• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil düzeltebilirim...

Haklisin yasadiklarini bilmiyorum ama gidicek yerim yok kaldiricak gucumde hem maddi hem manevi ayrica kizim 2 yasinda ben ona bu kotulugu yapmak istemiyorum onu benim elimden alirlarsa ben yasayamam zaten icimden bir ses beni kizim yuzunden bu evde tutuyor diyo ama daha ne kadar boyle devam edicek bilmiyorum ve suanda evimizi satiyo odeyemiyorum diyo yalan
Çalışmaya başlasan da boşansan keşke
Kızını almazlar senden onu da bahane etme bak :)
İstesen çalışmaya başlar para biriktirir boşanırsın ama tabii şartlar işte neyse hayırlısı olsun bir gün adam seni boşamaya kalkarsa şaşırıp üzülme bari

Madem kabullendin,o zaman kendini çek,kitap oku,sosyal ol,arkadaşların olsun,kızınla ilgilen ve dilenci gibi sevgi dilenme.. ..
Malesef iliskilerde kaybetme korkusu ister istemez ise yarıyor,kaçan kovalanir uunutma.ona değerli olduğunu düşündürecek bir cümle dahi kurma ve Tüm bunların üzerine sabret değişecektir.
Bana kalsa yöntemim farklı olurdu ama sen kararını zaten vermissin o zaman bu kararına az politik ve kurnaz olarak devam et,Sen değerlisin önce bunu kafana kazı,kendine değer ver.....

Haklisin yasadiklarini bilmiyorum ama gidicek yerim yok kaldiricak gucumde hem maddi hem manevi ayrica kizim 2 yasinda ben ona bu kotulugu yapmak istemiyorum onu benim elimden alirlarsa ben yasayamam zaten icimden bir ses beni kizim yuzunden bu evde tutuyor diyo ama daha ne kadar boyle devam edicek bilmiyorum ve suanda evimizi satiyo odeyemiyorum diyo yalan

Adam boşanma hazırlıklarına başlamış bile. Evi satacak ki boşanınca sana tek kuruş vermesin.

Ewt aynen öyle ne yapmaliyim peki bosanamiyorum da cunku gidicek yerim yok kizim kucuk kendimi guclu hissetmiyorum
Akıllı ol da 2.ye hamile kalma. İşe gir çalış. Evde oturma.

Aslında yanlışlar okulu bitirmeden evlenmekle başlıyo. Meslek sahibi olsan paran olsa çekmezdin bu adamı. En büyük kötülüğü sen kendine yapmışsın. Şimdi ne diyim. İş bakmaya başla. Kızını bahane etme. Onun için katlanıyorum da deme ama. Çocuğun arkadına sığınma.

Akıllı ol da 2.ye hamile kalma. İşe gir çalış. Evde oturma.

Aslında yanlışlar okulu bitirmeden evlenmekle başlıyo. Meslek sahibi olsan paran olsa çekmezdin bu adamı. En büyük kötülüğü sen kendine yapmışsın. Şimdi ne diyim. İş bakmaya başla. Kızını bahane etme. Onun için katlanıyorum da deme ama. Çocuğun arkadına sığınma.
Ewt haklisin yani sabretmeye devam...

Yahu kıza yarın tebligat gelecek gibi niye yorumlarla uzuyorsunuz ,zaten çökmüş birde komplo teorilerinizle siz gömün. .Yakindir su kulübün ismi değişecek Bkk diye....

O evi sattırma. Git şerh koydur..ne bileyim bişey yap. Biraz kendine güven. Adam senden mal kaçırıyor bence

Yahu kıza yarın tebligat gelecek gibi niye yorumlarla uzuyorsunuz ,zaten çökmüş birde komplo teorilerinizle siz gömün. .Yakindir su kulübün ismi değişecek Bkk diye....
Olsun ben alistim zaten boyle birsey olucagini biliyorum ama ben bunlarin hicbirini haketmiyorum sadece zoruma gidiyo nerde yanlis yaptim diye cok dusunuyorum keske hic evlenmemis olsaydim cok cahilmisim

