• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bitmesi gerekliliği

kıslar çok mutluyum
eşimle konuştuk daha doğrusu ayrılıp yeniden başladık :) herşeyi konuştuk özür diledi ve 2 gündür herşey o kadar güzelki bugün 3.gün ve hala güzel gidiyo üstelik 24 saat yanyana kaldık ve kavga etmedik :)
3 yıllık evliliğimdeki en güzel günler bunlar diyebilirim.Çooook seviyorum ama üzüleceğime gidiyim bitsin dyodum artık böle düşünmiycem sonuna kadar savaşıcam bizde bu aşk oldukça zaten bitmiycek :=):=).Hepinizi çok seviyorummmmmmm
Çok mutluyum.Ayrıca biz bebek düşünüyoruz artık,bana çocuk yapmadığım için trip atıyomuş.Ben bi düşük yapmıştım ondan beride çocuğumuz olmuyo önerebileceğiniz bi doktor varsa özelden yazabilirmisiniz:)opuyorumnanaktan:dance::teytey::1hug:

işlerin yoluna girdiğine sevindik ama dur biraz bakalım..sen daha toparlanmadın ve sağlıklı bir anne olabilecek seviyeye gelmedin bana göre..psikolojin hemen düzelivermez öyle..hamilelik zor bir süreç..hem bu adama hemen 2 günde neden güveniyorsun ki? şu an için diğer zamanlardan tek farkı 2 değil 3 gündür böyle iyi olması..bu hiç bi şeye delalet değildir.gerçekten sorunların bittiğine hemen karar veremezsiniz..bebek için bekleyin derim..öyle kolay bir süreç değil gerçekten..

çok sevindim mutlu olmana tebrikler canım.bebek içinde bence tekrar denee evini bi bebekle perçemleştir bak daha huzuzrlu ve baglıı olcanıaazzyerimseniben

teşekkürler kızlar.Hala sorun yok bu sefer sorunu ya çözümliycez yada kökten bitiricez diye başladık yola ve herşey yolunda.3 yıl oldu evleneli eşimde çocuk çok istiyo,hatta çocukları olan arkadaşlarımızla sırf çocuk sevmek için zaman geçiriyo.Bence biz artık hakediyoruz bi bebeği..:):)

ben artık mutluluğun türk filmlerinde bile olmadığını düşünüyorum. Dün ailesinin yanında beni bir kere daha rencide etti,eşyalarımı aldım ve arkadaşımda kaldım.Artık çok kararlıyım çok yoruldum.Kızlar acısını yaşıyorum ama atlatıcam bunuda yardım edin bana:bbo:

insan sevdiğini hiç üzmezki.sevmeyen insan nasılda belli oluyor.seni üzmek istemiyorum ama bence eşin seni gerçekten sevmiyor.nerden uyduruyosun diyeceksin çünkü bende evliyim ve eşimde beni gerçekten sevmiyor aptal değilim anlıyorum ayrıca sence seven insan ne olursa olsun sevdiğine kıyabilirmi sen kendini düşün eşini üzüyomusun durduk yere?ne yazıkki bu böyle biz sevip değer verdikçe onlar dayılanıyor.
bizde eşimle çok sorun yaşadık hala yaşıyoruz şuanda ayrıyız.sorunlardan sonra ne zaman evime dönsem 2-3 gün iyi sonra yine aynı.bana her zarar verşinde 1.gün ne dersen o olacak artık diyor sonra eskiye dönüyor.benimde psikolojım çok boozuldu en acısıda eşim en yakınım beni bu hale getirdi.
bana kalırsa sen çocuk yapma çocuktan sonra işler dahada kötü olursa hiç baş edemezsin bende yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez çeken yine biz oluyorz allah yardımcın olsun

insan sevdiğini hiç üzmezki.sevmeyen insan nasılda belli oluyor.seni üzmek istemiyorum ama bence eşin seni gerçekten sevmiyor.nerden uyduruyosun diyeceksin çünkü bende evliyim ve eşimde beni gerçekten sevmiyor aptal değilim anlıyorum ayrıca sence seven insan ne olursa olsun sevdiğine kıyabilirmi sen kendini düşün eşini üzüyomusun durduk yere?ne yazıkki bu böyle biz sevip değer verdikçe onlar dayılanıyor.
bizde eşimle çok sorun yaşadık hala yaşıyoruz şuanda ayrıyız.sorunlardan sonra ne zaman evime dönsem 2-3 gün iyi sonra yine aynı.bana her zarar verşinde 1.gün ne dersen o olacak artık diyor sonra eskiye dönüyor.benimde psikolojım çok boozuldu en acısıda eşim en yakınım beni bu hale getirdi.
bana kalırsa sen çocuk yapma çocuktan sonra işler dahada kötü olursa hiç baş edemezsin bende yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez çeken yine biz oluyorz allah yardımcın olsun

