• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin sonuna adım adım mı?

Esimin bazasi vardi bitane tek kisilik baza alip birlestirdik,esime kiraya cikalim dedim kabul etmedi buyuk ihtimalle bosanmam 2 3 senemi bulucak kosgebten kadin isdihdamndan yararlanip isimi acicam insaallah hersey hayal ettigim gibi olur

Esimin bazasi vardi bitane tek kisilik baza alip birlestirdik,esime kiraya cikalim dedim kabul etmedi buyuk ihtimalle bosanmam 2 3 senemi bulucak kosgebten kadin isdihdamndan yararlanip isimi acicam insaallah hersey hayal ettigim gibi olur
Kiraya cikacak durumunuz var mi?

Ev kayinvalidemin ustune bi dukkan var kaynimla esimin, bi dukkan daha alindi onun bonosu odeniyor

Bi yatak odası dahi almadan evlenmek çok ilginç degilmi
Sizi kırmak için söylemiyorum neden kabul ettiniz
Sonucta aynı eve gitmisiniz eşya alınmaz
Ama yatak odası bile alamıyolarsa neden evlendiniz

Bu durumlara karsi esinizin tepkisi ne hic bahsetmemissiniz ama, şoyle soyliyim sonucta basta bilerek kabullenmissiniz. Simdi ki sorunlarinizi halletmeye calisin esinizle konusup. Cocugunuzu dusunun bu kadar kucukse bosanmak en son yapacaginiz sey olsun. Evliliginizi hemen silip atmayin

Merhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
Ne dıyelım hayırlısı o zmn

Merhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
Sorun ne??

eşinizden neden boşanmak istediğinizi tam anlayamadım konudan...:kahve:
ama çoktan karar vermişsiniz . hayırlı olsun ne diyelim :confused:

Öncelikle sorununuzun ne olduğunu netleştirmelisiniz.
Sorununuz eşinizin ailesiyle yaşıyor olmanız mı? Yoksa eşiniz mi? Çünkü problem kayınvalidenizle aynı evde yaşamaksa eşinizle boşanmayı neden düşünüyorsunuz?
Sorunun kayınvalidenizle aynı evde yaşamak olduğunu varsayarsak eşinizden boşanınca elinize ne geçecek? Üstelik küçük bir bebek var ortada.
Belki eşiniz ayrı bir eve çıkmanın getireceği maddi külfetten korkuyor ve bu yüzden ayrı eve çıkmak istemiyor olabilir. Ama bu konuyu eşinizle konuşarak ortak bir noktada bulabileceğinizi düşünüyorum. Maddi anlamda çalışma hayatına geri döneceğiniz için endişelenmemesini ve manevi anlamda da sizin daha huzurlu olacağınızı eşinize açıklamalısınız.
Fakat bu konuşmanın yapıcı olması lazım, o yüzden geçmişte verdiğiniz tavizlerden dolayi şuan yaşadığınız pişmanlıkları dile getirmemelisiniz.
Örneğin; siz iyi niyetle düğün istememiş onları düşünmüş olabilirsiniz fakat bunu eşinize karşı dile getirmemelisiniz. Erkekler çoğu şeyin farkında olup çözemeyecekleri problemlerden kaçarlar. Eşiniz geçmişe dönüp size bir düğün yapamaz, kaldi ki sizi düğünsüz evlenmeye de zorlamamıştır. Yani şuan bu eşinizin çözebileceği bir problem degil. Bu konuyu gündeme getirmek sadece can sıkar. Sizi de can sıkıcı biri yapar. O yüzden şimdiki sorunlariniza odaklanin.
Sorununuz ne? Öncelikle bu soruya cevap verin. Daha sonra bu soruna sebep olan nedenlerin neler olduğunu, bu nedenlerin kaçına siz sebep oldunuz, kaçı sizin dışınizdaki sebeplerle oldu?
Adım adım ilerleseniz çözüme ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca evet dünyanin sonu degil bosanmak ama evliliğinizi bitirmek icin yeterli nedene sahip misiniz? Aranizdaki sevgi, saygi, ask, iletisim sona erdi mi? Yoksa araya sadece cozulmeyi bekleyen seyler mi girdi?
Hic bir iliskide ayrilik ilk cozum degil unutmayin.

İline başla, kendine bir düzen koy, belki eşinde ayrı evi kabul eder ozaman. Sen o evde kalmaktan bunalmıssın bence, bunlar düzene girerse evliliğini kurtarabilirsin belki, hemen boşanmayı düşünme. Önce bi işini, hayatını yoluna koy

Bazı üyeler neden kabul ettin filan demiş ama 6 yaşında annesini kaybetmiş annesiz büyümüş birçok şeyi anneden öğrenir insan dik durmayı da. Kim ne derse desin insanın arkasında en çok anne durur anne destek olur. Babalar çoğu şeyi sorun olarak da görmez anlamaz da. Annesi olsa bu kadar şeyi kabul etmezdi baştan bence. Karşı taraf da sahipsiz sanıp bu kadar ezmezdi maddi olarak.
İnşallah hayallerin gerçek olur, bundan sonra mutlu olursun F Fadik5

Kv ile oturup ilk gunden cocuk yapip 1 yatak bile alinmamis bir birey,

Bir anda elinde pirlanta gibi meslegi olup? Da cocugunu krese verip ise baslayip ev alicam ve bosanicam nasil diyebiliyor bana cok inandirici gelmedi.

Cunku bu ikisini yazacak 2 kisi arasinda ucurum var. Baya baya ucurum yani. Sondaki lafi soyleyebilen biri, bastaki hayati nasil kabul etti?
Enteresan

Benim durumumun aynısı olmuş:KK19: ben mi yazdım acaba diye şüpheye bile düştüm.malesef büyük ihtimalle boşanacaksınız hem de tüm fedakarlıklarınız hiçe sayılacak :KK61:

Başta kabul etmişsiniz ama..

İşe girince boşanmaya gerek kalmaz bu düşünceyi atarsınız zaten kafanızdan

Back
X