- 28 Kasım 2014
- 20
- 9
- 16
- Konu Sahibi cemile buse
Hayırlı akşamlar hanımlar eşimle 10 yıldır birlikteyiz 2011 yılında üniversite hazırlığı yaparken son ayrılık konuşması yapmaya çıkıp beni rızam olmadan beni kaçırması ile evlendik ve nikahımızdan 10 gün sonra bana söylediği söz "ben seninle mecburen evlendim boşanıcaz o yüzden fazla bağlanma" ilk tartışmamızı bu sözü üzere yaşadık daha sonra tartışmalar ardı ardına geldi 2013 yılında kızıma hamile olduğumu öğrendim ve testi gördüğünde ağzından sadece "pazartesi git aldır" sözü oldu ve hamileliğimi burnumdan getirdi anlayamadığım konu benim için yanıp tutuşan adam nikah kıyılır kıyılmaz benden ayrılmak istedi o günden sonra da hayatımı kararmaya devam etti bugüne kadar haftanın 4 günü tartışma 3 günü yarı küs yarı barışık geçti bizim için ne olursa olsun haklı da olsa haksız da olsa hep özür dileyen ben oldum usandım artık yatak ayırması yüzüme bakmaması çekemiyorum akşamları eve gelir kızıma 2 bakar sonra yemek yer telefon televizyon başına geçer evlendiğimiz günden bu yana ilgisizliği var ne yaptıysam çözemedim adamı özel günlerin benim için önemi yok der bende tam tersiyim birbirimizi tamamlayamıyoruz çok ters karakterleriz ve annemin üst katında oturuyoruz ne zaman tartışsak annem duyar ve benden daha çok üzülür ama daha önce boşanmak istediğimi anneme söylediğimde kocandır görmezden gel diye caydırdı artık anneme kulak asmak istemiyorum yoruldum henüz yaşım 24 ve ben kendimi çok fazla yorgun bezmiş hissediyorum eşimi çok seviyorum yani şuan bana gelip yahu seni seviyorum bakma böyle yaptığıma benim de sıkıntım var dese düşüncelerimden vazgeçicem ama yapmıyo daha önceleri problemleri çözmek adına çok fazla konuştum ama bildiğin duvara konuşuyorum ses çıkarmıyo tepki vermiyo beni delirtiyo sizden ricam nasıl yok izleyip ayrılmak istediğimi söylemeliyim...