Aldatildigimabenim bi fikrim yokta siz niye ağlıyorsunuz onu anlamadım.
4 yildir aldatiliyorum demedim belki dedim4 yıldır aldatan adamla eskisi gibi olmayı istemek neyin kafasıysa artık
iyide karşısında niye ağlıyorsunuz.hatalı olan o o ağlasın af dilesin.Aldatildigima
Biliyorum hakketmesigim icin uzuntuden agliyorumiyide karşısında niye ağlıyorsunuz.hatalı olan o o ağlasın af dilesin.
Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut gelecege bak diyor ne yapmaliyim bu krizi nasil asmaliyim bir sans verdim.4 yildir zaten aldatilmisimdir ama sadece bunu yakaladim elimde buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Bilmiyorum büyük konuşmayım ama eşim aldatsa çocuğumu öyle bi adamla büyütmektense, anlamıyorum ya ne demek babasız olma haksızlığı yapamam başkaları için yapmayacaktı o zaman başkaları derken yapanda eşiniz yani unutabilirsen affet yoksa çok zor evliliğinde zehir olur gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ama iyice düşünün o sizi düşünseydi yapmazdı zatenEski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut gelecege bak diyor ne yapmaliyim bu krizi nasil asmaliyim bir sans verdim.4 yildir zaten aldatilmisimdir ama sadece bunu yakaladim elimde buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Bosluktaysim hevesti oldu diyor surekli ne diyim ben bu adama yani akilli dusunemiyorum kiBilmiyorum büyük konuşmayım ama eşim aldatsa çocuğumu öyle bi adamla büyütmektense, anlamıyorum ya ne demek babasız olma haksızlığı yapamam başkaları için yapmayacaktı o zaman başkaları derken yapanda eşiniz yani unutabilirsen affet yoksa çok zor evliliğinde zehir olur gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ama iyice düşünün o sizi düşünseydi yapmazdı zaten
eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .Bilmiyorum büyük konuşmayım ama eşim aldatsa çocuğumu öyle bi adamla büyütmektense, anlamıyorum ya ne demek babasız olma haksızlığı yapamam başkaları için yapmayacaktı o zaman başkaları derken yapanda eşiniz yani unutabilirsen affet yoksa çok zor evliliğinde zehir olur gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ama iyice düşünün o sizi düşünseydi yapmazdı zaten
Gelmez mi taikide gelir.genede neler sormaliyim nasil devam edecekOna her baktığında,
Sana yaptıkları aklına gelmeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?