Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

hemsirekafasikarisik

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
225
165
18
37
Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. eşimle kavga etmeye başladık .. eşim ve kaynanam birlik olup üzerime yürüdüler. Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. annesi memleketine döndü.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?

Kavganın sebebini yazmanız gerekirdi ki suçunuzun olmadığı halde mi ikisi birden üzerinize geldi anlayalım yani sizin hiç mi suçunuz yok olsa da tabiki kimsenin üzerinize yürümeye hakkı yok.

ne oldu ki giderayak bu kadar dellendiler?
Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..

Kavganın sebebini yazmanız gerekirdi ki suçunuzun olmadığı halde mi ikisi birden üzerinize geldi anlayalım yani sizin hiç mi suçunuz yok olsa da tabiki kimsenin üzerinize yürümeye hakkı yok.
suçu olsa da kimsenin üzerine yürüme hakkı yok yalnız... insan gibi konuşmak gibi bir seçenek var

Benim suçum yok kavga eden ikisiydi.. sonra eşim benim üzerime geldi.. sanırım annesine sinirlendi benden çıkarmaya calıştı acısını

Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..
yok çok mantıksız bu anlattığınız, arada bir yerleri kesiyor gibisiniz sanki? eşiniz durduk yere neden size aldığım parayı küçümsüyor musun dedi? annesi ne alaka boşa bunu dedi?

çok eksik parçalar var gibi..

Ortada para lafı geçmişki eşinizde böyl bir söz söylemiş,eksik bişeyler var sanki anlatımınızda..

Bence isin icinde baska seyler de var. Senin bilmedigin ama esinle anasinin arasinda olan bisey. Yoksa param yetmiyomu diye kavga edilip bosayacam denmez. Ya siz aciklamiyosunuz yada sizde bilmiyosunuz.?

Bu arada gittikten sonra esiniz ariyormu ne diyor.

Evet bence de eksikler var.ilk aylarda bazi problemler olur birbirinizi tanidikca kabulleneceksiniz bazi seyleri. siddet aldatma vs yoksa 1 yil en az bir evlilige sure vermek gerekiyor bence. Bosanma lafi hos degil. Kayinvalidenin de bosa sunu demesi hos degil ama esiniz ozur dilerse geri donmenizi oneriyorum.

Aa esin de kv de de bir anormalmis.
Ne oldu da bu kadar buyuk tepki gordun sen.
Anlasilan kv on gun boyunca bos durmamis.
Esinin gosterdigi tepkiden bunu anladim ben.

Back
X