Evliliğimin geleceği acısından sıkıntı oluşturur mu

2 yaşında bir bebek sahibi olarak yazıyorum. Kısa vadede ilk zamanlar gaz sancıları olduğu zamanlarda ayrı yatmalar olabilir ama bu yılları bulursa sıkıntı derim.. Çünkü aynı yatakta olmak kesinlikle eşleri birbirine bağlayan bir durum

2 yaşında bir bebek sahibi olarak yazıyorum. Kısa vadede ilk zamanlar gaz sancıları olduğu zamanlarda ayrı yatmalar olabilir ama bu yılları bulursa sıkıntı derim.. Çünkü aynı yatakta olmak kesinlikle eşleri birbirine bağlayan bir durum
Ben ise başlayana kadar belki böyle sürer
Zaten hafta sonları birlikte uyuyoruz

Bende öyle düşündüğüm için bu çözümü bulmustum
Iyi yapmissiniz. Daha yeni bebeginiz olmus. Allah bagislasin. Alisma devresi. Kolay degil. Benim 2 yasinda bir kizim var. Sizi anlayabiliyorum. Takmayin boyle seyleri kafaniza. Evliliginize zarari falan olmaz. O birbirine bagli olmayan kocasinin gozu disarda olanlarda zarari olur.benim dusuncem böyle.

Klasik olacak ama kaliteli Zaman geçirmek önemli olan, kendi durumunuza göre karar verin :)

Ben hiç ayrı yatmadım, bence böyle güzeldi, hem çocuğun her sıkıntısı ile ortak ilgilendik.

Bir de Bebek için önerim var, erken yatıp erken kalkması öneriliyor biliyorsundur gelişimi için, bu düzeni değiştirmeye bak derin.

Iyi yapmissiniz. Daha yeni bebeginiz olmus. Allah bagislasin. Alisma devresi. Kolay degil. Benim 2 yasinda bir kizim var. Sizi anlayabiliyorum. Takmayin boyle seyleri kafaniza. Evliliginize zarari falan olmaz. O birbirine bagli olmayan kocasinin gozu disarda olanlarda zarari olur.benim dusuncem böyle.
Amin cok teşekkür ederim
Esime güvenirim cok şükür
Ama böyle cok rahat bıraktım gibi geldi simdi arkadaşlar öyle deyince
Bu kez rahata alışıp beb çalısmaya başlayınca da mı ayni olsun ister acaba
Gerçi dokuz Aylk olacak insallah o zamana kadar

Klasik olacak ama kaliteli Zaman geçirmek önemli olan, kendi durumunuza göre karar verin :)

Ben hiç ayrı yatmadım, bence böyle güzeldi, hem çocuğun her sıkıntısı ile ortak ilgilendik.

Bir de Bebek için önerim var, erken yatıp erken kalkması öneriliyor biliyorsundur gelişimi için, bu düzeni değiştirmeye bak derin.
Bende öyle olsun istiyorum da simdi cok küçük Suan uyuyor mesela ama bir saate uyanır yine

Ben kesinlikle doğru bulmuyorum. Bizde, ben evdeydim, eşim sabah 6 da kalkardı. Ve 1,5 saatlik yol giderdi. Günde en az 3 saat araba kullanıyordu yani. Buna rağmen hiç bir gece deliksiz uyumadı. Ben emzirdim o kucağında gezdirip uyuttu. Hatta gece Altını değiştirdiği oldu. Zevkle de yaptı. Sen uyu , ben uyutur yatağına koyarım derdi. Bazen toplam 2-3 saat uyuduğu bile olurdu. Şimdi oğlum 1,5 Yaşında ve gece uyandığında babasını istiyor sadece. Uykusuz kaldığı için eşim Ölmedi çok şükür. Birbirinizden uzaklaşırsanız geri Dönüşü olmaz.
Benim eşim o kadar sabırlı değil maalesef uykusuz kalınca gergin oluyor

İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden :KK43:
benim oğlan 5,5 aylık gece sık sık uyanır.hiçbir zaman yatağımı ayırmadım.ben bu çocuğu tek başıma yapmadım ve bu çocuk onun da.bırak senin nasıl bir yükün altında olduğunu görsün.sonuçta onlar yine yatakta uyuyorlar biz susturuyoruz biz ilgileniyoruz yine çocuklarımızla.

