- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
Geçen yaz görümcem evlendi ve gidemedim diye iki ay küstüler. Erken doğum riskim vardı. Günde 11saat ders çalışıyordum kütüphanede. Eve gelince yarım saat dinlenip sonra yinederse. Uyursam eşim kaldırırdı hadi ders çalış diye. Yani şevkat ve merhamet hiç yok. Ailesi de katmerli dert oluyor. Eşim hakkında ne düşünüyorsunuz?Eşiniz ve ailesi çok fazla maddiyatçı, Allah yardımcınız olsun, kendi maddi durumu da ülke şartlarında oldukça iyiyken size karşı tutumunu paraya fazla tamah etmesine bağladım
Bence deyokBen de öğretmen adayıyım ve atanamadım diye eşimin bana saygısı bitecekse hiç saygısı olmamıştır. Bir de şu dikkatimi çekti, ''Kp yanımda emzireceksin demeler'' ne demek
Sapık mı bu adam? Pek yorum yapamayacağım ama güzel bir evliliğiniz yok bence.
ZınnkkkkkBence deyokoğlum yedi buçuk aylık oldu hala bende anlamıyorum. Torunlarını emerken göremeyecekler miymiş kp ve kv
O el bir kere kalktiysa muhtemelen bir daha kalkacaktir. Çocuğun psikolojisi bu durumlarda bozulur küçük olsa bile anlamaz deseniz dahi herşeyi anlıyor çocuklar. Öğretmensiniz ne güzel bir çogumuzun olmak isteyip olamadığı bir meslek çocuğunuza kendiniz bakabilirsiniz yolu ayırmak isterseniz ayırın çünkü ilerde bu yaşlarınızı feda ettiginize üzülebilirsiniz. Ama kurtarmaksa niyetiniz ben pek iyiye gideceğini sanmıyorum.
Paramı da araba taksidine bağlamaya çalışıyor eşim. Karşı çıkıyorum tabiki. Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bilmiyorum ne yapacağımı. İçim kırık dökükYani en basta esiniz ve ailesi cok maddiyata önem veriyor ve cok kotu huylari var.
Aç değil açıkta degilmişiniz 6 bin lira maaş diyorsunuz sizin ustunuze bu kadar gelincek sizi üzecek bu baski neden yapılmış anlamadım.
Kusura bakmayın ama esinizde size pek deger vermiyor gibi. Seven insan boyle seyler mi yapar.
O imzayi ne diye atiyor. Hastalik saglik iyi gun kotu gun degil mi.
Allah korusun size bir sey olsa bu sefer sokaga atarlar gibi.
Bir atanmayi beklemekte bu kadar olay yapan insanlardan her seyi beklenir.
Benim tavsiyem aman kendinize sagliginiza cok iyi bakin bunlarin eline muhtaç olmamaya çalışın.
Paranızı biriktirede bilirsiniz.
Olurda artık cesaret edip boşanmaya kalkarsaniz elinizde birikik olur.
Çocuk için düzeltmeye çalışmaya bir kerede olsa değer en azından karşınıza alın bir konuşun ama dersenizki konusmaz konusturmaz bağırır çağırır konusmaya bile değmez diyebilirim.Çabaya değmez diyorsunuz yani. Sanırım boşanmak için kendimde güç arıyorum. Teşekkür ederim
Atandım ve ben mi onu boşayayım:) değmez diyorsunuz birçoğunuz sanırımatanamasan o seni bosayacakmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?