- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi magic girl
-
eşin kendini bulunmaz hint kuması falanmı sanıyo?sen ineksinde o neki acaba sana bu lafı sölerken? hakikaten olsa olsa senin tabirinle öküz olur.aslında bazen bunları görünce öküzlere bile hakaret ettiğimizi düşünüyorum.
benim anlamadığım; adam kadına inek diyor,kadın kocasından öküz diye bahsediyor.küfürlü bi şekilde evden kovduğunu söylüyor.
saygı sıfır olmuş sizde.daha da ötesi yok!!!
guzellik sadece bakim ile olmuyor, saygida insani guzel yapar ama kadin kocasina kufur ediyorsa okuz diyorsa hatta butun kk nin okuz demesine izin veriyorsa bi dusunmek lazim acaba bu adam bana niye hakaret ediyor? ben ne yaptim diye?
bu arada yana yakila gece gece yardim isteyen konu sahibi kibar hanim efendi konu acti ve cevaplara bile bakmadan direk ofline oldu, okuzunun yanina gitti herhalde!!!!
Eşinizi birileri iyi şımartmış gaza gelmiş gibi kendini dev aynasında görüyor onun havasını söndürecek olan yine sensin, 3 çocuğun ve 13 yıllık emeğin var bence hemen boşanmayı düşünme ama kabahatini anlayana kadarda affetme. Sende kendinle gereğinden daha fazla ilgilen bırak ev işlerini bir kenara, ütüsüz giyinsin, biraz aç kalsın, o senin sayende öyle bakımlı gezinip milletin karısına kızına bakıyor. Bir arkadaşın dediği gibi ya aldatıyor yada zemin hazırlıyor gibi. Önce neler karıştırdığı anlamaya bak belki sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır
bu erkekler hep karılarının bakımlı olmasını temız olmasını vs beklerlerde acaba senın okuz kendıne ne kadar bakıyor yoksa eve geldıgınde dırek pıjamalarını gıyıp tv karsısında yatıyormu ?ama boylelerının kafasında erkek degıl kadın bakımlı olacak mantıgı vardır sana soruyorumm arkadasım acaba esın senın yanındayken sureklı parfum sıkıyormu tras oluyormu banyo yapıyormu kısacasa sendn bekledı bakımı kendısı yapıyormu
eşinin bu denli başka kadınlara bakması normal değil, psikolojik bir hastalığı olabilir, çünkü çapkın insanlar gizli saklı yaparlar, ama kocanız, herkesle kavga edecek kadar aleni yapıyorsa bunu, önce bir evlilik danışmanına gidin, o da sizi yönlendirsin,ruhsal bir durum var bence..
yok canim nerde gizli bakacak bazi bayanlar kiziyor okuz kelimesini kullaninca okuz gibi bakiyor benden bile utanmiyor bari cocuklarindan utan degilmi yok nerde astari yirtmis artik dusun alt katta yeni gelin var buna slm vermemis onu anlatiyor kac gundur cok havaliymis havasini sondururmusde bilmem ne demekki kadin ilgilenmedi bunla buda kil oldu bide ben bayani hic tanimiyorum durakda otobus bekliyor esim olacak bey cok iyi taniyor ay sunun havalarina bak simdi yagmur yagacakdi uzerine arabayla su atardim ben yinedusunun yani simdi onu takmis kafaya insallah dedim aksam kocasi anlar bi guzel dayak yersin nerde bende o sans
Esine çok kizdim. Okuz bari esinin yaninda yapma.
Allah boyle erkekleri prostat etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?