• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVlİLİĞİMİN BiTiŞİ..YA ŞİMDi..

Hem maddi hem manevi olarak çalışmanız sizi daha iyi yapar bence

bence git çalış annen de bakacakmış misler gibi hem kafan dağılır hem kendine yeni hayatında düzen oturtursun

Siz eşi face'den başkalarının profillerine baktı diye boşanmak isteyen kadınsınız değil mi?

Ortada ne bir aldatma var, ne bir başka kadınla sohbet, yanılıyor muyum?

Sizin bunalımınız acaba çok mu fevri davrandım diye düşünmenizden bence. Çalışmazsanız boş kalan vakitte sürekli düşünmekten iyice psikolojik sorunlu olursunuz

Eşiniz hiç mi yanaşmıyor? Kesin boşanacaksınız yani?

Kesinlikle çalışmalısın..
Bugün çalışman şart olmayabilir ama oğlun için yarını da hesap etmek zorundasın.
Ayrıca çalışmak sana da çok iyi gelecektir..

İş teklifini kabul et.
Bir hafta oğlunla tatile çık, kendini topla ve yeni hayatına başla derim.

4 aylık oğlum var, 4 aydır evde baş başayız ve aramızda bağlılık değil resmen bağımlılık oluştu. Evet başta biraz zor olacak ama bunu yenmenin en iyi yolu işe başlamak olacak ve sırf uyurken bile 10 kere uyanıp oğlunu kontrol eden, es kaza en yakınına emanet edip gitmesi gerektiğinde en az 5 kere kontrol amaçlı arayan biri olarak pinpirikli anne modunu yenmek için de işe başlamak istiyorum. Sanki 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi. İş hayatı insana maddiyat dışında özgüven ve sosyalleşme gibi imkanlar da sunuyor. Biliyorum zorluklar yaşıyorsunuz ve bence bu konuda destek alabilirsiniz. Çocuğunuz da çok küçük değil ve en önemlisi anneniz bakacak. İleride bu iş fırsatını bulamayacağınızı da düşündüğünüze göre bence çalışmaya başlayın, kendinizi ne kadar iyi hissederseniz oğlunuz da mutluluğunuzu görecek ve mutlu olacaktır.

Calisin is sadece para degildir,ugrastir,guvencedir,yeni insanlar tanima iletisimdir.dunyanin bin turlu hali var,belki o ise daha sonra ihtiyaciniz olur,kalifiye bir elemansiniz belli ki,egitiminize de yazik,kendinizi cok cabuk toplayacaksiniz emin olun...

Bence işe başlamayı bir dene baktın olmuyor bırakırsın, ama hiç olmassa bir denemiş olursun, zaten annen bakacakmış, fırsat ı değerlendir, derim

Önemli günler bunlar tatlım, evet ömür boyu oğlunun dizinin dibinde olmayacaksın ama baba eksikliği varken neden anne eksikliği de yaşasın ki? Hemde böyle keyfi bir kararla. Emin ol nasibinde olan şey seni her yerde her zaman bulur. O evladın o yaşları, hele de böyle kritik günler asla geri gelmez.

Siz eşi face'den başkalarının profillerine baktı diye boşanmak isteyen kadınsınız değil mi?

Ortada ne bir aldatma var, ne bir başka kadınla sohbet, yanılıyor muyum?

Sizin bunalımınız acaba çok mu fevri davrandım diye düşünmenizden bence. Çalışmazsanız boş kalan vakitte sürekli düşünmekten iyice psikolojik sorunlu olursunuz

Eşiniz hiç mi yanaşmıyor? Kesin boşanacaksınız yani?

Evet ortada bi aldatma yok..Sanal bi konuşma da..Ama ben tanıdık tanımadık bakılan o profillerden alev alev aldatma arzusuyla yanan bi adamdan başka birşey göremedim.Nasıl anlatsam ,cok sevmeme rağmen için soğudu öyle söyleyeyim.

O hergün oğlunu görme bahanesi ile hergün gelip gidiyor seslenmiyorum sanıyor ki bı bi süreç beynim de bitti net yani .
Bence işe başlamayı bir dene baktın olmuyor bırakırsın, ama hiç olmassa bir denemiş olursun, zaten annen bakacakmış, fırsat ı değerlendir, derim

belki bana kızacaksın ama önce kendini düşünmelisin. sen iyi olmalısın. iyi olmalısın ki oğluna da verimli olabilesin. çalışmak en güzel terapidir. bak işte sana fırsat ayağına kadar gelmiş. istediğin pozisyonda çalışmak inan seni mutlu edecek ve güçlendirecektir. annen gibi büyük ve güvenebileceğin bir destekçinde arkanda. bence kesinlikle çalışmalısın. yoksa her daim oğlunla gezip tozamazsın ve evde olduğun dönemlerde bunalım yaşayıp daha da zorlu bir sürece sokabilirsin kendini. o yüzden önce kendin sosyalleşmelisin ve sonra mesai dışında oğlunla sosyalleşmelisin. siz gezip tozarkende anneciğin dinlenir :KK68:

baharla birlikte ruhunun çiçekler açması dileğiyle :KK36:

Teşekkürler canım

bence onu iyi bir kreşe vermelisin.ne demek okula başlayana kadar çalışmamak.her şey para değil ama kariyer imaj çok önemli bak sana da iyi gelecek

Ben sıkıntımı dile getiremedim sanırım .Onu kreşe verirsem daha kötü olurum, anneme bile nasıl bırakacam diye düşünüyorum çünkü .

Eşimle ayrı yaşamaya Başladıktan sonra oğlumu kaybetme korkusu çöktü içime ,onu kaybedeceğim sanıyorum yanında olmazsam .Atamıyorum bu korkuyu .Başına bişey gelecek ebediyyen kaybedeceğim gibi şeyler.

Ben sıkıntımı dile getiremedim sanırım .Onu kreşe verirsem daha kötü olurum, anneme bile nasıl bırakacam diye düşünüyorum çünkü .

Eşimle ayrı yaşamaya Başladıktan sonra oğlumu kaybetme korkusu çöktü içime ,onu kaybedeceğim sanıyorum yanında olmazsam .Atamıyorum bu korkuyu .Başına bişey gelecek ebediyyen kaybedeceğim gibi şeyler.

Tabi buradan psikolojik desteğe ihtiyacım olduğuna yönelik bi çıkarım yapabilirsiniz belki kızlar ama değil; çünkü bu duygu oğlum doğduğundan beri vardı şimdi daha çok.Bir de yapı olarak biraz mükemmelliyetçiyim baskasına güvenemem genel de kendi işimi hep kendim yapmalıyım.

Bence istediğiniz sevdiğiniz bir iş ise neden olmasın.
Sevmediğiniz sadece maddi açıdan çalışmak zorunda kaldığınız bir iş olsaydı hayır derdim ama buna evet derim.
Maddi kaygınız şuan olmasa da çocuğunuz büyüdüğünde elbet olacak. Hem onun için hem kendiniz için daha doğrusu iyi bir gelecek için bu işi kabul edebilirsiniz. Oğlunuzda emin ellerde bakılacakmış zaten sıkıntı yapmayın
Hoppa

Back
X