evliliğimizde gerçek anlamda ne kadar mutluyuz

Benimde kasımda 2 yıl bitecek eşimle çok mutluyum fakat ne zaman çok mutlu olsam bu mutluluğu bozan şahıslar çıkıyor ortaya kara koyun gibi...

asla unutulmaz hep bi yerde yara kalacak. çünkü hiç bir kadın haketmiyor.çocuklar içinde mutlu olmak gerekiyor bende çok karmaşıbeni çocuklarımdan başka hiç bişey mutlu edemiyor. alıştım. artık eskisi gibi değil hiç birşey gitti bitii aşk kaçtı giiti ele giiiti

Çokkk!
O benim şansım,aramadan Rabbimin karşıma çıkardığı tek erkek!
Huzurum,yaşantım,ömrüm,dostum,sığınağım,arkadaşım HERŞEYİM!
bir gün dahi pişmanlık duymadım onunla hayatımı birleştirdim diye
bir gün daha öff demedim,sıkıldım demedim,üzmedi kırmadı beni,hala öyle ve dilerim ömrümüzce sürer bu büyü...
elimi tutmadan sarılmadan asla uyumaz,sabah öpmeden uyandırmaz öpmeden işe gitmez öpmeden eve girmez
bir daha dünyaya gelsem kesinlikle ve kesinlikle eşimle evlenirdim hemde hiç düşünmeden
aynı hisleri o da fazlası ile bana karşı yaşıyor ve dolu dolu hissettiriyor Bin Şükür!
Prensesler gibi pamuklara sarar gibi bakıyor ilgileniyor benimle,evimizle,hayatımızla,o kadar hassas öyle ince düşünüyor ki herşeyimi...
hiç birşeyden mahrum bırakmayan;anlayışlı,sevgi dolu,sımsıcak,evcimen,koruyucu,fedakar,aileme sevgili saygılı,çevresi tarafından aranan sevilen değer gören bir erkeğe sahibim daha ne ister ki bir kadın?
çok aşığız,çok seviyoruz hepte böyle sürecek inşallah ömrümüz yettiğince...
Rabbim herkese böylesi değerlere sahip bir eş nasip etsin inşallah:nazar:

Ben 25 gün sonra evleniyorum.mutlumuyum mutsuzmuyum diyemem çünkü biliyorum ; mutsuzummm ve sanırım hep mutsuz olucam :43:

mutsuzum hem de çoooooooooook mutsuzum. kızım olmasa, dünya umrumda olmazdı da... çok şükür kızımm var.

Ben 25 gün sonra evleniyorum.mutlumuyum mutsuzmuyum diyemem çünkü biliyorum ; mutsuzummm ve sanırım hep mutsuz olucam :43:

neden şimdiden bu kadar mutsuzsun? daha evlenmeden canım, çok üzüldüm. evlilik çok zormuş, hele zor bir eşin varsa. inşallah düzelir herşey, sen çok mutlu olursun...

Çokkk!
O benim şansım,aramadan Rabbimin karşıma çıkardığı tek erkek!
Huzurum,yaşantım,ömrüm,dostum,sığınağım,arkadaşım HERŞEYİM!
bir gün dahi pişmanlık duymadım onunla hayatımı birleştirdim diye
bir gün daha öff demedim,sıkıldım demedim,üzmedi kırmadı beni,hala öyle ve dilerim ömrümüzce sürer bu büyü...
elimi tutmadan sarılmadan asla uyumaz,sabah öpmeden uyandırmaz öpmeden işe gitmez öpmeden eve girmez
bir daha dünyaya gelsem kesinlikle ve kesinlikle eşimle evlenirdim hemde hiç düşünmeden
aynı hisleri o da fazlası ile bana karşı yaşıyor ve dolu dolu hissettiriyor Bin Şükür!
Prensesler gibi pamuklara sarar gibi bakıyor ilgileniyor benimle,evimizle,hayatımızla,o kadar hassas öyle ince düşünüyor ki herşeyimi...
hiç birşeyden mahrum bırakmayan;anlayışlı,sevgi dolu,sımsıcak,evcimen,koruyucu,fedakar,aileme sevgili saygılı,çevresi tarafından aranan sevilen değer gören bir erkeğe sahibim daha ne ister ki bir kadın?
çok aşığız,çok seviyoruz hepte böyle sürecek inşallah ömrümüz yettiğince...
Rabbim herkese böylesi değerlere sahip bir eş nasip etsin inşallah:nazar:

maşallah canım. allah nazarlardan esirgesin, çok şanslısın. birbirinizin kıymetini bilmeniz ne kadar güzel. ve buradan şu soonuç çıkıyor bence: bir erkek eşine azcık değer verse, sevdiğini saydığınuı gösterse kadın hereşyi yapar. yani ben şahsen öyle olurdum ama şu an elimi kıpırdatacak mecalim yok:(((

mutsuzum hem de çoooooooooook mutsuzum. kızım olmasa, dünya umrumda olmazdı da... çok şükür kızımm var.

