umarım huzur bulursun en kısa zamanda. ama sadece senin için geçerli bu iyi dileğim!![]()
inşalalh canım çok şükür ama eskisinden iyiyim çok teşekkür ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım huzur bulursun en kısa zamanda. ama sadece senin için geçerli bu iyi dileğim!![]()
Ben 25 gün sonra evleniyorum.mutlumuyum mutsuzmuyum diyemem çünkü biliyorum ; mutsuzummm ve sanırım hep mutsuz olucam![]()
Çokkk!
O benim şansım,aramadan Rabbimin karşıma çıkardığı tek erkek!
Huzurum,yaşantım,ömrüm,dostum,sığınağım,arkadaşım HERŞEYİM!
bir gün dahi pişmanlık duymadım onunla hayatımı birleştirdim diye
bir gün daha öff demedim,sıkıldım demedim,üzmedi kırmadı beni,hala öyle ve dilerim ömrümüzce sürer bu büyü...
elimi tutmadan sarılmadan asla uyumaz,sabah öpmeden uyandırmaz öpmeden işe gitmez öpmeden eve girmez
bir daha dünyaya gelsem kesinlikle ve kesinlikle eşimle evlenirdim hemde hiç düşünmeden
aynı hisleri o da fazlası ile bana karşı yaşıyor ve dolu dolu hissettiriyor Bin Şükür!
Prensesler gibi pamuklara sarar gibi bakıyor ilgileniyor benimle,evimizle,hayatımızla,o kadar hassas öyle ince düşünüyor ki herşeyimi...
hiç birşeyden mahrum bırakmayan;anlayışlı,sevgi dolu,sımsıcak,evcimen,koruyucu,fedakar,aileme sevgili saygılı,çevresi tarafından aranan sevilen değer gören bir erkeğe sahibim daha ne ister ki bir kadın?
çok aşığız,çok seviyoruz hepte böyle sürecek inşallah ömrümüz yettiğince...
Rabbim herkese böylesi değerlere sahip bir eş nasip etsin inşallah![]()
mutsuzum hem de çoooooooooook mutsuzum. kızım olmasa, dünya umrumda olmazdı da... çok şükür kızımm var.
canım ya neden bukadar mutsuzsun bende mutsuzlugu çok iyi bilenlerdenim şimdilerde mutlu olmaya çalışıyorum ve biraz mutluyum sanki inşalalh sende en kısa zamanda mutlu olursun canım ya
Gerçekten çok zor bi durum ben sizi çok iyi anlıyorum bende çok severim hayvanları ama uzaktan mesela kediden inanılmaz korkuyorum hani onu anlatamam elim ayagım titriyo daralıyorum aynı ortamda fln olursak hani o farklı bişiy sizin yerinizde olmayı düşünemiyorum bile ben aynı evde duramam kesinlikle o derece,Allah sabır versin.
bizdede bu durumun tam tersi var,ben bayılıyorum o nefret edıyo:)
ben benım için sev hayvanları dıyorum,oda eger benı sevıyosan dokunma şunlara diyo:)
Ben 25 gün sonra evleniyorum.mutlumuyum mutsuzmuyum diyemem çünkü biliyorum ; mutsuzummm ve sanırım hep mutsuz olucam![]()
maşallah canım. allah nazarlardan esirgesin, çok şanslısın. birbirinizin kıymetini bilmeniz ne kadar güzel. ve buradan şu soonuç çıkıyor bence: bir erkek eşine azcık değer verse, sevdiğini saydığınuı gösterse kadın hereşyi yapar. yani ben şahsen öyle olurdum ama şu an elimi kıpırdatacak mecalim yok((
çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler.bende evliliğimde 5.seneye giricem aynen bende cok karmasık duygular yasıyorum hatta su an sinir küpüyüm.eşim tam bi hayvancı yani hayvanları cok asırı sever bi ara köpek getirdi ben fena korkarım bide egitimsiz rezil bi köpekti anamı aglattı cok büyük kavga cıktı evde.z önce de aramıs aksama hazır ol iki yavru kedi geliyor diye.istemiyorum diorum yeter artık hep senin yüzünden ben hayvan sevgimi bastıramam biraz sev su hayvanları yaa diyor.diyorum korkuyorum sabrım yok .alıs ben seviyorum diyor kuduruyorummmm.kabul ettim sen bilirsin dedim.çünkü üstelesem biliyorum krizleri oynuycam.ama beni ne bekliyor bilmiyorum.inanın seviyorum hayvanları ama bu fobi cok farklı tüylerim ürperiyor yanıma yaklastıklarında hiç tahammülüm yok.
canım ama birde şu yönden bakarsan benlki...hayvan sevmeyen insanda sevemez diye bir laf var...eşinin insanlara karşı tavrı nasıldır bilemem ama belkide merhamet açısından güzel birşey oalbilir.bizdede ben hayvanlara bayılıyorum sözlümde tam tersi istmemem allah istemem diyor.ben evlenince küçük cins bir kedi alırız diyorum.olmaz almam diyor.bizdede tam tersi mesela.allahım başka dert vermesin.
sağol canım aminnn
evet değer görmek çok önemli elbette ama karşılıklı olursa güzl..yani beklentiye girmeden.
o bana değer versin ona göre bende ona değer veririm modu olmamalı ilişkilerde..
MaaşallaAllah bozmasın,mutluluğunuz daim olsun.Ama o iş öyle olmuyor malesef tabki karşılıklı değil ama biyere kadar değil.hep sen fedakarlık yapıp,hep sen çekip,alttan alıp,ilişki için hep sen toparlayıcı,çabalayan olduğun zaman bir an geliyor ki ne kadar yorulduğunu anlıyorsun sen kendini biraz salıyorsun artık eski sabrın,çaban olmamaya başlıyor o sırada karşındakinin de üstüne seni suçlamaya başladımı mesele ozman dank ediyor işte YANLIŞ YAPMIŞIM diyorsun.sen yıllarca çaba gösterip kıymet verip sen yorgun düştüğünde karşındakinin yanında değilde karşında olduğunu görünce iyice yıkılıyorsun,bu soğumaya dönüşüyor,gittikçe uzaklaşmaya...sonuç; içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar,kalp kırıklıkları... bence hemen hemen her ilişkinin bitişi bu şekilde yol alıyor.eskiden çok aksini düşünmeme rağmen malesef şimdi ,bazı şeylerin kesinlikle karşılıklı olmak zorunda olduğunu düşünüyorum.ikili hiçbir ilişki tek bir kişinin çabasıyla ayakta duramaz.