Evliliğimi yürütemiyorum

Arkadaşlar dur kalk dur kalk bir evliligim var. Artık son zamanlarda bana ters baktın diye kavga çıkaran bir adam var. Sudan sebebler ve konuşamıyorum iletişim sıfır eskiden ben çabalardım. Konuşmak için bende sıkıldım ve benim tek kürek çekmekle olmuyor bunu anladım .hep boşanmak istediğini dile getiriyor bende artık tamam dedim .ben karşı koymayinca bu sefer kendiliğinden barisiyor. Artık istemiyorum onu hayatımda buna eminim ama ne var ki ailem bana hiç destek değil ve işim yok. 3 çocuk var
Çocuklara ve sana nafaka ödemek zorunda. Sende bu arada bir iş bulursun. Allah kolaylık versin

Cocuklarınız buyumus bı ıs bulup calısabılırsınız ama yetebılırmısınız o ayrı belkı esınız bosanmaya gelınce duzelebılır bosanmak ıstedıgınızı soyleyınce gerı adım atmıs

Boşanma aşamasına gelen çiftlerde İki taraf eğer gerçekten Anne, Baba özelliklerini taşıyorsa boşanılsa dahi zaten çocuğa Annelik, Babalık yapabiliyorlar boşanmaları onlardan Annelik, Babalık yetkilerini almıyor. Bu bağlamda zaten Annelik, Babalık sıfatlarını tam olarak karşılayamayan insanlar bir de eşiyle mutsuzsa O çocukların o ev içerisinde ne gibi mutlu anları olabilir ki? Kendimden örnek veriyorum bu konularda vermeye de devam edicem. Annem ve Babam berbat iki eş birbirlerine karşı ama boşanmadılar halen evliler ve ben bu iki şahsın aynı ev içerisinde 2 sene ayrı odalarda yattığını,birbirleriyle tek kelime dahi konuşmadıklarını biliyorum eee bak ben pekte mutlu bir çocuk olmamışım sırf aynı çatı altında kalınınca Çocuklar için en iyisi budur demek akla mantığa ters!! Saygı, sevgi bitince zaten aynı ev içerisinde bile başka insanlar gibi oluyorsun ve o çocuklarda salak değil yani görüyorlar, şahit oluyorlar. Sırf boşanıyorsunuz diye kendi çocuğuna annelik, babalık yapmayan tipler yani o zihniyette, kişilikte kimseler ev içinde birlikte de olsalar çocuğu o duygulardan mahrum bırakır. Sırf çocuğum babasız büyümesin, Anasız büyümesin diye boşanmayıp katlanıyorum yalanına beni inandıramıyorsunuz o yüzden Totomuz yemiyor diyebilirsiniz saygı duyarım ama çocukları alet etmeyin...

Son düzenleme:
Biri bi konu açınca neden herkes zehir zemberek yorumlar yapıyor öfkeli ve eleştirel? Bunun bi incelenmesi lazım..
Ya kardeşim olan olmuş zaten hata niye 3 çocuk diyenlere kızıyorum. Ne olursa olsun ben hata görmüyorum iyiki yapmışım iyiki varlar..ha eşime baba olmayı hak etmidigini düşünüyorum....

Boşanma aşamasına gelen çiftlerde İki taraf eğer gerçekten Anne, Baba özelliklerini taşıyorsa boşanılsa dahi zaten çocuğa Annelik, Babalık yapabiliyorlar boşanmaları onlardan Annelik, Babalık yetkilerini almıyor. Bu bağlamda zaten Annelik, Babalık sıfatlarını tam olarak karşılayamayan insanlar bir de eşiyle mutsuzsa O çocukların o ev içerisinde ne gibi mutlu anları olabilir ki? Kendimden örnek veriyorum bu konularda vermeye de devam edicem. Annem ve Babam berbat iki eş birbirlerine karşı ama boşanmadılar halen evliler ve ben bu iki şahsın aynı ev içerisinde 2 sene ayrı odalarda yattığını,birbirleriyle tek kelime dahi konuşmadıklarını biliyorum eee bak ben pekte mutlu bir çocuk olmamışım sırf aynı çatı altında kalınınca Çocuklar için en iyisi budur demek akla mantığa ters!! Saygı, sevgi bitince zaten aynı ev içerisinde bile başka insanlar gibi oluyorsun ve o çocuklarda salak değil yani görüyorlar, şahit oluyorlar. Sırf boşanıyorsunuz diye kendi çocuğuna annelik, babalık yapmayan tipler yani o zihniyette, kişilikte kimseler ev içinde birlikte de olsalar çocuğu o duygulardan mahrum bırakır. Sırf çocuğum babasız büyümesin, Anasız büyümesin diye boşanmayıp katlanıyorum yalanına beni inandıramıyorsunuz o yüzden Totomuz yemiyor diyebilirsiniz saygı duyarım ama çocukları alet etmeyin...
Bu perspektiften bakanlara benim cevabım, bir de anne babanız boşansaydı, yüzlerini nadir görmek ve yaşayacağınız bunalımlar ve hissiyatlar bir tarafa, bir de tekrar evlenip size üvey baba üvey anne üvey kardeş ya da başka eşten kardeş getirdiklerinde acaba nasıl bir hayat bekliyor olacaktı sizi... O yüzden yatıp kalkıp dua edin, minnettar olun derim sizin için yaptıkları bu fedakarlıktan ötürü...hiç de tahmin ettiğiniz gibi daha iyi daha mutlu, daha sorunsuz bir hayatınız olmazdı büyük ihtimal..yağmurdan kaçarken doluya yakalanmış gibi birşey olurdu muhtemelen.

Back
X