- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
4 yillik evliyim. Oncesinde de 6 yil flort ettik. Flort donemim cok guzeldi. Esimle cok mutluydum. Anlayisli kibar bana asik mukemmel bi insandi. Gezerdik eglenirdik tam hayalimdeki adami buldugumu dusundun. Nisanliligimiz biraz uzun surdu ama ondada problem yoktu.. Evlilige 3 ay kala onun degistigini hissettim. Bana karsi sinirli gergin. EvimiI kurarken begendigim esyalari pahali buldu gelinligi pahali buldu. Cok tartismaya basladik. Ama evlilik telasi stres bunlara yordum. Cunku cok uzun bir birlikteligim vardi. Degismesi mumkun degildi. Evlendikten sonra bu degisiklik onda kaldi. Surekli sinirlenen kizan bi es haline geldi. Tartismalarimiz artti. Ama zaten ikimizde cok calisiyorduk. Yorgunduk. Tatlillerimizde mutluyduk. Ekonomik sorunlarimizda oldu. Ama esim bidaha evlilik oncesindeki gibi olmadi. Kirici kaba bi adam oldu. 30 yasindaydim ve bebek sahibi olmak istedim. Cok tatli bi bebegim oldu. Tabiki sorunlarimiz devam ediyor.ama bu kez is cocuk yetistiremedigime iyi anne olamadigima geliyor . Aramiz hep gergin. Ne yapacagimi sasirdim. Konismaya calistigimda beni anlamiyor. Ben sen degistirdin diyor. Sana sabrim kalmadi diyor. Benimde ona sabrim kalmadi .