Yok,daha umut var sizde bence
Çalış tabide,eşi neden boşuyorsunMerhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
Ben cok odun verdim. O hic bisey yapmiyor.imkanida hani napcam boyle adamiÇalış tabide,eşi neden boşuyorsun
Yatak da mi yok cift kisilik? Esine calismaya basladigin zaman ayri eve cikmayi teklif ettin mi?Napim yani bosamayip olene kadar ona hizmetci mi olcam, evlilik iliskiler karsilikli hep benden olmaz o da isteklerimi yerine getirmek zorunda ben bu ailede bir bireysem, ben su aralar sık sık sebneye ise basliycam ayri cikxam diyorum. Kayvalidem ikinci cocugu yap aradan ciksin diyor oldu hic ayrilmim diye oyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?