• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin sonuna adım adım mı?

Merhaba arkadaslar esimle biz severek evlendik. Evlenir evlenmez hemen cocuk yaptim. Simdi oglum 13 aylik ali bebek. Ben herseyi basta cok taviz verdim esim ve ailesi cok cimri. Ben paralari yok borclari var diye dugun istemedim. Takilarim bile sahteydi. Bi yatak oda bile aldirmadim. Kayinvalidemle birlikte oturuyorum. Evde herkes calisiyor ben haric. Evet yatak odasi aldirmadim aptalligim simdi icimde ukte. Simdi istiyorum bonomuz var falan filan diyorlar. Ne bicim insanlarya ilk geliniyim bide. Ben annemi kucuk yasta kaybettim.6 yasindaydim. O yuzden herhalde boyleler rahatlar.... allahtan elimde altin meslegim var ama bebegim cok kucuk, seneye krese verip hemen caliscam krediyle uygun fiyata evimi alip, esimi bosiycam...
Saçmalamışsın fake misin

Ne fakesi ben buraya sadece icinden geleni yazdim. Niye evlendin diye soruyorsunuz ya? Öyle bi sey ki gaflet mi artık her neyse tabiri
İnsanın basireti bağlanıyor. Hakikati goremiyor. Iste oyle birsey... bugun bunlari yasamam beni daha da hirslandiriyor. Calisip ayakta kalabilmem icin. cok sukur esim caliskan tembel degil sadece asiri cimri ailesi de oyle:(( eger cimri olmasaydi ben hicbir zaman aydinlanamazdim birseyler icin hirs yapamazdim mesela işimi kurma gibi ev alma gibi seyler.. simdilik hayal ama umut var bende. Demek neymis her iş de bir hayır... ben moda tasarim okudum vakko da 4 sene gelinlikte calistim gelinlikciyim.bebegim kucuk oldugu icin evde gelinlik dikiyorum.

Esin trabzonlumu canim? Bende 1 yil once nisan attim. Allahtan dugunden 3 ay once anladim ne mal olduklarinida kurtuldum. Bosan bir an once Ve hayatina bak. Gitsinler kendilerine baska bir enayi bulsunlar.
Benimkiside evini satmis ailesine dukkan almis, maasi ilede evlerine bakiyordu .
Ne ev , ne esya , nede dugun yapmak istediler. Herseyi bizden beklediler. Benim maasim iyiymis Ve onun ablalarina birsey yapilmamis. O yuzden banada yapilmiycakmis. Kendine ablan gibi birisini bul o zaman dedim Ve kapattim. Zor oluyor AMA onunde yasiycan uzunca bir hayatin var. Ne kadar huzurlu Ve mutlu yasarsan o kadar iyi olur

Trabzonlularin hepsinde bunu gordum zaten, gelin eve alinan kole
Yahu memleketle ne alakası var?
Ben de Trabzonlu yum, ailemde hiç köle gelin falan yok...
Babam da Trabzonlu dünyada görebileceğiniz en cömert adam, ne bizim ne annemin bir dediğimizi iki etmez...
böyle meseleleri memlekete bağlamanız çok sığ bir bakış açısı.

Ben gordum gorucemi canim, Evet kendi evlatlarinin bir dedigini iki etmiyolar zaten. Eve aldiklari gelinleri yoluncak Tavuk gibi goruyolar
Kayinvalidem olucak kadin, bana evimi satmami Ve kendi annesinjn evini almayi teklif etti.
Dugunu zaten benden istediler, birde ustune ustluk ev alicakmisimki kadina Deniz kenarinda yazlik alickamis.
Yuzsuzlugun Bu kadarini hicbir insanda goremedim canim. Comertlik soyle dursun. Ayni olayi baska bir arkds yasadi, onun kauinvalideside ayni sekilde kendi eski koltuk takimlarini ve halilarini teklif etti kiza. Kendi evinin esyalarini yenilicekmis.
Dahasini soylemiym istersen, o gundur bugundur trabzonluyum dedigi an benden uzak dur derim. Cunku yuzsuzlukte sinir yok cidden

