Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Niye yükleniyorsunuz kıza bu kadar evde perdeniz olmasa gelen giden laf dese bütün kadınların diyeceği birşey bu
Ben 1.5 yıllık evliyim yatak oda perdemi Yen'i yaptırabildim. Salondaki koltuklarımız hala eski bekarlık koltukları. Demek ki herkes demiyormuş, kocasının parası olmadığını evlenmeden bilmiyor muydu en ufak bir kavgada yüzüne vurdu..

Kv kp eşim hepsi geldi.. kaynana tabiki de yalvarmadı hatta domuz gibiydi Eşimin zorla onu getirdiği besbelliydi.. aileler evde otrurken eşimle biz dışarı çıktık konuşmak için.. yok seni özledim vs va bi sürü şey dedi.. bende bir daha boşancam kelimesinin b sini açarsan hayatımdan tamamen çıkmış olacağım dedim.. hala seni boşucam dediğimi hatırlamıyorum dedi.. bende dedim ne kadar sinirlenmişsen dediklerini bile hatırlamıyorsun dedim.. sonra öpüştük koklaştkk ve mutlu son.. kaynana ama domuz gibi tek bi söz söylemedi sadexe kayınpederim konuştu.. kaynanayla da mesafe mi korucam ne onla küs kalıcam ne barışcam.. ve bi anlaşma sağlandı arrık aileler bizim evimize hep birlikte gelecekler artık öyle ayrı gayrı gelme yok Buna çok sevindim en çokta
Hamile kalınca o kv nin bitanesi olursun :KK66: boşver sen kocanla arani iyi tutmaya bak kavgalar tartışmalar olur ama sayginizi hiçbir zaman yitirmeyin..cok uzayacak gibi olursa bi kavga biriniz ortamı terk edin biraz sakinlesince insan daha mantıklı düşünüyor..Genelde sessizliğini koruyup alttan alan bayanlar oluyor ama napalim sonrasında kocanın gözünde hep değerli olursun haksız olduğu konularda haksızlığını kabul edecektir..bir tartışmada en doğrusu haklı- haksız muhabbetine girmeyin kimse haksız olduğunu kabul etmez uzar gider..Mutlulugunuz daim olsun insaallah:)

Kısaca eşinle konuş ortak yol bul kaynanan dan uzak dur hatta eşini sakın ama sakın tek başına onun yanına gönderme annemden biliyorum böyle bir durum olmuştu eğer eşinin babası yaşıyor ise eşinin olmadığı bir gün kaynanan kayınpederin üçünüz oturun genellikle kayınpeder gelini tutar bide de ki bana annem seninle evlendiğin de nasıl yemek yapıyordu de

Canım insallah çok mutlu olursunuz esin ile kaynananin söylediklerine fazla takılma boşver daha mutlu ol oda kudursun hadi hayırlısı rabbim mutlulugunuzu daim etsin

Tebrikler.. Evliliğinin ilk ve çetin sınavını kararlı duruşunla verdin.
Bundan sonra çok çok mühim birşey yoksa evi terketme ki saygınlığın azalmasın.
Bir ömür mutluluklar dilerim.

Back
X