Boşanma aşamasına gelen çiftlerde İki taraf eğer gerçekten Anne, Baba özelliklerini taşıyorsa boşanılsa dahi zaten çocuğa Annelik, Babalık yapabiliyorlar boşanmaları onlardan Annelik, Babalık yetkilerini almıyor. Bu bağlamda zaten Annelik, Babalık sıfatlarını tam olarak karşılayamayan insanlar bir de eşiyle mutsuzsa O çocukların o ev içerisinde ne gibi mutlu anları olabilir ki? Kendimden örnek veriyorum bu konularda vermeye de devam edicem. Annem ve Babam berbat iki eş birbirlerine karşı ama boşanmadılar halen evliler ve ben bu iki şahsın aynı ev içerisinde 2 sene ayrı odalarda yattığını,birbirleriyle tek kelime dahi konuşmadıklarını biliyorum eee bak ben pekte mutlu bir çocuk olmamışım sırf aynı çatı altında kalınınca Çocuklar için en iyisi budur demek akla mantığa ters!! Saygı, sevgi bitince zaten aynı ev içerisinde bile başka insanlar gibi oluyorsun ve o çocuklarda salak değil yani görüyorlar, şahit oluyorlar. Sırf boşanıyorsunuz diye kendi çocuğuna annelik, babalık yapmayan tipler yani o zihniyette, kişilikte kimseler ev içinde birlikte de olsalar çocuğu o duygulardan mahrum bırakır. Sırf çocuğum babasız büyümesin, Anasız büyümesin diye boşanmayıp katlanıyorum yalanına beni inandıramıyorsunuz o yüzden Totomuz yemiyor diyebilirsiniz saygı duyarım ama çocukları alet etmeyin...