- 23 Mayıs 2009
- 14.508
- 15.983
- 823
sinirini bozma kible geç, yoksa sinirine yenilip ona hakaretten sende banlanırsınseni kiblemekten asla bıkmıcam.bu ne iticilik ya.baska kelam bilmez misin?ruh hastası !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirini bozma kible geç, yoksa sinirine yenilip ona hakaretten sende banlanırsınseni kiblemekten asla bıkmıcam.bu ne iticilik ya.baska kelam bilmez misin?ruh hastası !
Sürekli yaş sormanın mantıklı bir açıklaması var mı?
merhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim.herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
Saygı ve sevgi çerçevesinde ilerleyin her zaman. Baktınız ki konu uzayacak kapatın konuyu başka şeylerden bahsedin. Konuşma üslubunuz da çok önemli tabi. İnşallah atlatırsınız bu ayları. Eşiniz bence tartışma uzamasın diye sabah kalktığında bir şey yok gibi davranıyordur. Bence daha güzel. Her tartışma sonunda günlerce trip atan tavır yapan bir eş mi istiyorsunuz siz ben anlamadım .
4 yıl boyuncada böyle değilmiydiHayır istediğim trip atan eş değil ama kırdığını unutması sabah gülerek konuşması benim ağlamam üzülmem umrunda değil gibi davranması... biraz kaygısız sanırım eşim![]()
okudum da çok çok önemli şeyler göremedim canım
klasik kadın erkek farkı
erkekler konu üzerinde çok fazla konuşmayı, yorumlar yapmayı, karşılarında zır zır ağlayan kadını sevmiyorlar
bu yaşadıklarınız sanki evliliğe adaptasyon sorunlarına benziyor
aşılır ama nasıl?
bir kere nasıl bir tatrışma yaşarsanız yaşayın, birbirinize hakaret sözcükleri kullanmayın
saygıyı yitirmeyin, yitirirseniz bir daha yerine koymak zor olur
eşinin senden ne istediğini, neleri istemediğini sorabilirsin
zamanı geldiğinde de sen ona söyleyebilirsin
sonra herkes kendi davranışlarına odaklanmalı
ama biz ne yapıyoruz?
sürekli karşımızdakinin davranışlarını irdeleyip duruyoruz
eşin güler yüz mü istiyor?
göstermeye çalış
eşin kapıda mı karşılanmak istiyor?
karşılamaya çalış
eşin birlikte film seyretmek mi istiyor?
seyretmeye çalış
yani isteklerine cevap vermeye çalış
sen ondan akşamları çöpü çıkarmasını, marketten ekmek almasını vs mi istiyorsun
bıkmadan usanmadan, hatırlat mesela
veya başka isteklerini tatlı tatlı hep hatırlat
yaptığında da mutluluğunu paylaş, yardımını takdir et vs
küs yatmamaya çalış, onun küsmesine de izin verme
senin kırıldığını fark etmiyor olabilir
tatlı tatlı, nazlanarak ne yaptığında incindiğini söyleyebilirsin
bu aylarda biz neler yaşadık bir bilsen
ben babamın davranışlarını ondan bekliyordum, o annesinin
oysaki biz birbirimizin anne babası değildik ki
bu ev de doğup büyüdüğümüz ev değildi
bunu ancak taaaa bir yıl sonra anladık
sonra karşılıklı adımlar ata ata hallettik çok şükür
biraz gayret, sabır, hoşgörü, tolere etmelerle eminim siz de halledersiniz
merhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim.herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
sabırla oluyor canımHep sen yap diyorsun onun yapması gerekenleri de hatırlat diyorsun ama olmuyor onun sana çiçek almasını söylersen ne anlamı kalır ki sizin dediklerinizde buna benziyor... çok şey göremediniz değil ben her şeyi yazmak istemedim. çünki bazı bayanların yorumları can sıkıcı oluyor. ben her evlilikte sorunlar olduğunu defalarca duydum. sadece çözümü nedir ki diye paylaştım. ama herşeyi ben yaparsam ve ona hatırlatırsam ömür işte ozaman geçmez.
Ne kadar uzun seneler beraber de olunsa ilk senesi biraz bocalamayls geçiyor. Misal ben kv kp görümvelerle çok iyi anlaşırım onlarda beni çooook sever eskiden beri ama ilk zamanlar onlar yüzünden bile kavga ettik,ellerini öpmedin sunu yapmadın bunu yapmadın vesaire. Sonra halloldu önemli olan sakin kalmak. Ben kavgada susarım. Sadece son raddede söylerim. Sonra o susunca söylerim derdimi. Ama artık çok iyiyiz çok şükür. Esimin bisey olmamış gibi uyanması iyi bişey inan. Günlerce küslük sürdüren bi tip olsa hiç çekilmezdi. Bu sıkıntılar geçer ama saygıyı yitirmemelisiniz vu süreçte önemli olan bumerhaba arkadaşlar;
Ben eşimi seviyorum yılların hatrı derken onun açısından hep bana böyle izlenim bırakıyor. Aileler tanıştı başkası olamaz düşüncesindeydi hep mecburiyet bu yani ama eskisi gibi sevgisinin olduğunu sanmiyorum. yaşımız 25 oldu. hatır için evlenilmez elbet ama tamamen herşeyi anlatamadığım için devrik oluyor bazı şeyler. küçük bir kelimeyi büyüten çifttiz. Ben hep konuşup halletmek istiyorum ama ne zaman konussak konu uzuyor baska yerlere geliyor daha çok kavga ediyoruz.