- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
Çocuk olursa evliliğiniz düzlemez ki madem anlaşamıyorsunux hemen çocuk düşünmeyin önce aranızdaki sorunları halledin ... Eşinizin sizden soğumasının nedeni nedir ??Merhaba arkadaşlar
Eşimle tartışmalarımız problemlerimizden sonra çift terapisine gittik ve kısmen işe yaradı bitti.terapiden önce çocuk düşünmeye başladık Ama düzenli bir cinsel hayatımız ? Olmadığı için 1 yıldır olmadı.bendede çikolata kisti var ben bu yüzdenmi olmadı yoksa cinsellik olmadığı yetmediği içinmi olmadı bilemiyorum doktora bile söyleyemiyorum.1 senede çok kavgalar ettik barıştık tam iyi olamadık hiç.geçenlerde yine çok büyük bir kavga ettik ve sınırları zorladık ilgisizliğinden beni bir kadın olarak özel hissettirmemesinden ,beni istememesinden,benle vakit geçirmesini görev gibi yapmasından şikayet ettim hep oda bana bunları hissettirmezken ben böyle boşluklarda yüzerken niye yemek yapmıyorsun gibi konuşara takık. Neyseee....derken ben geçenlerde ağrımdan doktora gittim doktor kistlerin büyümüş almak gerekir hamilelik zor dedi derken bir doktora daha gittik oda senin gibi olup hamile olanlar var dedi cinsel ilişki sıklığını sordu bende durumu söyleyince ee nası hamile olcaksın dedi cinsel ilişkisiz.2 ay düzenli olun sonra ameliyat olur sun olmazsa bakarız dedi.şimdi böyle birbirimizden soğuk ne yapacağını bilemez haldeyiz doktorda onunda gözü doldu benimde ama kavgalar kavgalar herşey biranda iyi olmuyor.dün gece yemeğe gittik ve konuştuk ikimizde çocuk sahibi olmayı istiyoruz ama problemlerimiz üzerinede konuşunca dağılıyor bulut kaplıyor heryeri kısacası.ameliyattan korkmam bir yana Eşimin beni istememesi biryana herşey ayrıca üstüme geliyor.dün akşam benim ona yaklaşıp reddedilmem bir yana çok üzgün ve çaresiz hissediyorum kendimi.siz olsanız nası bi tavır takınırsınız naparsınız.hiçbirşey olmamış gibi davranamıyoruz olmuş gibide davranmak istemiyoruz duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler
Bilmiyorum isteği yok düşünün 1 sene 12 ay var 6 kere kavga ettik diyelim o bir sene soğuk geçiyor toparlanamıyor bende ilgi görsem anında herşeyi yapcak moddayım.ama bunları içimde biriktirip o 6 kavgaya ben sebep oluyorum böyle bir döngü düşününÇocuk olursa evliliğiniz düzlemez ki madem anlaşamıyorsunux hemen çocuk düşünmeyin önce aranızdaki sorunları halledin ... Eşinizin sizden soğumasının nedeni nedir ??
Sorunlar düzrlmiyorsa çözüm çocuk mu ? Yazık,günah.. sizede o bebeğede.Sorunlar düzelmiyor birtürlü benimde hatalarım var bir yeniden başlayamadık herşeye
Evet terapist bile çocuğumuz olmasından yanaydı
Yok bir sene hiç birlikte olmadık değil ama evliliğin başından beri bi düzenimiz bi güzel dönemimiz olamadıSaçmalamış o terapist
Sorununuz ufak bir şey değil
Eşinizin sizi bu kadar uzun süre arzulamaması hiç normal değil
Bence başka sorunları var, şu aşamada çocuğunuz olmaması daha iyi bence
Evet terapist bile çocuğumuz olmasından yanaydı
Cocuk seviyosunuzz diye cocuk yapilmaz bir ikigün sevip birakacagin birsey degilİkimizde istiyoruz çocuk seviyoruz aslında birbirimizi ama bende düşünüyorum bu ısrrar niye diye artık️
çocuk fikri size uygun değil şu an.Yok bir sene hiç birlikte olmadık değil ama evliliğin başından beri bi düzenimiz bi güzel dönemimiz olamadı
Cidden böyle yapmak üzereyim dimiHayatının hatasını yapmak üzeresin.
niye yemek yapmıyorsun gibi konuşara takık.
Bu kadar problemin ortasına neden çocuk? Hiç mi acımıyorsunuz o çocuğa? Ben dünyaya bir can getiriceğim, 3 yaşına kadar yaşadığı her şey onun karakterini belirleyecek, ben ona ne sunabilirim, nasıl bir ortama getiriyorum, ona huzur, mutluluk verebilecek miyim diye tarttınız mı?ikimizde çocuk sahibi olmayı istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?