Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraya cikacak durumunuz var mi?Esimin bazasi vardi bitane tek kisilik baza alip birlestirdik,esime kiraya cikalim dedim kabul etmedi buyuk ihtimalle bosanmam 2 3 senemi bulucak kosgebten kadin isdihdamndan yararlanip isimi acicam insaallah hersey hayal ettigim gibi olur
Yani uygun ev bulursa olur ama esim kiraya vercek param yok diyoKiraya cikacak durumunuz var mi?
Ne dıyelım hayırlısı o zmnMerhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
Sorun ne??Merhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
İline başla, kendine bir düzen koy, belki eşinde ayrı evi kabul eder ozaman. Sen o evde kalmaktan bunalmıssın bence, bunlar düzene girerse evliliğini kurtarabilirsin belki, hemen boşanmayı düşünme. Önce bi işini, hayatını yoluna koyMerhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...