Bir kadın kafasına boşanıcamı koydumu onu er yada geç yapıyor.Bence nasıl düzene sokabilirim dense daha güzel olur hem evladınız hem sizin için iyi düşünün boşanmak asla çözüm değil hele de ortada bir çocuk varsa...Boşanmayı şimdilik kafanızdan silin bence İnan'ın düzelecek hiçbir evlilik problemsiz değil imtihan dünyası aldatma yok şiddet yok umarım sağlıklı kararlar verirsiniz

Ne fakesi ben buraya sadece icinden geleni yazdim. Niye evlendin diye soruyorsunuz ya? Öyle bi sey ki gaflet mi artık her neyse tabiri
İnsanın basireti bağlanıyor. Hakikati goremiyor. Iste oyle birsey... bugun bunlari yasamam beni daha da hirslandiriyor. Calisip ayakta kalabilmem icin. cok sukur esim caliskan tembel degil sadece asiri cimri ailesi de oyle:KK43:( eger cimri olmasaydi ben hicbir zaman aydinlanamazdim birseyler icin hirs yapamazdim mesela işimi kurma gibi ev alma gibi seyler.. simdilik hayal ama umut var bende. Demek neymis her iş de bir hayır... ben moda tasarim okudum vakko da 4 sene gelinlikte calistim gelinlikciyim.bebegim kucuk oldugu icin evde gelinlik dikiyorum.
Bu kadar kendini geliştirmiş okumuş bir kişi kv ile yaşamayı mı kabul etti ? Şaka gibisiniz !

Ay canım benim ya kusura bakma ama mesajın sonunda istemsiz güldüm ;) bencede hala umut var sende dur bakalım nolcak. Esin ne dyor bu durumda o nasıl biri

Ben gordum gorucemi canim, Evet kendi evlatlarinin bir dedigini iki etmiyolar zaten. Eve aldiklari gelinleri yoluncak Tavuk gibi goruyolar
Kayinvalidem olucak kadin, bana evimi satmami Ve kendi annesinjn evini almayi teklif etti.
Dugunu zaten benden istediler, birde ustune ustluk ev alicakmisimki kadina Deniz kenarinda yazlik alickamis.
Yuzsuzlugun Bu kadarini hicbir insanda goremedim canim. Comertlik soyle dursun. Ayni olayi baska bir arkds yasadi, onun kauinvalideside ayni sekilde kendi eski koltuk takimlarini ve halilarini teklif etti kiza. Kendi evinin esyalarini yenilicekmis.
Dahasini soylemiym istersen, o gundur bugundur trabzonluyum dedigi an benden uzak dur derim. Cunku yuzsuzlukte sinir yok cidden
Sizin için kötü bir tecrübe olmuş, gözünüz açılmış kurtulmuşsunuz geçmiş olsun. Tanıdığım Trabzonlu arkadaşlarım var, kardeşleri evlenirken herşeyi a dan z ye yaptılar. Herşeyin en iyisini en kalitelisini aldılar. Gelinleri istemediği halde içlerinden geldiği için yaptılar. Düğünden sonra KV de gelininin camlarını silmeye yardımcı bile olurdu. Görümceler yine öyle. Maalesef size kötüsü denk gelmiş.

