Evliliğimi Bitirmek Aklımdan Hiç Geçmedi; ama...

Esiniz sizin yaninizda yer almicaksa ayrilacaksiniz ya da kabul edip devam ediceksiniz.
Asagi sakal yukari biyik durumu olmus.

E madem ailesine tahammül edemiyorsun konuş eşinle bir çıkar yol ara ..olmuyorsa da zorlama artık ,herkes kendi yoluna baksın .esin sürekli olmasa da arada karakteri çifte bağlayan biri .ne kadar katlanilabilir bilemedim .

Esiniz sizin yaninizda yer almicaksa ayrilacaksiniz ya da kabul edip devam ediceksiniz.
Asagi sakal yukari biyik durumu olmus.

Eşimle bu konuyu defalarca görüştüm. İlla benim tarafımda dur demiyorum sana, ailenin de yanında ol, ama benim de yanımda ol.. Onları da üzme, onları üzmesinin gibi beni yanı karını da üzme. Ben de senin ailenim dedim ama. Maalesef, eşim aile-eş arasını yönetemiyor. Kırılan,kızılan,bağırılan taraf,hiç şaşmadan hep haksız olan taraf ben oluyorum.

Ömrünü birine(sadece eşi kastetmiyorum) adamaktan vazgeç bu 1. Yapılan haksızlığa ses çıkarmak cazgırlık değildir bu da 2.
Yapabilirsen bir de böyle dene.

Ömrünü birine(sadece eşi kastetmiyorum) adamaktan vazgeç bu 1. Yapılan haksızlığa ses çıkarmak cazgırlık değildir bu da 2.
Yapabilirsen bir de böyle dene.

Üzgünüm, bencil biri değilim. Eşimi çok seviyorum. Ömrümü de adarım, zamanımı da, emeğimi de... İlerde çocuklarım olursa onlara da aynı şekilde. Yeter ki mutlu olsun, mutlu olayım, mutlu bir aile olsun. Mevcut bencillikten her yerde öfke dolu, mutsuz bireyler mevcut. Mutlu bir toplum için, toplumun küçük birliği aileler bencilliği bi kenara bırakıp artık mutlu olmalı, mutlu etmeli.

Haksızlığa gelince de... Karşı tarafı öyle iyi gördüm,tanıdım ki lütfen yapmayın cümleme bile yükselebilecek bir aile, ben kendimi savundukça olaylar daha daha da büyüyecek, bunları görebildiğim için susuyorum. Sanırım yoruldum, sessiz sedasız çekileceğim aradan. Ailenle mutluluklar dileyip.,,

Üzgünüm, bencil biri değilim. Eşimi çok seviyorum. Ömrümü de adarım, zamanımı da, emeğimi de... İlerde çocuklarım olursa onlara da aynı şekilde. Yeter ki mutlu olsun, mutlu olayım, mutlu bir aile olsun. Mevcut bencillikten her yerde öfke dolu, mutsuz bireyler mevcut. Mutlu bir toplum için, toplumun küçük birliği aileler bencilliği bi kenara bırakıp artık mutlu olmalı, mutlu etmeli.

Bencillikle ne alakası var. Dünyaya geliş amacın bu mu senin, ömrünü birilerine adamak. İnşallah dilediğin gibi bir hayat yaşarsın diyeceğim de beddua olur diye demiyorum. Allah akıl versin, hepimize:işsiz:

Bencillikle ne alakası var. Dünyaya geliş amacın bu mu senin, ömrünü birilerine adamak. İnşallah dilediğin gibi bir hayat yaşarsın diyeceğim de beddua olur diye demiyorum. Allah akıl versin, hepimize:işsiz:

Neden bu kadar dar pencereden bakıp bir noktaya kitlenip kalıyorsun? Evliliğim dışında çok da güzel bir hayatım var, 220 tane gözlerimin içine pırıl pırıl bakan öğrencilerim var, büyük mutlulukla evlerinde ağırlayan velilerim, aynı şekild ben de onları, profesyonel bisiklet ekibimiz var, her sene 2 defa yurtdışı tatilimiz ve daha birçok şey. Kendim için,gelişimim için zaten birçok şey yapıyorum, sevdiğim bir adam var, onun yüzü gülsün gülümsesin diye de yapmayacağım yapamayacağım da hiçbir şey yoktur. Bence sen önce birini gerçekten sevmeyi öğren, sevilmeyi hisset. Sevgisizlik çok ağır gelebiliyor bazen, üzüldüm adına.

