Evliliğimiz çıkmaza girdi☹️️

Bizi okudum zizde. Kac senelik evlisiniz? Bende de pko vardı ama ne ilaç ne ameliyat olmadım. Eşim aynı esınıx gıbı isteksixdi. İlac alıp sertleşip zorla yapıyorduk. Ayda iki denemeyle gebe kaldım. Nasıp. Ama pişmanım Baba olmayı haketmeden bırı cunku. Size de allah sabır versım.

önce tedavi olun sonra birbirinizi anlamaya çalışın ve aranızdaki sorunları yok edin sonra çocuk düşünün bence

Korkuyorum ben de Bebegımcok uzulecek diye

Düzelmiyor dimi hiçbirşey

Canım boşan gerçekten boşan. Adamın sevişmek istememesi neden yahu aklım almadı. Cok merak ettim. Yemek yapsan sevisecekmiymis seninle?

Varsa baska bir problemi gitsin tedavi olsun.

Neyse sen de bu boşanma işini ciddi ciddi düşün. ne kadar çabuk halledersen o kadar çabuk başka birini bulursun o kadar çabuk 2. Evliliği yaparsın o kadar çabuk çocuk sahibi olursun. Nerden baksan 2 yıl sürer bunlar. Çocuğu kucağına alman 3 yıl. Bence bir karar verme zamanı gelmiş tamam mı devam mi diye?

Cocuktan once baska sorunlarınız var once onlari cozun sagliksiz kavga gurultu dolu evliliği bir cocuk dahil etme meraki neden ?

Cocuk evliligin temeli degil yapmayin gozunuzu sevim.
O cocuguda alet etmeyin
Kavgalarinizin arasinsa birakmayin
Sagliksiz bir evlilik iste.

Şimdi nasıl peki hala sertleşme sorunu var mı ? Ciddi bir tedavi gördü mü ?

Ya yazık o çocuğa. . Siz hayattan umudunuzu kesip, asla boşanmam deyip bari bir çocuğum olsun diye mi düşünüyorsunuz? Olmuyorsa olmuyordur. İlerde başka birinden yine çocuğunuz olur inş..

1 sene sonra eşinle problemlerini yazıp, çocuğum var boşanamıyorum diye konu açmamanız dileğiyle..

seni sevse isterdi. seni sevdiğini nereden çıkarıyorsun? ağız yalan söyler de davranışlarına bakarak karar ver. sizin daha ciddi sorunlarınız varken adamın derdi yemek ve evin düzeni mi? komik.
çocuk sorumluluk demek, daha siz evliliği yürütemezken çocuk hayatınızı felç eder.
ayrıca bu adamla niye evlisin?

benim cikolata kistin dikkatimi cekti. kac cm? cikolata kisti ameliyati cok riskli yumurta rezervlerinde azalmaya neden olabilir. 5-6 cm den küçükse kesinlikle ameliyat önermiyorlar. cok iyi bi iki doktora git derim prof filan bulabilirsen.. hatta bi de infertilite doktoruna görün belki ameliyattan önce baska tedaviler denemek ister bebek icin.
bu cikolata kisti o kadar lanet biseyki 10 cm kistle hamile kalan da var ben gibi 2 cm kistle hamile kalamayan da var..

Böyle berbat evliliklere çocuk yapıp sonra da boşanamıyorsunuz.
Çocuğum olmasa boşanırdım dersiniz sonra da.
Yani cidden akıllı mantıklı bi insan önce sorunlarını çözer sonra çocuk düşünür.

Şimdi nasıl peki hala sertleşme sorunu var mı ? Ciddi bir tedavi gördü mü ?
Problemının Sertleşme olmadıgına 2 yılın sonunda karar verdım. 45 yasında ilk evliliğini yapmış olan eşim mastb bagımlısı. Ve sanırım bu yuzden dokunma, tensel temastan zevk almıyor. Sevısırken dırek kendı yaptıgı sekılde afedersın c. Organıyla oynamamı ıstyor. Ama kemdı asla opmez koklamaz. Artık sevgı kalmadı bende bir de burda kızanlar cooook haklı. Ahhh aptal kafam. Basta bıtırcektım

Neden cocuk israrindasiniz? Once evliliginizden emin olun,sonra sagliginizdan. Cocuk tum bunlardan sonra olmalı

B beyzat2014 cım Allah yardımcın olsun eşini tehdit etsen ya düzgün ilişki ya da ben yokum desen , genelde işe yarıyor , doğumuna ne kadr var , cinsellik yoksa evlilik çok zor ...

Bir bebeğiniz olsa, yazık olmaz mı o minnoşa?
Tabiki her isteyenin bebeği olsun, kimsenin kucağı boş kalmasın ama sizinki bence bencilliğe giriyor. Önce mutlu ve huzurlu bir yuvanız olsun, sonra da bebeğiniz inşallah...

Bosanip başka bir adamdan çocuk yapsana çok mu zor yahu. Adam açıkça seni istemiyor çocuk yapıp bağlamaya çalışma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…