- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
çok güzel yaa maşallah inşalllah oda olur mutlu yuvanızın mutlulugunu dahada arttıran bir bebişş ayy inşlalh rabbim cümle isteyenlerede versin yaa :))
canım aminnn inşallah çookk sağol dualarını esirgeme yeter e mi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel yaa maşallah inşalllah oda olur mutlu yuvanızın mutlulugunu dahada arttıran bir bebişş ayy inşlalh rabbim cümle isteyenlerede versin yaa :))
bir çok kaçan kişi genelde hep pişmanlıgını dile getirir okuyunca vay bee dedim maşallahh inşalalh hep böyle devam eder allahım pişman etmesin hep mutlu olun bebekte çok küçükmüş daha ya canım benim allahım analı abbalı büyütsün inşallah
çocugu cok istiyordun sevgiliyken hayaller kurardık hemen yaptık :) ilk ay olmadı tabi ikinci ay kaldım hamile 37 gnlük oldu oğlum inşallah hayırlı bi evlat olur sizin evliliğiniz neden bitiyor çok özel bi sorum mu oldu yoksa ?
Yine de evlilik farklı birşey. Önce evliliği oturtup öyle çocuk olmalı diye düşünüyorum ama tabi herşeyin hayırlısı...
Sevgi, saygı , güven bitti ondan bitiyor canım...
tabiki farklı birsey iyi kötü herseyi yaşıyorsun iki bedende tek yürek olmaya çalısıyorsun çok düşünerek olan birseydi bizde cocuk evlendik artık cocuk yapabiliriz diye düşünmedik senelerdir onun için yatırım bile yaptık sevgili olmamıza ragmen :)
çok üzülüyorum böyle evliliklerin bitmesine hersey bir rüya gibi baslıyor sonra ne oluyorsa kabusa dönüyor hersey için hayırlısı diyorum artık ben allah kimseyi şaşırtmasın iyi eş hayırlı evlat versin
Sizinki de enteresan olmuş. Demekki evliliğin ilk yıllarında yaşamanız gerekenleri yaşamışsınız...
Sizin tercihiniz tabi...
Aslında sinyallerini alıyorsunuz ama çok önemsemiyorsunuz. Bu da bir nevi aslında kader. Kader deyip geçmesini sevmem ama öyle :)
Amin inşallah Allah sonumuzu hayreylesin.
eşimle 8 yıl flört 1 yıl nişan tam 9 yıl bekledik birbirimizi.tanıştığımızda ben 15 o 16 yaşındaydık.çok uzun geçen zor yıllardı bizim için aşk sevgi saygı dolu.biz en önemlisi emek verdik birbirimize askere uğurladım onu 1.5 yıl hiç görmeden tek bir fotoğraf gönderebilmişti bana oda elleri yara olmuş soğuktan .ağlamadım tek bir günüm geçmedi .kosovada barış gücü askeriydi metrelerce mektuplar yazardım cevap bile gönderebilecek bir zamanı yoktu operasyonlardan.hasreti yaşadık biz yıldız tutmayı sadakati güvenmeyi umut etmeyi........giderken gözlerin içine bakıp 'eğer sana baktığım gibi bakarsam birinin gözlerine o an kör olsun bu gözlerim'demiştim.sözümü tuttum ve o dünyalar tatlısı kalbimin sahibi 2 oğlumuzun babası adamın gözlerinin içine bakıyorum her gün.8.5 yıldır hergün onun kokusuyla uyandığım için şükrediyorum allaha.16 yılımızı verdik birbirize umut'tu bizi her gün birbirimize bağlayan güç onun için küçük oğlumuzun adını umut koyduk..................sevgi neydi emekti bizce.....