Konuları dısardan okuyordum. Konunuzu görünce yazmak istedim.
Etrafımda buna birebir benzer iki olayı arkadasın yasadı. Sonuç biri 7 yıl sonra biri 3 yıl sonra ayrıldı.
Kimseye kolay kolay ayrılın demem ama bence bu evlilik olmaz. Bir yerde biter. Kumandalı araba gibi ailesinin agzına bakan birini bir müddet sonra sevemezsiniz. Gözünüzden düşer.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Neden bu kadar dar pencereden bakıp bir noktaya kitlenip kalıyorsun? Evliliğim dışında çok da güzel bir hayatım var, 220 tane gözlerimin içine pırıl pırıl bakan öğrencilerim var, büyük mutlulukla evlerinde ağırlayan velilerim, aynı şekild ben de onları, profesyonel bisiklet ekibimiz var, her sene 2 defa yurtdışı tatilimiz ve daha birçok şey. Kendim için,gelişimim için zaten birçok şey yapıyorum, sevdiğim bir adam var, onun yüzü gülsün gülümsesin diye de yapmayacağım yapamayacağım da hiçbir şey yoktur. Bence sen önce birini gerçekten sevmeyi öğren, sevilmeyi hisset. Sevgisizlik çok ağır gelebiliyor bazen, üzüldüm adına.

Pencerem dar değil de hayat görüşümüz farklı.
Sen şimdi eşin için ömrünü adamışken eşin ömrünü niye sana adamıyor. Neden seni mutsuz ediyor. Yoksa o da ömrünü ailesine mi adamış ki ömründe sana yer yok. Bence sen önce sevginin ne olduğunu öğren, sevmek sevilmek peşinden gelir.

Böyle devam edeceksiniz üzülmemeyi öğrenerek.Eşinizin o tavırları sizin üzüldüğünüzü görünce azalabilir belki.

Hem fikir isteyip size yazan arkadaşa da sevgisiz denemenize şaşırdım.

Fikir sormuşsunuz ama sizin fikre ihtiyacınız yok.

Aktivitelerinize de imrendim bu arada,öğrencilerle gezi,yurt dışı vs:KK200:

Konuları dısardan okuyordum. Konunuzu görünce yazmak istedim.
Etrafımda buna birebir benzer iki olayı arkadasın yasadı. Sonuç biri 7 yıl sonra biri 3 yıl sonra ayrıldı.
Kimseye kolay kolay ayrılın demem ama bence bu evlilik olmaz. Bir yerde biter. Kumandalı araba gibi ailesinin agzına bakan birini bir müddet sonra sevemezsiniz. Gözünüzden düşer.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Sonum arkadaşlarınız gibi görünüyor. Arkadaşlarınız iyi ki diyor mu şu an? Keşkeler daha mı çok yoksa?

Gerçekten sevmek sevilmek tek taraflı olmaz, tek başına ömür adayarak sevdim sevildim dersen yanılmış olursun yıllar sonra boşa geçen yıllarına vahvahlanırsın. Sen onun yüzü gülsün diye herşeyi yapacaksın ama o konu ailesi olduğunda asla seni haklı bulmayacak . Pardon da böylesine ömür adamak da nesi? O ömür öyle bir geçer ki ne eşin ne ailesi ne de bir başkası artık sana veremez geçen yıllarını. Belki eşine olan sevginden buradaki insanların yorumları sana acımasız ve haksızca geliyor ama doğru olan maalesef şu ki eşin seni seviyorsa ailesi ile aranızdaki adaleti de sağlaması gerekir. Bunu yapamıyorsa sağlıklı bir sevgiden söz edilemez.

Merhaba arkadaşlar. Yıllarca forumdaki başlık açan, dertlerini anlatan arkadaşların dertlerini okuyup, sizlerin verdiği,yazdığı cevapları fikirleri de okudum. Hep diğer arkadaşlara destek oldunuz, yol gösterdiniz.. Bu iyiliğinizi bu defa kendim için istiyorum... Şimdiden hakkınızı helal edin, teşekkür ederim...