Aynen haklisin cok yuz verdim kendimden cok fedakarlik ettim ewt ama nasil bosanirim 3 kez annemin evine gittim zaten annem istemiyo artik ben dul damgasi yemek istemiyorum aslinda kendi ayaklarinin ustunde durabilen kadin herzaman gucludur ama benim cevremde sokaga bile cikinca farkli anlamlar yukluyolar ama icimden bir ses bu isin sonu oraya varicak diyo adam beni sevmiyo resmen benden sogumus birde araba aldi kendine varsa yoksa arabasi ve kardesiyle karisi ben yokum hayatinda nasil basa cikican bu durumla bilmiyorum sevginin nasil birsey oldugunu unuttum insan bir sabah ise giderken opmezmi ya bazen ben cikiyorum bile demiyo sabah kalkiyorum yuzume bile bakmiyo degersiz hissediyorum kendimi sanki bu evin hizmetcisi cocuk bakicisiyim
Aslında kendiniz de farkındasınız.
Adam sizi ev işleri için kullanıyor çocuğunada bakıyorsunuz oh ne güzel !
Ortada duygusal anlamda bağlılık da yok.
Evlenip boşanmış kadın olmak kötü bir şey değildir. Aldatılıp boşanan kadının kendine saygısı vardır.
Ama dul kadın demesinler diye aldatıldığı halde evli kalan kadının kendine saygısı yoktur özgüvensizdir gurursuzdur ve mutsuz olmaya mahkumdur

Olsun ben alistim zaten boyle birsey olucagini biliyorum ama ben bunlarin hicbirini haketmiyorum sadece zoruma gidiyo nerde yanlis yaptim diye cok dusunuyorum keske hic evlenmemis olsaydim cok cahilmisim
O zaman neden oturuyorsun hala,kendine de seçimlerine de acimayı bırak ve artık yapman gerekeni yap.Hicbir şey bitmedi,hayat devam ediyor ve herkes için...

Benci ol sende onu umursama kendi ailenle zaman geçir öyle .öyle sana dönüş yapacaktır

Benci ol sende onu umursama kendi ailenle zaman geçir öyle .öyle sana dönüş yapacaktır
Dönüş yapsa ne olur ki bu saatten sonra..
Hem aldatılmış hem aramızda iletişim yok beni seks için kullanıyor diyor hemde nasıl düzeltebilirim evliliğimi diye soruyor
Neymiş dul kadın derlermiş boşanırsa..
Bence evliliğin düzelecek yeri kalmamış

Hem aldatıp affedilmiş hem de dırdırımdan sıkılmıştır diyorsunuz.daha çok biner bu erkekler tepeye tepeye...

Ewt msjlar aramalar evliyken bunlarin ustune dusmek dogru bir is degil ama sabah wapsappa girip beni oglen 3de aramasi sirf ben sesimi cikarmiyim diye aramasi zoruma gidiyo evde hicbir sıcaklik yok buzdolabi gibi kendimi cok sorguladim eksigim ne neden boyle davraniyo diye kimse kusursuz degildir ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum karsina gecip konustum defalarca kez ama benle konusurken uzaniyo uyuyo gozler kapali beni takmiyo bile yoruldum artik ben mutlu olmak icin evlendim boyle bir adamla hayat nasil gecer bilmiyorum

Neden böyle düşünüyosun?ben her gece agliyorum küçük bir kızım var bende mutlu olmak istiyorum ayni seylerin senin basina geldigini dusun allah korusun lutfen boyle kirici yorumlar yapma sende bir bayansin anlaman lazim
Peki hiç mi bu adamın ilgi alanı yok sohbet edeceğiniz canım. Ne bileyim maç,araba,siyaset,kitap...

Aslında kendiniz de farkındasınız.
Adam sizi ev işleri için kullanıyor çocuğunada bakıyorsunuz oh ne güzel !
Ortada duygusal anlamda bağlılık da yok.
Evlenip boşanmış kadın olmak kötü bir şey değildir. Aldatılıp boşanan kadının kendine saygısı vardır.
Ama dul kadın demesinler diye aldatıldığı halde evli kalan kadının kendine saygısı yoktur özgüvensizdir gurursuzdur ve mutsuz olmaya mahkumdur
Ewt haklisin soylediklerinde ama babam vefat etti annem dedemlerin verdigi evde kaliyo teyzemler ayni apartmanda ve son gittigim de teyzemler cok ustume geldi yok efendim kocani elinde tutamadin ustume cok geliyolar

Back
X