Erkekler neden bu denli salak yerine koyuyorlar bizleri anlyamıyorum. Kadınız biz, hislerimiz, önyargılarımız güçlüdür.
Bu denli bir değişimi göremeyecek, bir sorun olduğunu anlamayacak kadar da salak değiliz yani..
Bence eşinize bu zamana kadar insancıl bir şekilde yaklaşmışsınız bir de tam tersini denemeye çalışın bakalım.
Konuşurken aldatma olayından yada gizli saklı yapılan birşeyden haberiniz olduğunda öğrendiğinizde bu evliliği bitirebilceğinizi ima edin.

Ya benim eşimde aynı aynı değişimler oldu bizdede ama çok çalışıyo öyle kendine bakmaz işten bi gelir kokudan yaklaşamazsın hergun duş alsada o kadar terler o halde onu kabul eden kadına helal olsun yani bence beni aldatıyo olamaz yorgunluktan öyle oldular bence sen eşini bilirsin zaten

Ben biri oldugunu dusunmuyorum. Bazen insan herseyden soyutlanmak ister bi donem surer belki oyle bir seydir. Siz sevginizi hissettirin ama bunaltmayin. Ins zamanla her sey rayina oturur. Bebeginizle hayatiniz butunuyle degisti sonucta her yonden. Allah mutluluk nasip etsin yuvanizda saglikla

Bence iliskiniz oturmadan cocuk oldugu icin uzaklasma olmus, ilgisizlik ondandir hemen baska seye yormayin. Ben.esimin ilgisizligini anlatsam burdakiler bosan der kesin. Ayda 5 diyosun, 2 aylik bebekle, bizim 2 ayda 1 nerdeyse. Demem o ki, biraz yakinlasmaya calisin, zaman taniyin. Cocuklar kucukkeb olur oyle.
2 ayda 1 cok az .... cocuk olsa dahi

Back
X