Beş yıllık evliyim arkadaşlar... Çocuğumuz yok, önce okulumu bitirmek istedim, okul bitti, şimdi işimin tam anlamıyla yerleşmesini,oturmasını bekliyorum. Maddi anlamda yeterliğe ulaştıktan sonra çocuğu düşündüm. Yaşım 27... Severek, eşimi tanıyarak evlendim. Evlenmeden önce eşimle 2 sene flört dönemi oldu, çok uzun zaman geçirip ikimiz de birbirimizi iyice tanıdıktan sonra evlendik. Ama... Evlenince sadece eşle değil ailesiyle de evlenmiş bulundum. Keşke önce eşimi değil de eşimin ailesini tanısaydım...

Uzatmadan anlatıp, bana yol göstermenizi isteyeceğim. Ben yıllarca düşüne düşüne hastalandım. Arkadaşlar, eşim 5 kardeş. 3 erkek, 2 kız.. Hepsi 20 ve üzeri yaştalar,eşim dışında geri kalanı bekar. Evde baba dahil,yani kayınbabam dahil çocukların hiçbiri çalışmıyor. Hepsinin sağlığı yerinde,eli ayağı tutuyor,aylık 2bin tl alabilecek iş imkanları da var (eş,dost çevreleri iyi) fakat kötü bir şey de yazıp hakaret edip günah da işlemek istemiyorum da evde yan gelip yatıyorlar... Her şey düğün gecesi tüm takılarıma, takılan paralara el koymalarıyla başladı.. Düğünden hemen sonra da kayınbabam eşime 60 bin kredi çektirmiş,sonradan öderim ben sana demiş 4,5 sene geçti kredinin üzerinden ama hala ne ses var ne Seda... Evimin içerisine bir bardak bile almadılar. Evimdeki perdeler annemin gençliğinde kullandığı perdeler, tüm mutfak eşyamı,tabağımı çanağımı annem aldı, evimdeki kanepeler eşimin bekar evinden kalma, annem kötü günler için sakladığı üç yarım altınıyla da bana çamaşır makinesi,ocak almıştı... (her defasında ağlamayacağım yeter değmez diyorum ama tutamıyorum kendimi...)

Neyse... Eşimle ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz, çok da iyi anlaşıyoruz... Beraber sürekli muhabbet,program içindeyiz. Her hafta muhakkak evde iki film izleriz,beraber dizi.. Arkadaşlarımıza gideriz,onlar bize gelir. Çok özür dileyerek; cinsel konuda da herhangi bi sıkıntı yaşamıyoruz. Eşim çok saygılı da bir erkek, bazen o yemek yapar bulaşıkları ben yıkarım bazen de tam tersi. Ama eşimin ailesinden ne zaman bir telefon gelse, eşim bu saydıklarımın tam tersi bi erkeğe dönüşüyor. Durduk yere bana bağırıp çağırıyor, kendince aşağılamaya çalışıyor. Telefon konuşmasının ardından Aradan biraz zaman geçtikten sonra sahip olduğum iyi eşe dönüşüyor... Ailesi konusunda eleştiriye gelemiyor, bana yapılan haksızlıkları görmek istemiyor, ailem ne yaparsa haklıdır kafasında.

Eşimin ailesi bugüne kadar hiç rastlamadığım insanlar... Çalışmıyorlar ama havalarına,süsüne püsüne de düşkün insanlar. Yakın zamanda akrabalarının düğünü vardı, düğün tarihinden 2 gün sonra da ben ameliyat olacaktım,ciddi bi ameliyat.. Geçmiş olsunu,aman kızım ameliyat hazırlıklarını yapalımı geç bunlar bana zorla düğüne geleceksin dediler. Eşimin yüzünü düşürmemek için gittim,iki gün sonra ameliyat oldum. Ne hastaneye ziyaretime geldiler ne de bi telefon açıp aman geçmiş olsun dediler... Evlendiğimz 5 seneden beri ne annemi ne babamı 1 defa bile aramamışlar. Annem sürekli kaynanamı arıyormuş, kaynanam da her defasında ayyyy kalp kalbe karşıymış ben de tam seni arayacaktım diyormuş.. İstisnasız her bayram annem kaynanamı aramış,bunu ben bilmiyordum,bu sene öğrendim,geçen ramazan bayramında öğrendim. Kurban bayramında annemin yanındaydım ve annemin kaynanamı aramasına izin vermedim, dur bakalım anne 5 sene sen aramışsın, bir bayram sen arama bakalım o arayacak mı dedim, tabi ki aramadı :) annem kardeşini,babam abisini ve eşini kaybetti başınız sağ olsun bile demediler... Ama kendi düğünleri/taziyeleri olunca telefon araması değil illa gidilmesi gerekecek...