Kötüleriyle karşılaşmışsınız demek, her yerin olduğu gibi...
Yedi ceddim Trabzonlu, tam tersi gelin alırlarken a dan z ye her şeyi erkek tarafı yapar bizde..
kız evlendirirken de başkasına ayıp olmasın diye yine kendileri yaparlar :)
Eski eşya teklif etmek şöyle dursun görgüsüzlük derecesinde pahalı eşya alırlar..
Kayınvalide yanında oturan gelini bizde başta kayınvalideler istemez artık...
herkesin kendi evi kendi düzeni diye.
Demem o ki memleket ile alakası yok bu işin...
kötü ve cimri insan her yerde...

benim rastladigima Allah dusmanimsada rastlatmasin Insallah. 1 yil boyunca nisanli kaldim ama resmen Ailesinden nefret ettim. Nisani Ben yaptim, 2 tane ceyrek altin Ve eminonunden 1 pijama Ve terlik takimindan olusan bohca yaptilar. Baskada birsey gormedim. Huzurum olsun dedim baska birsey demedim. Dugun salonunu tuttuk, odemesi geldi kizima yazlik yapiyorum Benim butun isimi kizim yapiyor gelinim degil o parayi beklemeyin dedi. Yine huzurum olsun onemli degil Ben yaparim dedim gittim salonu odedim. Keza kina gecesi icinde oyle butun organizasyonu Ben yaptim Ve odedim. Fotografcisina kadar. Ev esyalarini ise ortak alalim dedi, bizde tamam dedik. Onada tamam dedik yani. Bunlarida gectim balayini ayarlamami istediler hemde italya. Bende Bu Cok pahali olucak Ben maddi Cok fazla odeme yaptim evde kiralik olucak. takilarimizi olsun ev icin on odeme yapalim uzerine kredi cekip ev alalim dedim. Gorumcelerim dediki, ne mal mulk duskunu varosh bir insansin, hemen ev derdine dustun sonradan gorme dediler. Paralarina sarilip yat dediler. Tum dugun icin yaptiklari hazirlik davetiye bastirmakti. Onun disinda tek bir mendil bile almadilar. Biz bunlari hazirladik desigimizde ise, her yaptiginizi reklam yapmaniza gerek yok dediler. Yani resmen kendi ogullarina ve kendielrine baktircak bir enayi ariyolardi. Zaten Ben ikinci nisanlisiymisim, onlarda Bu huy olduktan Sonra daha Cok nisandan ayrilirlar.
Biz egeliyiz Ve cevremizde , ailemizde, sulalemizde Boyle bir olay ne duyduk nede gorduk. Dugun yapmayi birkenara birak, dugun sonunda takilcak olan takilar erkegin olurmus, Bana takilcak olan takilarin hesabini yapip, bunlari nasil benden alicaklarini soylediler ogullarina. Dugunu Ben yapicakmisim, takilar ise bunlara kalicakmis
Birde drumlari olmasa anliycam, levent te evleri , dukkanlari trabzonda yazliklari var. zavalli babacigimjn emekli maasini Ve calistigi parayi hesapladilar. Babasida calisiyo, kendiside claiaiyo birak yapsinlar desiler

Bende hicbir hakkimi helal etmiyorum. Allah belalarini vermis, AMA daha beter olsunlar
Cok Cok sukur verilmis sadakam varmis. Kimsenin gorgusuz ailesini beslemek zorunda degilsiniz kizlar. Bu insanliktan cikmis yaratiklardan koruyun
Kendinizi

Kötüleriyle karşılaşmışsınız demek, her yerin olduğu gibi...
Yedi ceddim Trabzonlu, tam tersi gelin alırlarken a dan z ye her şeyi erkek tarafı yapar bizde..
kız evlendirirken de başkasına ayıp olmasın diye yine kendileri yaparlar :)
Eski eşya teklif etmek şöyle dursun görgüsüzlük derecesinde pahalı eşya alırlar..
Kayınvalide yanında oturan gelini bizde başta kayınvalideler istemez artık...
herkesin kendi evi kendi düzeni diye.
Demem o ki memleket ile alakası yok bu işin...
kötü ve cimri insan her yerde...
ea

Gecmis olsun Yani memleketle alakası yok eşimin ailesi kayserili çok zor çok cimriler aşırı derecede insan bunaliyor biktim artık

Back
X