Evliliğimi kurtarma yada boşanma konusunda bana fikir verebilir misiniz

3 yıldır evliyim ve eşimiden hak ettiğim değer ve saygıyı görmüyorum eşimin önceliği hiç bir zaman ben olmadım ve sürekli dış etkenlerden kaynaklı tartışıyoruz ben bu şekilde devam etmesini istemiyorum ama eşime nasıl söylemem gerektiğini de bilmiyorum daha doğrusu cesaret edemiyorum ben eşime proplem var dedikçe yok sayması ve görmezden gelmesi ona göre biz hiç kavka etmiyoruz ve tartişmiyoruz ben kafamda kuruyor muşum onun için hiç ben olmadım planlarında hep iş var dertleri hep başkaları anne babasının üzülmesini hiç istemezken benim üzülüyor olmam umrunda değil duygularımı sorunlarımı anlatamıyorum kendimi sürekli debresif ve boşlukta hissetmeye başladim hiç bir şeyden artık keyif almıyorum boşanmak istiyorum ama kendimde o cesareti bulamıyorum seni seviyorum diyor ama sadece lafta ben mi inanmak istemiyorum acaba diye çok düşündüm ama seven insan karşısındakinin mutsuz olduğunu fark edemezmi evde soğuk rüzgarlar esiyor telefondan kafasını kaldırıp nasılsin diye sormaz mı ben eşimi anlayamiyorum onunda beni anladiğini düşünmüyorum ne yapmam nasıl bir adım atmam gerektiğini bilmiyorum
Toplumumuzda anne baba hakkı beynimize beynimize işleniuor. Aynı caba karı kocanın birbiri üzerine hakkı konusunda gösterilse bunlar olmaz.

Yirumlari okumadim ama belki icindekileri bir kagida döküp ona verebilirsin. Susarak derdini anlatamazsin. Konusmadigin surece karsidaki kisi sorunlarini bilemez. Madem karsisina gecince icini dokemiyorsun ona mektup yaz ya da icini bosalttigin kagidi ver.

Çocuğunuz varmı ? Evlilik terapisine gidin oturun iletişim kurun bu böyle olmaz ben inanın gercekten üzülüyorum.Benimde yuvam yıkılıyor ve birsuru boşanan çift görünce üzülüyorum siz çabalayin baktınız duzelmiyor ben senden bunları istedim sende göremiyorum deyip bosanirsiniz.
Yok eşim istiyor ama ben heleki söz zamanlarda kesinlikle düşünmüyorum

Bende böyle bir surecden geçtim zamanında resmen Sevgi ilgi dilendim adamdan ama baktım olmuyor önce kendimi değiştirdim çok düşündüm gücümü toplayıp boşanma kararı aldım o mu ne yaptı ayni şeyler umursamaz Haller bu tipler değişmez sadece kendini ailesini sever o yüzden konusun baktınız olmadı yol verin gitsin hayat çok kısa ben boşandım oh şükür diyorum şimdi nefes aldığını hissediyorum

Bende böyle bir surecden geçtim zamanında resmen Sevgi ilgi dilendim adamdan ama baktım olmuyor önce kendimi değiştirdim çok düşündüm gücümü toplayıp boşanma kararı aldım o mu ne yaptı ayni şeyler umursamaz Haller bu tipler değişmez sadece kendini ailesini sever o yüzden konusun baktınız olmadı yol verin gitsin hayat çok kısa ben boşandım oh şükür diyorum şimdi nefes aldığını hissediyorum
Haklısınız dün arkadaş yazılı olarak anlatmayı deneyin dedi akşam eşimin elinede verdim kağit beklentilerimizi yazmadını istedim oda bende yazdık okuduk o benim a sosyal olduğumu misafir gelince hızlı normalde yavaş hareket ettiğimi (doğru) annesine gitmediğimi falan yazmiş kısacasi benden beklentisi annesi diyebilirim bende buraya yazdiğim gibi daha ayrıntılı yazdım okudu birşey demedi ben birşeyler söyledim tek dediği dişim ağriyor 🤦kendimi duvarla konuşuyor gibi hissettim bugün kendi ailemle konuşucam ona göre ona aciklayıp gidicem ben daha napabiliceğimi bilmiyorum

Back
X