Bir de bana attığı iftiralar... Arkadaşlar uzatmak da istemiyorum. He kendime geleyim, ben eşimin ailesinin yaptığı şeyler karşısında ne tamam dedim ne hayır dedim. Ne sesimi yükselttim ne de ses çıkardım. Ben annemden de etrafımdan da komşularımdan da hiçkimseden cazgırlık,edepsizlik görmedim. Hep sustum. Her olayda eşimi seviyorum ben deyip sustum. Arkadaşlar, eşimi gerçekten çok seviyorum, ömrümü ona adamak için evlendim ve adamak da istiyorum. Fakat onun mevcut bu ailesi ile sürdürebileceğimi de hiç düşünmüyorum. Geri kalan ömrüm de ailesi yüzünden tartışmalar yaşansın istemiyorum. Ailesi ile görülmelerinden sonra eşimin beni aşağılama çabalarını görmek istemiyorum. Ben bu insanları artık hayatımda istemiyorum. Ne olur bana bir yol gösterin,lütfen...

Durumuna cok uzuldum anladigim kadariyla esinle aran iyi.ama ailesiyle olan durumunuz böyle devam ederse aranizi acabilir bir erkegin benim annem benim babam dedimi ben cikdiriyorum mesela kim haksizsa karşısına alicak knusucak kim haksizsa.aile ve es ayrimi yapilmadi beni en delirten sey.sanki ailesine hayir diyemiyor gibi.5 sene gecmis nasil degsicek koca aile diye dusunuyorum belki daha fazla gecti bilmiyorum yazini okudum ama kacirdigim yerler olablr.merak wdiyorum eşin sen ailenin yanina gittiginde seni hemen gelsin geriye diye hecanlaniyormu yada cabuk gel ozlerm diyormu yada sen ailenin yaninda olup benim ailem dedinmi onun yaptgi gbi ailem once gelir gbi davranmis cunku ya sende benimde ailem dedinmi desen ne yapar mrk ettm eger takmazsa seni ne yaparsan yap banane derse iliski biter bnce surdurursun belki uzatirsin pisman olma durumu var eger seni anlarsa yanimda ol gtme veya tmm ikimizde ayri bir aileyiz kbl ediyorum derse ozmn iliskiniz iyiye gider gibi geldi bana.ama ailesi seni dusunmuyor gbi geldi yada sizi.zor yani ne olcak da degiscekler haklisin kizim gelinim diecekler duruma bak bence sende benim ailem diyip uzaklassan yada ina benzer bisey yasatsan ne olur erkeklerin empati yapma olasılığıni dusunmek istemiyorum ama belki eşin farkli olabilir hani hemen önyargılı olmak istemiyorumda benimde eşim var empati yapior bazen yapamiyor hani bilmiyorum sen beni duzelt

