• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimin ilk ayları :(

Zamanla evliliğiniz oturur
İstersen 10 yıl birliktelik sonrası evlen fark etmiyor evlenp aynı evi paylaşınca işler çok değişiyor.
Bu arada erkekler hep eşlerini haksız çıkarmayı huy edinmişler buna takılma

merhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim. :KK16: herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.

kesin ikizler burcu eşin ?

aa cimdik atıp kaçınca napıyo eşin :KK11:

ole canini acitarak cimdiklemem canim,cimdigi yer o ne oldugunu anlayana kadar ben gulerek kacarim yanindan,o da gelir popoya bi saplak atar sonra kavga konusu unutulup gidio zaten :KK66: hafifce kolunu isirip kactigimda olur :KK45: yoksa kavga dovus cok yorucu oluyor.ilk seneler insan ne hikmetse evliligi cok ciddiye aliyor,ben nezaman ki hafife aldim ozaman rahatladim:KK73:

bayıldım ewe gidip kavga mı cıkarsam ısırır kaçarım :KK8:

ilk aylar genelde byle oluyor bizimde oyle olmuştu ama şuan çk ama çk mutluyum..evliliği tam oturmamasından canım canını skma zamanla inş düzelcek,ama tabı büyütmemeye ve agır şeyler söylememye dikkat edin.

merhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim. :KK16: herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
evliliğin ilk dönmemlerine balayı derler ama bence bu tamamen hurefe. Ben ve tanıdığım bütün yeni evlililer ilk 6 ay birbirimizi yedik,iki farklı karekterin karekterlerinin iki sivri uçta olduğu kaynaşma sırasında da bol gıcırtının çıktığı dönemler.zamanla bu sivri uçlar törpülenip orta yol bulunuyor.tabi karşılıklı anlayış

benimki ikizler kavaga ediyoz biraz geçiyo bişey yokmuş gibi davranıyo ondan dedim kesin ikizler die

Hayır istediğim trip atan eş değil ama kırdığını unutması sabah gülerek konuşması benim ağlamam üzülmem umrunda değil gibi davranması... biraz kaygısız sanırım eşim :oops:

Bende erkek arkadaşımda öyleyiz. Madem sabah bir şey yok gibi davranıyor sizde üzülmeyin nasılsa sabah uyandığınızda hiç bir şey yok gibi olacak. Biraz büyütüyor musunuz acaba? Bu yılda yeterince tanıyamadınız mı. Böyle ufak tartışmalarda gelip özür dileyim ayağa kapanan bir erkek ben görmedim :) Bence sizde yok sayın her tartışmayı takarak hayat mı geçer?

Konuyu da okudum yorumlariniza da baktim ona istinaden yaziyorum

Evlilik hayati flort donemi gibi degil malesef.o zaman sizi rahatsiz etmeyen seyler evlenince problem oluyor.

Cok net yazmadiginiz icin kesin bir sey uazmak yanlis olur.Catistiginiz noktalari anlamadim mesela.Hakaret mi var vurma kirma mi var. yoksa bikac saat once biri konu acmis ruyasinda ablasini kiskanmis bisiler felan gibi onemsiz seylere mi takiliyorsunuz. zira iki drumun cikarimi da bende farkli olur.

Evliligin ilk zamani zaten farkli bir yasama alismaya calisiyorsunuz evlilik sorumluluklar getiriyor.bayandan da erkege gore daha vefali olmasi bekleniyor.ben de yuvayi disi kus yapar lafinin arkasindayim.ne kadar stresli olsada kadin ailede her zaman tolere edici olmali.cunku erkekler biraz daha duz mantikla dusunup tek boyutlu hareket ediyor.

esinizn bir sey yokmus gibi yapmasi bence iyi bunu ilerde anlicaksiniz ama ara ara sizi sinir etmeye devam edecek bu durum.cunku benim esimde oyle.uzatmak istemediginden kaynakli ama emin olun oylesi daha iyi.
dedigim gibi sorunu cok net belli etmediginiz icin coktan secmeli cevqplarin yazilmasi normal.belki de cok ciddi sorunlariniz yojtur.:)

Konuyu da okudum yorumlariniza da baktim ona istinaden yaziyorum

Evlilik hayati flort donemi gibi degil malesef.o zaman sizi rahatsiz etmeyen seyler evlenince problem oluyor.

Cok net yazmadiginiz icin kesin bir sey uazmak yanlis olur.Catistiginiz noktalari anlamadim mesela.Hakaret mi var vurma kirma mi var. yoksa bikac saat once biri konu acmis ruyasinda ablasini kiskanmis bisiler felan gibi onemsiz seylere mi takiliyorsunuz. zira iki drumun cikarimi da bende farkli olur.

Evliligin ilk zamani zaten farkli bir yasama alismaya calisiyorsunuz evlilik sorumluluklar getiriyor.bayandan da erkege gore daha vefali olmasi bekleniyor.ben de yuvayi disi kus yapar lafinin arkasindayim.ne kadar stresli olsada kadin ailede her zaman tolere edici olmali.cunku erkekler biraz daha duz mantikla dusunup tek boyutlu hareket ediyor.

esinizn bir sey yokmus gibi yapmasi bence iyi bunu ilerde anlicaksiniz ama ara ara sizi sinir etmeye devam edecek bu durum.cunku benim esimde oyle.uzatmak istemediginden kaynakli ama emin olun oylesi daha iyi.
dedigim gibi sorunu cok net belli etmediginiz icin coktan secmeli cevqplarin yazilmasi normal.belki de cok ciddi sorunlariniz yojtur.:)
herkes benim büyüttüğümü düşüyor ama öyle değil herşeyi yazmak istemediğim için böyle oldu yazmadığım halde dengesiz cevaplar alıyorum. insan paylaşmak ister ya mutsuzken bende yazdım yanı ama sonra pişman oldum yazdığıma

herkes benim büyüttüğümü düşüyor ama öyle değil herşeyi yazmak istemediğim için böyle oldu yazmadığım halde dengesiz cevaplar alıyorum. insan paylaşmak ister ya mutsuzken bende yazdım yanı ama sonra pişman oldum yazdığıma
canım ne yazarsan biz onu biliriz ona göre yorum yaparız di mi ama?
iyi kötü yorum yapanları kırma bence
nihayetinde okumuşuz, kendi tecrübelerimizi paylaşmışız
daha fazlasını bekliyorsan, daha fazla anlatacaksın
ayrıca beklentilerini minimize et, daha az üzülürsün

benimde dahil bir çok evlilikte ilk aylarda oluyor bunlar... bence tamamen beklentilerle alakalı evliliğe (hele ki aşk evliliği ise) büyüüüüük beklentilerle başlanıyor sonra sıkıntılar başlayınca hep erkeğin bebek gibi yağa yatırıp bala batırması bekleniyor ama öyle bir dünya yoooook :KK45: işte bunu farkedene kadar sorunların devam eder bacım sonra eşine alışırsın huylarına alışırsın ha eğer değiştirirsen kaca bir aferin sana lakin bunu çok az hatun başarabilmiş gerek var mı dersen bence yok olduğu gibi sevecez kocişlerimizi ancak öyle mutlu oluruz :D

Back
X