evliligimi nasil düzeltebilirim...

Ewt haklisin soylediklerinde ama babam vefat etti annem dedemlerin verdigi evde kaliyo teyzemler ayni apartmanda ve son gittigim de teyzemler cok ustume geldi yok efendim kocani elinde tutamadin ustume cok geliyolar
Böyle cahil insanlara kulaklarınızı kapatın
Hayat sizin hayatınız onlar değil siz yaşayacak
Siz kaç yaşında kadınsınız üstelik annesiniz çoçuğunuz ve kendiniz için doğru kararlar almanız lazım
Güçlü durun doğru kararı verin ve geri adım atmayın
Elalem ne der diye yaşanmaz bu hayat
Bir söz var korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin :)

Az önce tartistik bana defol git ben boyleyim isine gelirse yok borcum var bunlari dusunmekten boyle oluyo yok zamanim yok yalan hepsi cigerim cikana kadar agladim nasil bir asagilikla evlenmisim 1 kez daha anladim nefret ediyorum artik keske onla evlenicegime olseydim yada hic yasamasaydim bu yasta icimi daraltti kalbimi karartti insallh benden bosanirda layigini bulur 7 24 aldatilir o bunu istiyo benim allahtan korkum var baskasi olsa neler yapar gencligimi mahvettim bir hic ugruna

Gülümsememi aldi benden özgüvenimi yasama sevincimi herseyimi birtek kizim var az once ben aglarken gozlerimin icine bakip anne gook diyip gozumdeki yaslari sildi beni optu sarildi oda olmasa ya asla katlanamam ama mecburum bundan sonra bana dokunmasina izin vermiycem kizimi buyutucem ve annemin evine oyle gidicem kimseye yuk olmiycam kizimin psikolojisi ne olucak bilmiyorum babasinida cok seviyo ben kimsenin gunahina girmek istemiyorum ben kime ne kotuluk yaptim?neden hayat bukadar acimasiz...

Bu kadar negatif olmayın.
Çok yıpranmışsınız psikolojik destek alın lütfen..
zaten sizde soğumuşsunuz ve boşanmak istiyorsunuz.
Gururunuza yedirememişsiniz.
Bu kocanız olacak adam az şey yaşatmamış size soğutmak için elinden geleni yapmış
İnşallah en kısa zamanda kurtulup mutlu olursunuz..
Kararınızdan vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…