Durumuna cok uzuldum anladigim kadariyla esinle aran iyi.ama ailesiyle olan durumunuz böyle devam ederse aranizi acabilir bir erkegin benim annem benim babam dedimi ben cikdiriyorum mesela kim haksizsa karşısına alicak knusucak kim haksizsa.aile ve es ayrimi yapilmadi beni en delirten sey.sanki ailesine hayir diyemiyor gibi.5 sene gecmis nasil degsicek koca aile diye dusunuyorum belki daha fazla gecti bilmiyorum yazini okudum ama kacirdigim yerler olablr.merak wdiyorum eşin sen ailenin yanina gittiginde seni hemen gelsin geriye diye hecanlaniyormu yada cabuk gel ozlerm diyormu yada sen ailenin yaninda olup benim ailem dedinmi onun yaptgi gbi ailem once gelir gbi davranmis cunku ya sende benimde ailem dedinmi desen ne yapar mrk ettm eger takmazsa seni ne yaparsan yap banane derse iliski biter bnce surdurursun belki uzatirsin pisman olma durumu var eger seni anlarsa yanimda ol gtme veya tmm ikimizde ayri bir aileyiz kbl ediyorum derse ozmn iliskiniz iyiye gider gibi geldi bana.ama ailesi seni dusunmuyor gbi geldi yada sizi.zor yani ne olcak da degiscekler haklisin kizim gelinim diecekler duruma bak bence sende benim ailem diyip uzaklassan yada ina benzer bisey yasatsan ne olur erkeklerin empati yapma olasılığıni dusunmek istemiyorum ama belki eşin farkli olabilir hani hemen önyargılı olmak istemiyorumda benimde eşim var empati yapior bazen yapamiyor hani bilmiyorum sen beni duzelt

ailem açısından hiçbir sorun yaşamadığım için, benim ailem eşime hiçbir sorun yaşatmadığı için, bir örnek veremiyor Ya da eşime bak gördün mü ailem sana haksızlık yaptı ve ben senin yanında durdum ailemle güzel güzel konuşup yanlış yaptıklarını belirttim onlara gibi bir şey yaşamadık hiç. Benim ailem rahatsız etmemek için 1 gün bize gelip bizim evimizde yatıya kalmadılar, hep benim ailem gelip siz bizde kalın dediler,hep biz gittik. Maddi açıdan da sadece benim ailem destek oldu. Bazen diyorum, hep bundan mı kaybediyoruz? Yaşam dediğimiz acımasız bir ortam. İyiyi harcarlar, saflığı kullanırlar. Bilemiyorum.

5 sene içerisinde, aileme gidip en uzun kaldığım 1 aylık bir dönem olmuştu geçen sene. Eşim herhangi bi şey demedi,her gün düzenli arar,görüntülü konuşurduk. Döndüğümde de o sarılışından beni ne kadar çok özlediğini hissetmiştim.

anneme boşandığımı düşünmeyi belirtmeden, ailesinden sorunlardan bahsettim, böyle nasıl gidecek bi ömür dedim,yarın bir gün çocuk olunca aramızdaki ilişki daha da samimiyet kazanacak o zaman kavgalar çoğalacak, ben ne yapacağım böyle dedim. Annemin dediği; kızım olur her şey olur. Çok kötü insanlar da olabilirlerdi, kumarbaz, alkolik olabilirlerdi. Eşini seviyorsan, aileye karışmadan görmezden gel. Ama işte sevgi gerçekten de yetmiyor, evet çok seviyorum ama mutsuzum. Ben hayatımın 5 dakikasında bize ailesi ile ilgili problem yaşamak istemiyorum artık.

ailem açısından hiçbir sorun yaşamadığım için, benim ailem eşime hiçbir sorun yaşatmadığı için, bir örnek veremiyor Ya da eşime bak gördün mü ailem sana haksızlık yaptı ve ben senin yanında durdum ailemle güzel güzel konuşup yanlış yaptıklarını belirttim onlara gibi bir şey yaşamadık hiç. Benim ailem rahatsız etmemek için 1 gün bize gelip bizim evimizde yatıya kalmadılar, hep benim ailem gelip siz bizde kalın dediler,hep biz gittik. Maddi açıdan da sadece benim ailem destek oldu. Bazen diyorum, hep bundan mı kaybediyoruz? Yaşam dediğimiz acımasız bir ortam. İyiyi harcarlar, saflığı kullanırlar. Bilemiyorum.

5 sene içerisinde, aileme gidip en uzun kaldığım 1 aylık bir dönem olmuştu geçen sene. Eşim herhangi bi şey demedi,her gün düzenli arar,görüntülü konuşurduk. Döndüğümde de o sarılışından beni ne kadar çok özlediğini hissetmiştim.

anneme boşandığımı düşünmeyi belirtmeden, ailesinden sorunlardan bahsettim, böyle nasıl gidecek bi ömür dedim,yarın bir gün çocuk olunca aramızdaki ilişki daha da samimiyet kazanacak o zaman kavgalar çoğalacak, ben ne yapacağım böyle dedim. Annemin dediği; kızım olur her şey olur. Çok kötü insanlar da olabilirlerdi, kumarbaz, alkolik olabilirlerdi. Eşini seviyorsan, aileye karışmadan görmezden gel. Ama işte sevgi gerçekten de yetmiyor, evet çok seviyorum ama mutsuzum. Ben hayatımın 5 dakikasında bize ailesi ile ilgili problem yaşamak istemiyorum artık.

