- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BosanipAa tabi, zaten siz de bu dünyaya o adamı mutlu etmek veya ona ceza vermek gibi amaçlar için geldiniz. Başka bir amacınız olmamalı.
e napayim cocuklar olmasa giderim cocukkkkkkk hadi bosandimm e sonra erkege birsey olmuyor of anlamiyorsunuz yayaa sen zaten boşanmak istemiyorsunnnn niye yazıyorsun ki buraya anlamadım... otur çocuklarının anası kocanında mülayim sineye çeken eşi ol.... töbe töbeee vicdanını rahatlatıyorsun aklın sıra kendine olan saygını tartıyorsun sanırım
Bosanip
e napayim cocuklar olmasa giderim cocukkkkkkk hadi bosandimm e sonra erkege birsey olmuyor of anlamiyorsunuz ya
Kocam tam oskarlik tamam e cocukkkk sanki yutabilecem kolay degil iste giderdim cocuk olmasaSiz saka misiniz???
Peki siz niye bosandiniz
Fikir alayim ddimm ben benE bosanmayin o zaman..niye konu actiniz ki??
eee o düşünmemiş yaa çocuklarını seni aldatırken ..onu ne yapcezzzzz...alllah alllah sen otur sıcacık evinde eşin zaten sen bu kafada oldugun sürece bu olaylara devam edicek. allah yolunu açık etsinnn..eşininde çarşısına pazar versin...Bosanip
e napayim cocuklar olmasa giderim cocukkkkkkk hadi bosandimm e sonra erkege birsey olmuyor of anlamiyorsunuz ya
Peki gercekten bosanmmaliyim degilmi cok iyi geldiniz ama ona nasil guvenecem o var isteBenim kendime sıcak ev kuracak param vardı
Şaka bir yana;
Benim boşanma sebebim de aldatılma ve şiddet. Ama klasik anlamda değil. Yani başka bir kadınla aldatılma değil. Ama yalan söylemesi, arkamdan iş çevirmesi, parasını saklaması vs
Şiddet dediğim de psikolojik şiddet ve ekonomik şiddet. Yani beni aşağılaması, ezmeye çalışması, ekonomik gücümü kontrol altına almaya çalışması vs.
Evet hakkediyorum hepinize katiliyorum haklisiniz benimde zamana ihtiyacim var zaten sureceginide sanmiyorum ama hakkimda hayirlisi zor durumeee o düşünmemiş yaa çocuklarını seni aldatırken ..onu ne yapcezzzzz...alllah alllah sen otur sıcacık evinde eşin zaten sen bu kafada oldugun sürece bu olaylara devam edicek. allah yolunu açık etsinnn..eşininde çarşısına pazar versin...
yaaa varya bazı kadınlar hakke ediyor diyolar yaaa çok kızarım bu lafa gerçek sanırım.....
Iste anlatmak istesigim ona karsi bosanmaktan once naail tavir sergilemeliyim onu ogrenmekbistiyirum sizden yoksa bende herseyin farkindayimSiz hiçbir çaba koymayın bence.
Zaten aldatılmışsınız, bir de unutmak için niye extra çaba koyasınız? Adam unutturmak, affettirmek için çaba koysun. Madem rezil etti, bitmesini istemiyorsa evliliği için çaba göstersin.
Şunu da söyleyeyim asla unutulmaz böyle bir şey, bu adama asla güvenemezsiniz, güvenmemelisiniz de zaten. Boşanmazsınız ama asla mutlu olamazsınız. Kendinize yalan söyleyemezsiniz. O mutsuzluk gitmez.
Bu arada aynı şeyi yapan siz olsaydınız namus cinayetine kurban gidecektiniz belki de? Bir anlık boşluğa gelen adam değil siz olsaydınız af bu kadar kolay olacak mıydı? Bunu düşünüp buna göre de davrananın derim.
Iste anlatmak istesigim ona karsi bosanmaktan once naail tavir sergilemeliyim onu ogrenmekbistiyirum sizden yoksa bende herseyin farkindayim
ooooo çoktan o.... damgasını yemiş tescilenmiş çoluk çocugu kimsenin gözü görmiycekti.bir güzel şöleee dayagınıda yiyip maksimum hakaretleri yiyip ananızın evine gidecektiniz.ordan da bir ton hakaret ooooo sonu gelmez bunun.Siz hiçbir çaba koymayın bence.
Zaten aldatılmışsınız, bir de unutmak için niye extra çaba koyasınız? Adam unutturmak, affettirmek için çaba koysun. Madem rezil etti, bitmesini istemiyorsa evliliği için çaba göstersin.
Şunu da söyleyeyim asla unutulmaz böyle bir şey, bu adama asla güvenemezsiniz, güvenmemelisiniz de zaten. Boşanmazsınız ama asla mutlu olamazsınız. Kendinize yalan söyleyemezsiniz. O mutsuzluk gitmez.
Bu arada aynı şeyi yapan siz olsaydınız namus cinayetine kurban gidecektiniz belki de? Bir anlık boşluğa gelen adam değil siz olsaydınız af bu kadar kolay olacak mıydı? Bunu düşünüp buna göre de davrananın derim.
Ahhh ne fake hesabidir dan bahsesiyonuz ya ben kotuyum siz ne diyorsunuz litfen kirici olmayinooooo çoktan o.... damgasını yemiş tescilenmiş çoluk çocugu kimsenin gözü görmiycekti.bir güzel şöleee dayagınıda yiyip maksimum hakaretleri yiyip ananızın evine gidecektiniz.ordan da bir ton hakaret ooooo sonu gelmez bunun.
ama erkek yaptı yaa boşnayım falan yok acaba evliliğimi nasıl kutrarırım ayyy boşansam mı ayyyy devam mı etsem.... ayyyhhhh allah ıslah etsin... ahh bu kadın milleti
Neden inanmiyorsunuz yaaa moral istedim sizden akil istesimKonu artik inandirici gelmiyor bana..
Evet oyle iki cocugum kucuk ona karsi nasil davraniyim neler istemeliyim diyorum sizee anlatabil dimmiKi de kimsenin yaşadığını bilemez. Uzaktan boşan demek kolay. Bence ne yapacağına kendin karar ver. Bakma hariçten gazel söylemek kolay
Neden inanmiyorsunuz yaaa moral istedim sizden akil istesim