evliligimin son kullanma tarihi gecti sanirsam

çok haklısınız hemde çokk

benim anlamadığım; adam kadına inek diyor,kadın kocasından öküz diye bahsediyor.küfürlü bi şekilde evden kovduğunu söylüyor.
saygı sıfır olmuş sizde.daha da ötesi yok!!!

benim anlamadığım; adam kadına inek diyor,kadın kocasından öküz diye bahsediyor.küfürlü bi şekilde evden kovduğunu söylüyor.
saygı sıfır olmuş sizde.daha da ötesi yok!!!

napsınki kadıncagız böle bi adam gecmiş karsısına karısına inek diyor.yetmiyor yanında kadınlara bakıyor. böle bi adama nasıl hitap etmeliki. daha öncede dediğim gibi öküzlere bile hakaret bence.

guzellik sadece bakim ile olmuyor, saygida insani guzel yapar ama kadin kocasina kufur ediyorsa okuz diyorsa hatta butun kk nin okuz demesine izin veriyorsa bi dusunmek lazim acaba bu adam bana niye hakaret ediyor? ben ne yaptim diye?
bu arada yana yakila gece gece yardim isteyen konu sahibi kibar hanim efendi konu acti ve cevaplara bile bakmadan direk ofline oldu, okuzunun yanina gitti herhalde!!!!

evet kizlar bazilariniz sormus eskidende capkinmis oturdugu semtte cikmadigi kiz kalmamis ustelik mahallenin o..............lariyla flort etmis evlenince soyledi iliski yasamadim ama diyor bende yedim aman be ne hali varsa gorsun kayinpeder fark etmis kizima sormus kizimda sanirsam annem kilo aldi babammda elestiriyor annem o yuzden mutsuz demis agzim acik kaldi kayinpeder aramis kizimin yaninda oglum benim kizim sana 4 beden buyuk kacirdigin trenin pesinden benim evime gelip aglama eger o treni kacirirsanda beni baba gorme demis meger 3 gundur konusmuyorlarmis esim dun aradi biz daha kavga etmemistik acti ne var deyip kayinpeder yuzune kapatti bende aranizda sorunmu var dedim yok babam yasliya ne yaptigini bilmiyor dedi. bilmiyorum kizlar kafam cok karisik burda samimi oldugum bir arkadasim var ona anlattim. kiz sen gayet iyi fiziklisin diyor onun beyni sulanmis dedi bahane ariyor. kendisi bakimlidir bu beyefendi hergun bir sise parfum sikar ustune spor giyinir 34 yasinda birde ince uzun fit gorunumlu ondan beni begenmiyor sanirsam

hanim efendi ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden burda sabah ve 3 cocuk evin butun sorumlulugu bende ben bu 13 yil icinde esim olacak insana bir kere dahil agir konusmus kufur etmis bir insan degilim sadece kizginligimdan burda yazdim ustelik esim olacak insanda bana bugune kadar kesinlikle kufurlu yada inek falan demedi son bir haftadir elestiriyor ve inek kelimesinide dun soyledi bende bu degisimini anlamadim. daha fazla kotuye gitmeden evliligimi bitirmek istedim

Eşinizi birileri iyi şımartmış gaza gelmiş gibi kendini dev aynasında görüyor onun havasını söndürecek olan yine sensin, 3 çocuğun ve 13 yıllık emeğin var bence hemen boşanmayı düşünme ama kabahatini anlayana kadarda affetme. Sende kendinle gereğinden daha fazla ilgilen bırak ev işlerini bir kenara, ütüsüz giyinsin, biraz aç kalsın, o senin sayende öyle bakımlı gezinip milletin karısına kızına bakıyor. Bir arkadaşın dediği gibi ya aldatıyor yada zemin hazırlıyor gibi. Önce neler karıştırdığı anlamaya bak belki sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır

ah canim onun icin neleri feda ettim bir bilseniz yazsam sayfalar yetmez hakkini yemeyim oda benim icin cogu seyi gozden cikardi. aldatmadigina eminim ama aldatmayacak anlamina gelmez bence zemin hazirliyor konusmaya calissam bagirir uste cikar olmayan birseyleri olmus gibi gosterir baska konulardan kavga edince oyle yapar ordan biliyorum zaten hatam hep susan taraf ben olmusum az once dusundum hep ben susmusum bu sefer susmayacagim aynen ne utu ne yemek bugun disaridan alsin yarin v..s gorsun bakalim inek kimmis zaten konusmayi dusunuyorum bu aksam simdi evde yok ama dunya tatlisi yumagim bunlari yazarken sirtimi kasiyip dudagimdan opuyor onlar icin bu kadar sakinim yeminle cocuklarim olmasa cokdan cikip gitmistim birdaha donmemek icin