Ewvet anladm ailen cok cok iyi niyetli haklilar ama cocuk olursa oyle durumun degisir ki bence para konusunda ozellikle.cocuga para ayırmak ve buyumesi sadece bebekligi degil biliyorsun.hemen cocuk yapma bnce aman derim.ilerde belki degiscek ailem ailem diye diye bagirip csgiriyor diyorsun bak sakin cocuk sana yazık hic olmazsa ayrilirsan cocuklj dul olmazsin bende evliyim iki yillik cocuk olxk die ödüm patlıyor hee yoksa esimle ailesiyle aram iyi ayrida olsun.yeni evkiyiz daha.tmm senin olmus bayaga ama geçsin ben 30 yasindayim mesela yeni evliym yapmiyorm ins da olmaz.yoksa aile kurmak iyidir.alkolu yok vs yok oda doğru da kotu ihtimalleride nolurr düşün. Degisebilr suan degsmese bile araniz iyi anladm hani derker ya acinma acincak duruma dusersin

Kendinden cok ödün veriyorsun.ama tak edicek sana gbi geliyor bana sen bnce dedigimi yap ozel kinu olck ama dogum kontrol hapi gbi bisey kullan daha cocuk yapma şu konuyu ailesi kinusunu nasil cozuceksin onu dusun yani bunca yil bardak bile almiyor ameliyat dedin aramiyor ölürse ölsün der gibi ben sinirlendim burda cidden
Bu ne demek deni onemsemiyorlar demek olmazz eşin de bunu nasil anlamaz bu kdr iyi anlayisli biride ailesine laf soyletmiyor en sevmedigim sey bak sen ne guzel kendi ailenle konuşuyorsun haksizzsiniz die ina gelince ailem ailem... olmazzz esit degilsiniz suan bunkonuda
Biraz daha zaman tani bakalm seviyorsun anladm bosansan yeni basdan amannn diceksin ama kaybolan yillarib artmasın bak..
Hem sinra tanidigm biri var 18 yil sonra bosandi cocukli biri saha vsr 35 inde bosandi iki cocuklu ve inun durumuda yok cocuk bakmaya ayri konu senin vardir olabilir ama olsun hayat pahali ozgurlugunu kisitlar.kendinden dahada ödün vermemeye calis cok iyi kalplisin
Yani yaşlı olsan anlarim bir daha dunyaya gelcek olsan da anlstm hani bir dahaki diye bisey olsa bende bir ton seyden vazgecicem cidden
Biraz daha bak konuş genel konu ac bunlardan rahatsizim de yine ailem derse bekle yine sonraki gunlerde ac yine ailrm derse bak duzelmicek ayrilma dusuncesine gir bence allah korusun esin onlari tutnasa yada idare etse tmm ayrilma yani de bari konus idare etsin nebileyim

canım benim neden kendine bunu ediyosun bak esinle mutlusun heralde ama o ailesi ve karısı arasındaki farkı anlamamıs 5 senede gecmediyse bidaha olmaz üzülüyorum ama senin yıprandıgınla kalır ya eşine çok mutlu bi zamanınızda cok yoruldum yıprandım diceksin ama sevgimden dayandım kendine ceki düzen ver diceksin yada artık bi son vericeksin ve ne olursa olsun gelinin takıları alınmaz tamam bazı adetlerde vardır biriken para altın verilir kayınvalideye ama buyuk altın bilezik gelinindir sen daha kendini o zaman kullandırmısın