:( canım ya neden bukadar mutsuzsun bende mutsuzlugu çok iyi bilenlerdenim şimdilerde mutlu olmaya çalışıyorum ve biraz mutluyum sanki inşalalh sende en kısa zamanda mutlu olursun canım ya

:( canım ya neden bukadar mutsuzsun bende mutsuzlugu çok iyi bilenlerdenim şimdilerde mutlu olmaya çalışıyorum ve biraz mutluyum sanki inşalalh sende en kısa zamanda mutlu olursun canım ya

inşallah canım, inşallahhepimiz mutlu oluruz ama bu kadar kırılıp döküldükten sonra nasıl olur bilmem. anlamadım gitti bu işi, bir gün iyi 3 gün kötü. oyun gibi, dalga geçer gibi, komedi gibi, eşimi anlamıyorum, gittikçe uzaklaşıyorum ondan. hep dua ediyorum bir an önce düzelelim diye ama tek başıma da ne yapabilirim ki, adamın bedeni evimizde ruhu, aklı,beyni nerde bilemedim!!!

Gerçekten çok zor bi durum ben sizi çok iyi anlıyorum bende çok severim hayvanları ama uzaktan mesela kediden inanılmaz korkuyorum hani onu anlatamam elim ayagım titriyo daralıyorum aynı ortamda fln olursak hani o farklı bişiy sizin yerinizde olmayı düşünemiyorum bile ben aynı evde duramam kesinlikle o derece,Allah sabır versin.

aynen canım kediler hep kabusum olur çoğu gece.çocukluktan gelen bi ürkeklik var.zaten hayvan sevgisininde çocukluktan aşılanması gerekiyor insana.küçükken benim tavşan ve kuştan başka hayvanım olmadı.ama nasıl alışıcam inan cok sıkıntılıyım.evde halı falan ne var ne yok topladım hepsini.eğitene kadar pisletiip batırmasın diye yoksa daha çok çıldırırım.ev şimdi bi değişik görünüyor gözüme ya :(

bizdede bu durumun tam tersi var,ben bayılıyorum o nefret edıyo:)
ben benım için sev hayvanları dıyorum,oda eger benı sevıyosan dokunma şunlara diyo:)

işte senin durumda sana göre zor canım ama eşlerin birbirine bu konuda anlayış göstermesi gerekiyor.baktın sevdirebildin ne ala.ama sevdiremezsende kalp kırma asamasına gelmeye gerek yok diye düşünüyorum.inan ben kendimi çok zorluyorum ama ne olcak bakalım yasayıp göreceğim.bugün öğleden sonra bebişlerimiz geliyor diyo da baska bişi demiyor ya.

daha evlenmedin bu kadar mutsuzsun.evlilik kolay bi iş değil canım bence iyice ölç tart kafanda.hiçbişey senin hissettiklerinden kıymetli değildir.

maşallah canım. allah nazarlardan esirgesin, çok şanslısın. birbirinizin kıymetini bilmeniz ne kadar güzel. ve buradan şu soonuç çıkıyor bence: bir erkek eşine azcık değer verse, sevdiğini saydığınuı gösterse kadın hereşyi yapar. yani ben şahsen öyle olurdum ama şu an elimi kıpırdatacak mecalim yok:(((

sağol canım aminnn:nazar:
evet değer görmek çok önemli elbette ama karşılıklı olursa güzl..yani beklentiye girmeden.
o bana değer versin ona göre bende ona değer veririm modu olmamalı ilişkilerde..

çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler.bende evliliğimde 5.seneye giricem aynen bende cok karmasık duygular yasıyorum hatta su an sinir küpüyüm.eşim tam bi hayvancı yani hayvanları cok asırı sever bi ara köpek getirdi ben fena korkarım bide egitimsiz rezil bi köpekti anamı aglattı cok büyük kavga cıktı evde.z önce de aramıs aksama hazır ol iki yavru kedi geliyor diye.istemiyorum diorum yeter artık hep senin yüzünden ben hayvan sevgimi bastıramam biraz sev su hayvanları yaa diyor.diyorum korkuyorum sabrım yok .alıs ben seviyorum diyor kuduruyorummmm.kabul ettim sen bilirsin dedim.çünkü üstelesem biliyorum krizleri oynuycam.ama beni ne bekliyor bilmiyorum.inanın seviyorum hayvanları ama bu fobi cok farklı tüylerim ürperiyor yanıma yaklastıklarında hiç tahammülüm yok.

canım ama birde şu yönden bakarsan benlki...hayvan sevmeyen insanda sevemez diye bir laf var...eşinin insanlara karşı tavrı nasıldır bilemem ama belkide merhamet açısından güzel birşey oalbilir.bizdede ben hayvanlara bayılıyorum sözlümde tam tersi istmemem allah istemem diyor.ben evlenince küçük cins bir kedi alırız diyorum.olmaz almam diyor.bizdede tam tersi mesela.allahım başka dert vermesin.

Kimse dört dörtlük değil, hayatımızda yer alacak insanın hangi iyi yönü, diğer yanlarını kapatıyorsa ve biz bununla ne kadar yetinebiliyorsak o kadar mutlu oluruz.

Benim eşim son derece titiz ve derli topludur (bunaltıcı derecede, kavga çıkmasına sebep olacak düzeyde) bense dağınığımdır. (Temizlik ayrı , dağınıklık ayrı bunu dip not olarak belirteyimde hemen hanımlar bu pismiş demesin :1: ) Derli toplu olma yönünde müdahaleleri beni deli eder.

Ben çok konuşkanımdır, o dürtmesen konuşmaz.

Ama birbirimizi boğmayız, yaşam alanlarımız vardır, kendi çevrelerimiz vardır, özgürüzdür, izin almak yoktur bilgi vermek vardır vs vs

İyi bir insandır yani eşim olmasaydı da hayatımda olmasını isteyeceğim biridir.

Bana uyan yönleri, bana uymayan yönlerini kapatıyor, mutluyum. Herkesin evliliğinde böyle bir sürü örnek vardır.

İş neyle mutlu olacağımızla ilgilidir.

Son düzenleme:
canım ama birde şu yönden bakarsan benlki...hayvan sevmeyen insanda sevemez diye bir laf var...eşinin insanlara karşı tavrı nasıldır bilemem ama belkide merhamet açısından güzel birşey oalbilir.bizdede ben hayvanlara bayılıyorum sözlümde tam tersi istmemem allah istemem diyor.ben evlenince küçük cins bir kedi alırız diyorum.olmaz almam diyor.bizdede tam tersi mesela.allahım başka dert vermesin.

evet doğru söylüyorsun öyle derler.bende nefret etmiyorum ama korkumu yenemiyorum işte.eşim aksine aşırı merhametlidir hatta benden bile merhametli ve iyi niyetlidir.hatta derim hep kendisine su merhametin olmasa bi dk durulmaz senle diye ;) .allah baska dert vermesin amin canım.alısıcam ypacak bişi yok.usanırda gönderir diye beklicem.umarım düşündüğüm gibi olur.

sağol canım aminnn:nazar:
evet değer görmek çok önemli elbette ama karşılıklı olursa güzl..yani beklentiye girmeden.
o bana değer versin ona göre bende ona değer veririm modu olmamalı ilişkilerde..

Maaşalla:nazar: Allah bozmasın,mutluluğunuz daim olsun.Ama o iş öyle olmuyor malesef tabki karşılıklı değil ama biyere kadar değil.hep sen fedakarlık yapıp,hep sen çekip,alttan alıp,ilişki için hep sen toparlayıcı,çabalayan olduğun zaman bir an geliyor ki ne kadar yorulduğunu anlıyorsun sen kendini biraz salıyorsun artık eski sabrın,çaban olmamaya başlıyor o sırada karşındakinin de üstüne seni suçlamaya başladımı mesele ozman dank ediyor işte YANLIŞ YAPMIŞIM diyorsun.sen yıllarca çaba gösterip kıymet verip sen yorgun düştüğünde karşındakinin yanında değilde karşında olduğunu görünce iyice yıkılıyorsun,bu soğumaya dönüşüyor,gittikçe uzaklaşmaya...sonuç; içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar,kalp kırıklıkları... bence hemen hemen her ilişkinin bitişi bu şekilde yol alıyor.eskiden çok aksini düşünmeme rağmen malesef şimdi ,bazı şeylerin kesinlikle karşılıklı olmak zorunda olduğunu düşünüyorum.ikili hiçbir ilişki tek bir kişinin çabasıyla ayakta duramaz.