sen bence fazla gelmişsin. ne yakışıklı erkelern yanında sünepe kızlar görüyorum hemde nasıl aşık eşine. bu birazda biz bayanların hatası çok fazla kaldırıyoruz bi taraflarını onlarda bir şey sanıyorlar kendilerini

bu erkekler hep karılarının bakımlı olmasını temız olmasını vs beklerlerde acaba senın okuz kendıne ne kadar bakıyor yoksa eve geldıgınde dırek pıjamalarını gıyıp tv karsısında yatıyormu ?ama boylelerının kafasında erkek degıl kadın bakımlı olacak mantıgı vardır sana soruyorumm arkadasım acaba esın senın yanındayken sureklı parfum sıkıyormu tras oluyormu banyo yapıyormu kısacasa sendn bekledı bakımı kendısı yapıyormu

eşinin bu denli başka kadınlara bakması normal değil, psikolojik bir hastalığı olabilir, çünkü çapkın insanlar gizli saklı yaparlar, ama kocanız, herkesle kavga edecek kadar aleni yapıyorsa bunu, önce bir evlilik danışmanına gidin, o da sizi yönlendirsin,ruhsal bir durum var bence..

canim inanmican ama yapiyor yataga girene kadar asla pijama giymez nisanliyken konusmustuk bende giymem asla ayni sekilde karsilikli ama sebep ariyor bende kusur bulup kendine yeni asklar bulacak vicdani rahat olsun arkada biraktigi 3 cocuklu kadin kusurlu olsun cogu erkekde oyle yapmiyormu suc hep kadinlarda

yok canim nerde gizli bakacak bazi bayanlar kiziyor okuz kelimesini kullaninca okuz gibi bakiyor benden bile utanmiyor bari cocuklarindan utan degilmi yok nerde astari yirtmis artik dusun alt katta yeni gelin var buna slm vermemis onu anlatiyor kac gundur cok havaliymis havasini sondururmusde bilmem ne demekki kadin ilgilenmedi bunla buda kil oldu bide ben bayani hic tanimiyorum durakda otobus bekliyor esim olacak bey cok iyi taniyor ay sunun havalarina bak simdi yagmur yagacakdi uzerine arabayla su atardim ben yinedusunun yani simdi onu takmis kafaya insallah dedim aksam kocasi anlar bi guzel dayak yersin nerde bende o sans

arkadasim evlilik danismanina gitsek burda cogunluk bayan onada asilir bide ceza aliriz neme lazim rezil oldugumla kalirim

işte bu yüzden psikolojik olabilir diyorum ya, razı edebilirsen gidin bir doktora, yavruların için... belki o şu an bu davranışlarının anormal olduğunun farkında bile değil, birinin ona bir şeyler anlatması lazım gerekirse ilaç kulanacak, ama sakın ona sen konuşma, zaten seni kötü bellemiş, bir şeyler yapman lazım , bu şekilde hayatı çok zor geçirirsin..

Esin disarda bakimli guzel giyinmis bayanlar gorunce onlarin 24 saat oyle olduklarini dusunuyor galiba ama çogu bayan isten gelince veya disardan gelince evde rahat seyler giyer, ve sabah uyandiklarinda makyajsiz olurlar, tabi o diger bayanlarin ev halini gormedigi için...

Can Tanriyarda "Petek evde pijamayla geziyor" demisti ya onun gibi bisey, evde sahne kiyafetleriyle gezecek degil..

Bir erkek esini bir çok sebepten dolayi aldatabilir ama bence (detaylari bilmeden zor tabi) sizinkisi sevgi ve sayginin bitmesinden kaynaklaniyor.

Sevgi, saygi bittiyse aldatmamak için hiç bir sebep yok onun açisindan, formalite icabi suren bir evlilik onun için...

Son düzenleme:
Anlatım tarzına bayıldım.
Çok komik anlatmışsın.
Alanen bakıyorsa baya baya göz çapkının bayrak sallayanı demektir.
Saygısızlık da hat safadaymış.
İnsan karısına inek der mi...
Buarada yaşlarınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…