Ewvet anladm ailen cok cok iyi niyetli haklilar ama cocuk olursa oyle durumun degisir ki bence para konusunda ozellikle.cocuga para ayırmak ve buyumesi sadece bebekligi degil biliyorsun.hemen cocuk yapma bnce aman derim.ilerde belki degiscek ailem ailem diye diye bagirip csgiriyor diyorsun bak sakin cocuk sana yazık hic olmazsa ayrilirsan cocuklj dul olmazsin bende evliyim iki yillik cocuk olxk die ödüm patlıyor hee yoksa esimle ailesiyle aram iyi ayrida olsun.yeni evkiyiz daha.tmm senin olmus bayaga ama geçsin ben 30 yasindayim mesela yeni evliym yapmiyorm ins da olmaz.yoksa aile kurmak iyidir.alkolu yok vs yok oda doğru da kotu ihtimalleride nolurr düşün. Degisebilr suan degsmese bile araniz iyi anladm hani derker ya acinma acincak duruma dusersin

Kendinden cok ödün veriyorsun.ama tak edicek sana gbi geliyor bana sen bnce dedigimi yap ozel kinu olck ama dogum kontrol hapi gbi bisey kullan daha cocuk yapma şu konuyu ailesi kinusunu nasil cozuceksin onu dusun yani bunca yil bardak bile almiyor ameliyat dedin aramiyor ölürse ölsün der gibi ben sinirlendim burda cidden
Bu ne demek deni onemsemiyorlar demek olmazz eşin de bunu nasil anlamaz bu kdr iyi anlayisli biride ailesine laf soyletmiyor en sevmedigim sey bak sen ne guzel kendi ailenle konuşuyorsun haksizzsiniz die ina gelince ailem ailem... olmazzz esit degilsiniz suan bunkonuda
Biraz daha zaman tani bakalm seviyorsun anladm bosansan yeni basdan amannn diceksin ama kaybolan yillarib artmasın bak..
Hem sinra tanidigm biri var 18 yil sonra bosandi cocukli biri saha vsr 35 inde bosandi iki cocuklu ve inun durumuda yok cocuk bakmaya ayri konu senin vardir olabilir ama olsun hayat pahali ozgurlugunu kisitlar.kendinden dahada ödün vermemeye calis cok iyi kalplisin
Yani yaşlı olsan anlarim bir daha dunyaya gelcek olsan da anlstm hani bir dahaki diye bisey olsa bende bir ton seyden vazgecicem cidden
Biraz daha bak konuş genel konu ac bunlardan rahatsizim de yine ailem derse bekle yine sonraki gunlerde ac yine ailrm derse bak duzelmicek ayrilma dusuncesine gir bence allah korusun esin onlari tutnasa yada idare etse tmm ayrilma yani de bari konus idare etsin nebileyim

çok haklısın. zaten bir iki sabrım kaldı, bir iki defa daha ailesinin tarafında olur, beni kırarsa ailenle mutluluklar deyip aradan çekileceğim. benim kaybedeceğim hiçbir şey yok,sadece eşimi unutmaya sevgimi bitirmeye çalışacağım... eşim benden 9 yaş büyük, ben 27 yaşındayım o 36... ben yine evlenir mutlu mesut bi aile kurabilirim ama onun için her şey çok daha zorlaşır,hele de öyle bir ailesi olduğu müddetçe. çok pişman olur, gururundan belki geri dönmez ama çok pişman olur, iş işten geçmiş olur... 30’uma gelmeden bu aile konusu hallolmazsa sanırım boşanmayı düşünüp, boşanma davası açacağım.

canım benim neden kendine bunu ediyosun bak esinle mutlusun heralde ama o ailesi ve karısı arasındaki farkı anlamamıs 5 senede gecmediyse bidaha olmaz üzülüyorum ama senin yıprandıgınla kalır ya eşine çok mutlu bi zamanınızda cok yoruldum yıprandım diceksin ama sevgimden dayandım kendine ceki düzen ver diceksin yada artık bi son vericeksin ve ne olursa olsun gelinin takıları alınmaz tamam bazı adetlerde vardır biriken para altın verilir kayınvalideye ama buyuk altın bilezik gelinindir sen daha kendini o zaman kullandırmısın

galiba ilk o zaman ses çıkarsaydım belki de şu an bunları yaşamayacaktım bilmiyorum. ya da belki de daha da çirkin şeyler yaşanacaktı. dediğiniz gibi ama, son bir şans. son bir şans ve detaylı uzunca bi konuşmadan sonra eşimin davranışlarına göre hareket edeceğim, yolumu çizeceğim artık.

Back
X