Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz eşi face'den başkalarının profillerine baktı diye boşanmak isteyen kadınsınız değil mi?
Ortada ne bir aldatma var, ne bir başka kadınla sohbet, yanılıyor muyum?
Sizin bunalımınız acaba çok mu fevri davrandım diye düşünmenizden bence. Çalışmazsanız boş kalan vakitte sürekli düşünmekten iyice psikolojik sorunlu olursunuz
Eşiniz hiç mi yanaşmıyor? Kesin boşanacaksınız yani?
Bence işe başlamayı bir dene baktın olmuyor bırakırsın, ama hiç olmassa bir denemiş olursun, zaten annen bakacakmış, fırsat ı değerlendir, derim
Bence işe başlamayı bir dene baktın olmuyor bırakırsın, ama hiç olmassa bir denemiş olursun, zaten annen bakacakmış, fırsat ı değerlendir, derim
belki bana kızacaksın ama önce kendini düşünmelisin. sen iyi olmalısın. iyi olmalısın ki oğluna da verimli olabilesin. çalışmak en güzel terapidir. bak işte sana fırsat ayağına kadar gelmiş. istediğin pozisyonda çalışmak inan seni mutlu edecek ve güçlendirecektir. annen gibi büyük ve güvenebileceğin bir destekçinde arkanda. bence kesinlikle çalışmalısın. yoksa her daim oğlunla gezip tozamazsın ve evde olduğun dönemlerde bunalım yaşayıp daha da zorlu bir sürece sokabilirsin kendini. o yüzden önce kendin sosyalleşmelisin ve sonra mesai dışında oğlunla sosyalleşmelisin. siz gezip tozarkende anneciğin dinlenir
baharla birlikte ruhunun çiçekler açması dileğiyle![]()
bence onu iyi bir kreşe vermelisin.ne demek okula başlayana kadar çalışmamak.her şey para değil ama kariyer imaj çok önemli bak sana da iyi gelecek
Ben sıkıntımı dile getiremedim sanırım .Onu kreşe verirsem daha kötü olurum, anneme bile nasıl bırakacam diye düşünüyorum çünkü .
Eşimle ayrı yaşamaya Başladıktan sonra oğlumu kaybetme korkusu çöktü içime ,onu kaybedeceğim sanıyorum yanında olmazsam .Atamıyorum bu korkuyu .Başına bişey gelecek ebediyyen kaybedeceğim gibi şeyler.