Evliliğimiz çıkmaza girdi☹️️

Allahın sevgili kuluymuşsunuz. Böyle bir evliliğe çocuk düşünmeniz cidden şaşırtıcı.

çocuk olunca çözülür mantığıyla mı çocuk istiyorsunuz yapmayın

Kafayı peynir ekmekle mi yedin daha evliliğin doğru düzgün değil bir de çocuk sorumluluğu altında ezileceksiniz.. Boşanmayla biter.

Çocuk olursa evliliğiniz düzlemez ki madem anlaşamıyorsunux hemen çocuk düşünmeyin önce aranızdaki sorunları halledin ... Eşinizin sizden soğumasının nedeni nedir ??

Çocuk olursa evliliğiniz düzlemez ki madem anlaşamıyorsunux hemen çocuk düşünmeyin önce aranızdaki sorunları halledin ... Eşinizin sizden soğumasının nedeni nedir ??
Bilmiyorum isteği yok düşünün 1 sene 12 ay var 6 kere kavga ettik diyelim o bir sene soğuk geçiyor toparlanamıyor bende ilgi görsem anında herşeyi yapcak moddayım.ama bunları içimde biriktirip o 6 kavgaya ben sebep oluyorum böyle bir döngü düşünün

Bence bu durumda çocuğunuzun olmaması bir mucize ısrarlı olmamalisiniz önce sorunlarınızı halletmeye çalışın çocuk mutlu bir evlilik ve ilişkinin meyvesidir bunu sakın unutmayin

Saçmalamış o terapist
Sorununuz ufak bir şey değil
Eşinizin sizi bu kadar uzun süre arzulamaması hiç normal değil
Bence başka sorunları var, şu aşamada çocuğunuz olmaması daha iyi bence
Yok bir sene hiç birlikte olmadık değil ama evliliğin başından beri bi düzenimiz bi güzel dönemimiz olamadı

Evet terapist bile çocuğumuz olmasından yanaydı

terapistinizi değiştirin..
zaten hala kavga ediyor olmanızdan, sorunlarınızı karşılıklı oturarak çözemiyor olmanızdan bir işe yaramadığı belli..
bu şartlarda çocuk sahibi olmak evliliğinize daha da çıkmaza sokar .. iletişiminiz hepten kopar..

sorunlu bir evlilikte cocuk yapıp , cocuga da eşinize de kendınıze de yazık etmeyın

çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu evet ama insanın kendisini de evliliğini sınıyor...
çok iyi anlaşan çiftler bile hamilellik döneminden başlamak üzere doğum ve sonrasında ciddi sıkıntılar yaşıyor..kaldı ki siz şu halde bile çok sorunlusunuz...
kendi ilişki problerinizi çözmeden bir de çocuğu dahil etmemelisiniz bu hayata..

Hayatının hatasını yapmak üzeresin.
Cidden böyle yapmak üzereyim dimi️ O beni istemezken yemek yapmamı evi çekip çevirmemi bekliyor.insan o sevgiyi tam anlamıyla hissedemeyince görev gibi o şeyleri yapmakta benim içimden gelmiyor.sadece maddi olarak birşeyler yapıyorsa annem ablam gibi değilsin bak para durumu olarak uğraşıyorum bende ikimiz için demekle olurmu kocalık biri bana söylesin yaaa

niye yemek yapmıyorsun gibi konuşara takık.

Çalışıyorsunuz değil mi? Ama ne hikmetse yemek yapmak da sizin göreviniz bir de neden yapmıyorsun diye laf çarpmalar.

ikimizde çocuk sahibi olmayı istiyoruz
Bu kadar problemin ortasına neden çocuk? Hiç mi acımıyorsunuz o çocuğa? Ben dünyaya bir can getiriceğim, 3 yaşına kadar yaşadığı her şey onun karakterini belirleyecek, ben ona ne sunabilirim, nasıl bir ortama getiriyorum, ona huzur, mutluluk verebilecek miyim diye tarttınız mı?

Bu evlilikte çocuk olmasın zaten.
O çocuğun psikolojisini hiç düşünüyor musunuz?
Böyle tartışmalı bir ortamda nasıl etkilenir diye?
Çocuk yapın diyen terapistte tedavi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…