eşimle 8 yıl flört 1 yıl nişan tam 9 yıl bekledik birbirimizi.tanıştığımızda ben 15 o 16 yaşındaydık.çok uzun geçen zor yıllardı bizim için aşk sevgi saygı dolu.biz en önemlisi emek verdik birbirimize askere uğurladım onu 1.5 yıl hiç görmeden tek bir fotoğraf gönderebilmişti bana oda elleri yara olmuş soğuktan .ağlamadım tek bir günüm geçmedi .kosovada barış gücü askeriydi metrelerce mektuplar yazardım cevap bile gönderebilecek bir zamanı yoktu operasyonlardan.hasreti yaşadık biz yıldız tutmayı sadakati güvenmeyi umut etmeyi........giderken gözlerin içine bakıp 'eğer sana baktığım gibi bakarsam birinin gözlerine o an kör olsun bu gözlerim'demiştim.sözümü tuttum ve o dünyalar tatlısı kalbimin sahibi 2 oğlumuzun babası adamın gözlerinin içine bakıyorum her gün.8.5 yıldır hergün onun kokusuyla uyandığım için şükrediyorum allaha.16 yılımızı verdik birbirize umut'tu bizi her gün birbirimize bağlayan güç onun için küçük oğlumuzun adını umut koyduk..................sevgi neydi emekti bizce.....
İnan gözlerim yaşararak okudum
Gerçekten film gibi bir aşk hikayesi ve bunun yıllarca devam ediyor olması da ne güzel.
Bizim evliliğimizi de sevgisizlik bitirdi bence...
Tek başıma benim sevgim yetmedi... O sevdiğini söylüyor ama insan sevdiği insana bu şekilde davranmaz, davranamaz...
Sevmeyi bilemedi karşımdaki, kıymetini bilemedi benim ve sevgimin. Kimseye karşı daha önce böyle duygular hissetmemiştim ama o ailesini tercih etti. Ailesine (annesine, babasına, kardeşlerine vs. - zira onun gerçek ailesi onlardı) aynen senin bahsettiğin gözleri pırıltılı olacak şeklinde baktı. Ben o sevgi farkını görünce anladım ve aradan çekildim, benim içimdeki sevgimi de bitirdi. En ufak kırıntısını bile bırakmadı !
Kendime bile bu cümleleri söylemiyordum; çünkü hiçbirinin önemi kalmadı artık. O tercihini baştan yapmıştı zaten...
Burdan ders: Sevginizi haketmeyecek kimseye vermeyin !
Sizi sevenlerin de kıymetini bilin...
üzülmeyin inşallah sizin degerinizi bilecek dogru kişi çıkacaktır karşınıza
Çok mutsuzum evliliğim hiç istediğim gibi olmadı ahhh ahhhh![]()
hiç mutlu değilim. hatta pişmanım evlendiğim için...
eşimi seviyorum ama sevgi malesef karın doyırmuyor.
ailemle yaşadığım hayatı hep arıyorum. her zaman ailemin yanında olmak istiyorum onlarla vakit geçirmek iyi geliyor bana.
psikolojim çok bozuldu evlendiğimizden beri hep sıkıntı hep sorun hep parasızlık artık altından kalkamıyorum.
hiç mutlu değilim yüzüm gülmüyor artık.
dışarı karşı oynamaktanda sıkıldım artık. ayrılmak istiyor muyum bilmiyorum ama böyle mutlu değilim.
maddiyat beni çok yıprattı. eşim bir türlü düzenli bir işe girip dikiş tutturamadı onunda şanssızlıkları oldu ama bana göre sorumsuzdu.
elde avuçta ne varsa hep sattık.
kartlara kredilere dünyanın borcu oldu ve tüm borçlar benim adıma.
bugün 2 banka daha aradı avukata veriyorlarmış.
paranın olmadığı yerde mutluluk olmuyor en azından ben hep sıkıntı içinde boğuşarak mutlu olamıyorum artık.
ayrılırsam ailem üzülür, herkes laf eder diye cesaret edemiyorum. bir yandan da eşimi istiyorum hayatımda olsun.
bu da bir süreç geçecek sabret diyorum ama daha ne kadar sabretcek gücüm kaldı bilmiyorum.