Biz hic odamizi ayirmadik, benim uykum esiminkinden agirdir, ilk zamanlar emzirmek icin mecburen kalkiyordum ama altini degistirmek vs gerekirse ya da uzun sure dalmazsa esim gorevi devraliyordu. Sonrasinda da tuvalete kaldirma, su icirme vs islerine hep esim bakti. Ama dedigim gibi bunlar cok kisisel seyler, ben uykuya zor dalip zor uyanan biriyim esim aksine cocuk gik dese kalkar ihtiyacini karsilar kafasini yastiga koydugu gibi de geri uykuya dalar, tersi olsa ben kalkardim :KK51:

L
Bizimkide diyoda icraat yok
Lütfen nispet yapmak gibi anlaşılmasın. Ben erkeklerin bu kadar nazlı olmasına sinirleniyorum sadece. Anne uykusuz kalıyorsa baba da kalacak. Hatta kalacak ki biraz sorumluluğunu bilsin. Sonra anneler işe Başladıktan sonra da aynı düzen devam ediyor. Bir çocuk varsa ortada anne ve Babanın Sorumluluğu eşittir.
Çocuk sahibi olduktan sonra anneler tüm düzenli değiştiriyorlarken, erkeklerin hayatında hiçbir şey değişmiyor ya en çok buna sinirleniyorum.

L

Lütfen nispet yapmak gibi anlaşılmasın. Ben erkeklerin bu kadar nazlı olmasına sinirleniyorum sadece. Anne uykusuz kalıyorsa baba da kalacak. Hatta kalacak ki biraz sorumluluğunu bilsin. Sonra anneler işe Başladıktan sonra da aynı düzen devam ediyor. Bir çocuk varsa ortada anne ve Babanın Sorumluluğu eşittir.
Çocuk sahibi olduktan sonra anneler tüm düzenli değiştiriyorlarken, erkeklerin hayatında hiçbir şey değişmiyor ya en çok buna sinirleniyorum.
Haklisin o kadar yorulmamin arasinda hayatim bana su verirmisin der kalk kendin al bi yardim istediginde kesinlikle banane demez yapar ama bu tembellige ben alistirdim dediklerinizi caktirmafan yavas yavas uygulayacagim cunku sabirsiz herseye yetismeye calisan asabi bi anne olacagim bunu hic istemem

L

Benim mesala durum farkliydi esimin isi dikkat gereken bi iş cogu seyde yardim eder ama uyku konusunda da ben rahat biraktim yazik yani ve tehlikeli uykusuz kalmasi

İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden :KK43:

Ne olursa olsun birlikte uyuyun,bence yatakların ayrılması uygun olmaz
Aile fedekarlık ister sadece yük sizde olmamalı netice sizde dirençsiz kalıyorsunuz
Öğlene kadar bile yatsanız tüm gece 50 kere uykunuz bölünüyor
çalışmıyorsunuz ama yarın bir gün çalışırsanız rahatlık yollarınıada açmış olursunuz
Sorumluluksa her iki birey almalı diye düşünüyorum
Ancak beraber uyursunuz eşinize çocuk uyansada bu süreç içinde sen uyu dersin ben ilgilenirim o ayrı

bende bu konuları anlamıyorum ya. siz de bütün gün bebeğe bakıyorsunuz+ ev işleri.yoruluyorsunuz. bebeği de tek başınıza yapmadığınıza göree birlikte uyumanız çok çok daha mantıklı değil mi?

biz ilk günden iitibaren beraber uyuduk. aksini düşünmedim bile.

Back
X