aynen canım katılıyorum beni götür diye can dostum kız arkadaşımı çağırdım.Eşim ona bugünlükmü götürücen, temelli al götür dedi.Ben eşyalarımı alırken süt anneside ordaydı karımı yok sana dedi. Kız kardeşide konuşalım diye al karını çıkın dışarı konuşun dedi.Süt annesi diyoki kardeşi gelicek çıkamaz. :( Bıktım 3 senedir kayınvalidemlerle oturuyorum 4 görümce başımda zaten onun ilgisizliğinden bıktım.Yanımızda kimse yokken kul köle oluyo bana ayrıykende öyle köpek gibi yalvarıyo barışıyoruz en fazla 2 gün insan içine çıkıncahavasından geçilmiyo yoruldum bunaldım.Destek olun bana bu sefer yanlızlığıma yenilip yine onun yanına gitmiyim.:bbo::gitme:

sen bide kayınvalidenlerle berabermi oturuyosun işin çok zor gerçekten.sizin evliliğinize ilişkinize süt annesi ne karışıyorki anlamadım.ailene yakınmı oturuyosun peki ailen nerede

aynen canım katılıyorum beni götür diye can dostum kız arkadaşımı çağırdım.Eşim ona bugünlükmü götürücen, temelli al götür dedi.Ben eşyalarımı alırken süt anneside ordaydı karımı yok sana dedi. Kız kardeşide konuşalım diye al karını çıkın dışarı konuşun dedi.Süt annesi diyoki kardeşi gelicek çıkamaz. :( Bıktım 3 senedir kayınvalidemlerle oturuyorum 4 görümce başımda zaten onun ilgisizliğinden bıktım.Yanımızda kimse yokken kul köle oluyo bana ayrıykende öyle köpek gibi yalvarıyo barışıyoruz en fazla 2 gün insan içine çıkıncahavasından geçilmiyo yoruldum bunaldım.Destek olun bana bu sefer yanlızlığıma yenilip yine onun yanına gitmiyim.:bbo::gitme:

Konunun başında üzüldüm,ortasında sevindim,sonunda yine üzüldüm :sinifsinif::sinifsinif:

Böyle bir hayatınız var tüm duygularnız uç noktada yaşıyorsunuz

Sen sadece eşinle değil kayınvalide ve 4 görümce ile evlenmişsin

Evinizi ayırsanız mutlu son çokta uzak değil alkisalkisalkis

beraber kaldığınız için eşin belki onların fikirlerindende etkileniyordur.ben sana bi örnek vereyim benim annemde ilk evlendiğinde babnnem ve halalarımla oturuyomuş ama benim babannem ve halalarım çok fenadır annemede azz çektirmemişler en sonunda annem beni abimi alıp baba evine gitmiş babamda o zamanlar yurt dışında çalışıyormuş.annem ısrar tmiş tek göz bi oda bile tutsan glirim demiş yeterki onlardan ayrılalım demiş üstelik oturdukları evde bizimmiş aslında babannemlerin çıkıp gitmesi gerekir ama annem onu bile istememiş bi kuru ekmek bi göz oda yeter demiş artık katlanamıyorum demiş babam ilk ba olmaz demiş ama bakmış annem kararlı ve dönmeyeck babannemler en sonunda kiraya çıkmışlar.bence sende eğer ailen yakındaysa ve sana destek çıkıyolarsa onların yanına git ve ayrı ev olmzsa dönmeyeceğini söyle eminim ozaman sorunlarınız hallolur ayrı bi eve çıkın canım.seni kaybetmek istemiyorsa ve eğer düşüncelerimde yanılırsam yani seni gerçekten seviyorsa çabalayacaktır.ama seni sevmiyorsa değer vermiyorsa süt annesi demiş ya kızmı yok sana onların lafına kanıp seni umursamaz.