Evliliğik lay lay lom geçen bir kurum olmadığı için duygularınız da değişiklik gösterebiliyor...
Ama önemli olan aranızdaki sevgi ve saygının devam edebilmesi..zorluklar ve sıkıntılar karşısında..
Ve bunu hiç bir zaman kaybetmedik çok şükür..

Hayat zor belki ama eşimle kolaylaşıyor...
Gurbette yalnız kalmak sıkıcı olsada eşimi gördüğümde tüm dünya duruyor...
Onun gözlerine baktığımda sıkıntılı zamanlarım sona eriyor...
Ağlarken bana sarıldığında acımı hafifletiyor...

Yaptığım herşeyi güzel görmesi , yapamadıklarımı da görmezden gelmesi beni dünyanın en mutlu kadını yapıyor..
Hayatımda hiç kimseden görmediğim değeri görmek bana iyi geliyor..
Balayına bile gidemedik belki de ama onun aşkla beni sevmesi dünyanın en güzel yerinde olduğumu hissettiriyor...
Evet, hayat kolay değil belki ama beraber olduğumuzda herşey güzel geliyorsa, onu gördüğünde tüm sıkıntıları unutabiliyorsan daha ne isterim ki?...

Mutluluk,filmlerdeki gibi yaşamak mı?...
Hatasız bir erkek, sana dört dörtlük davranan bir eş, sürprizler vs..
Peki ama ben hatasız değilim ki..Hatasız bir insanla nasıl mutlu olabilirim...
Eşimle çok zıt görünürüz dışarıdan ama birbirimizin tamamlayıcısıyızdır...
Mutluluk, hatasız bir ev hanımı olmak mıdır, mükemmel bir kadın,eş,anne....İyi ama mükemmel olmak zorunda kalmak beni daha da mutsuz yapmaz mı?...

Bence mutluluk onun sana bakarken kalbini ısıtması, hayatın eşinle güzelleşmesidir..Evet eğer böyleyse ben mutluyum, hem de çok...
Hayatımdaki en büyük şansım benim eşim...
Dilerim yaşlanana kadar onunla uzun seneler yaşarım...

Maaşalla:nazar: Allah bozmasın,mutluluğunuz daim olsun.Ama o iş öyle olmuyor malesef tabki karşılıklı değil ama biyere kadar değil.hep sen fedakarlık yapıp,hep sen çekip,alttan alıp,ilişki için hep sen toparlayıcı,çabalayan olduğun zaman bir an geliyor ki ne kadar yorulduğunu anlıyorsun sen kendini biraz salıyorsun artık eski sabrın,çaban olmamaya başlıyor o sırada karşındakinin de üstüne seni suçlamaya başladımı mesele ozman dank ediyor işte YANLIŞ YAPMIŞIM diyorsun.sen yıllarca çaba gösterip kıymet verip sen yorgun düştüğünde karşındakinin yanında değilde karşında olduğunu görünce iyice yıkılıyorsun,bu soğumaya dönüşüyor,gittikçe uzaklaşmaya...sonuç; içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar,kalp kırıklıkları... bence hemen hemen her ilişkinin bitişi bu şekilde yol alıyor.eskiden çok aksini düşünmeme rağmen malesef şimdi ,bazı şeylerin kesinlikle karşılıklı olmak zorunda olduğunu düşünüyorum.ikili hiçbir ilişki tek bir kişinin çabasıyla ayakta duramaz.

aminn canım sağol inşlh cümlemizin:nazar:
söylediklerinde elbet haklısın ama bahsettiğin tarzda bir karakterle aynı evi paylaşmak sanıyorum bir ızdırap olmalı Allah yardımcın olsun..
dediğin gibi karşılıklı tabiki herşey,bir kişi evliliği sırtına alıp götüremez,ayakta tutamaz..
Allah sabır versin dicek bişey bulamadım inan,bu söylediklerini yaşayanlar huzursuz bir ömür geçirmek zorunda kalıyorlar veya bi zaman sonra evlilikleri noktalanıyor..çok üzülüyorum keşke erkekler daha yapıcı olsalar...

Back
X