Ben ona dedim ben yapsam ne yaparsin diye bana yapamazsin dedi.cunki kendisi erkekmis guya hataydi bosluktaydim diyorAldatilma konularının klasiği sanırım "çocuklarıma kiyamam ". Adam aldatirken o çocukları düşünmemiş. Ve adım gibi eminim aldatan siz olsaydınız aman çocuklarım deyip affetmeyecekti.
Agir konusacagina guzel akil vermeni tercih ederdimkoz falan var elimde diyorsun valla boynuz tak gez diyeceğim sana ne diyeyim
Siz de diğer bütün kadınlar da işte bu kadar net olsak, yapamazsin affetmem desek bu erkekler bu kadar rahat aldatamayacaklar. Adam affedilecegini biliyor. Erkekmis...Ben ona dedim ben yapsam ne yaparsin diye bana yapamazsin dedi.cunki kendisi erkekmis guya hataydi bosluktaydim diyor
Artik kafam ne kadar karisik anlayin isteKonuda boşanmıcam demişsin başlıkta boşanmalı mıyım diyosun?
Adam başkasına aşık olmuş peşinden koşmuş evlilik hayalleri kurmuş yatakları ayırmış seninle,o kız terketmese hala onunlaydı,o kız yok diye şu an sana ağlıyor, sen hala gak guk diyosun
Evet dogru soyluyorsunuz .ama bundan sonra ondan neler istemeli yani yuvanin duzelmesi icinSiz de diğer bütün kadınlar da işte bu kadar net olsak, yapamazsin affetmem desek bu erkekler bu kadar rahat aldatamayacaklar. Adam affedilecegini biliyor. Erkekmis...
Konuda boşanmıcam demişsin başlıkta boşanmalı mıyım diyosun?
Adam başkasına aşık olmuş peşinden koşmuş evlilik hayalleri kurmuş yatakları ayırmış seninle,o kız terketmese hala onunlaydı,o kız yok diye şu an sana ağlıyor, sen hala gak guk diyosun
ya kardeşim seni a bir eşin var ve diyorsun ki elimde koz varAgir konusacagina guzel akil vermeni tercih ederdim
Konuda boşanmıcam demişsin başlıkta boşanmalı mıyım diyosun?
Offf yokmu olumlu bir akil verecek yahuuya kardeşim seni a bir eşin var ve diyorsun ki elimde koz var
bunu kullanıp ne yapmayı düşünüyorsun?
bırak gitsin ne için uğraşıyorsun anlamıyorum
önce kendini düşün bunu kabullenip evliliği sürdürebilecek misin?
Gelmez mi taikide gelir.genede neler sormaliyim nasil devam edecek
Boşa konusuyorum galiba.Evet dogru soyluyorsunuz .ama bundan sonra ondan neler istemeli yani yuvanin duzelmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?