benimle hiç ilgilenmiyen bi eşim var, 3 yıllık evliyiz.
çok kıskancım kabul ediyorum ama kıskançlık yapmayıp rahat bırakınca aklı uçuyo kendini kaybediyo ne yapsam die şaşırıyo.Ayrılık noktasına geliyoruz bu sefer.Dün akşam sonuncusunu yaşadık ve sanırım bu sefer gerçekten bitiyo.Çok seviyorum acı çekiyorum ama onunlada yürütemiyorum.Bu arada bana ilgisizliği benden kaynaklanmıyo yani dışarı çıkınca 10 kişi varsa 9u dönüp bakıp bi iç çeker geçer.Acaba çokmu değer verdim,yada ona çokmu fazla geldim? akıl verin nolur çok yanlız hissediyorum kendimi,yaşamaktan yoruldum:gitme::gitme:

ilişkinizi ayrıntılı olarak bilmiorum ama benim hissettiğim kadarıyla çok üstüne düşüorsunuz eşinizin herşeyin fazlası zarardır çok kıskanmak erkeğin üzerine çok düşmek fazla değer vermek vb...bunların sonucunda ilgi görmemeniz çok normal doğanın kanunudur kaçan kovalanır o kaçıo sen kovalıyosun..bence yer değiştirmenin vakti geldi siz kaçın o kovalasın...

ilişkinizi ayrıntılı olarak bilmiorum ama benim hissettiğim kadarıyla çok üstüne düşüorsunuz eşinizin herşeyin fazlası zarardır çok kıskanmak erkeğin üzerine çok düşmek fazla değer vermek vb...bunların sonucunda ilgi görmemeniz çok normal doğanın kanunudur kaçan kovalanır o kaçıo sen kovalıyosun..bence yer değiştirmenin vakti geldi siz kaçın o kovalasın...

aslında onu bunaltmıyorum sıkmıyorumda sadece her konuda destekçisi oldum ama artık banada yazık çok fedakarlıklar yaptım yoruldum.Şimdilik arkadaşımdayım annemin yanına gidipte ben biliyorum ben demiştim demesini istemiyorum.Ayrıca annem hasta birde benim içn üzülsün istemiyorum.Ayrıldığım için çok sevinicektir gerçi ama ben bir süre yanlız kalmyı istiyorum.Başkalarının yanında ilgisiz ama yanlızkende dünyada tek ben varmışım gibi davranıyo.

sen bide kayınvalidenlerle berabermi oturuyosun işin çok zor gerçekten.sizin evliliğinize ilişkinize süt annesi ne karışıyorki anlamadım.ailene yakınmı oturuyosun peki ailen nerede

ailem yakınımda ve bugune kadar her kararıma saygı gösterdiler.hep yanımda oldular sadece bu kötü dönemde annemi bir kez daha üzmemek için yanında olmak istemiyorum.Aslında sevinicek annemde ama nede olsa anne mutsuzluğumla mutsuz etmek istemiyorum

geçmiş olsun cnm haklısın annenide düşünmen gerekiyor.umarım herşey yoluna girer arkadaşında kalabildiğin kadar kal eşin pişman olsun sen yinede ayrı eve çıkmayı öner

geçmiş olsun cnm haklısın annenide düşünmen gerekiyor.umarım herşey yoluna girer arkadaşında kalabildiğin kadar kal eşin pişman olsun sen yinede ayrı eve çıkmayı öner

2 ay sonra mahkemesi var büyük ihtimalle tutuklanıcak zatn avukatlar en iyi haliyle 10 yıl alırsınız dedi.Eskiden işlenen bir suçun amme davası bu ve 10.yılında bu dava yani ya bitcek yada dava düşcek onun için son mahkeme 12.ayda bana ailemle oturcan ben çıkana kadar diyor.Ondan sonra yeniden ayrı eve geçicekmişiz benim dayanıcak gücüm kalmadı.Ailesindende ondanda uzak olmak istiyorum.3 kere ayrı kaldık daha öncede ben hep güçlü oldum ama onu görene kadar.Artık bitmesi gerekiyor gerçekten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye şuan ihtiyacımda yok yanlızlık daha iyi geliyor ama yazıp içimi dökmekte rahatlatıyor beni onun için hepinize uzun uzun yazıp işkenceye maruz bırakıyorum sizi Özür dilerim.bilmiyorumkismile

evliliğiniz nasıl olsu onu merak ettim ben sanırım 19unuzda evlendiniz...sizi o yaşta evliliğe iten onun sevgisimi oldu..yada yaşınızın getirdiği heveslemi evlendiniz...

Back
X