- Konu Sahibi atalente35
-
Karartmali black put perdeler var onlardan alın. Yatak odasını siz kullanın. Eşiniz salonda yatsın. Benim eşim de çok fazla uyku sorunu yaşadığı için ve bebegimjz kolik olduğu için ayrı yatmıştık sonra da korona çıktı şimdi komple ayrıyızHayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
Korona olma korkusuyla mi eşinizden ayrı yatıyorsunuz? Doğru mu anladım?Karartmali black put perdeler var onlardan alın. Yatak odasını siz kullanın. Eşiniz salonda yatsın. Benim eşim de çok fazla uyku sorunu yaşadığı için ve bebegimjz kolik olduğu için ayrı yatmıştık sonra da korona çıktı şimdi komple ayrıyız
Hayır canım kocam evde olsa korona vız gelirKorona olma korkusuyla mi eşinizden ayrı yatıyorsunuz? Doğru mu anladım?
Hayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
Paşa annesi ve kural tanımayan paşa sendromu.Bizde babasini yataktan atali cok olduAma is in kotusu simdide oglum beni yataktan atti pasa hazretleri bizim yatakta tek basina yatiyor babasi ile ben yerlerde surunuyoruz
Tam Bi öküzBunu ona Bende söyledim kabul etmedi
2 yaşına kadar çocukla aynı odada yatmak çok sağlıklı değil diyo pedagoglarBenimki de bu aralar sabh erken kalktığı için ben diğer odada mı yatsam demeye başladı.Valla sen bilirsin dedim. Ben alışırım yalnız Uyumaya, zamanla seni de hiç özlemem dedim. Ev arkadaşı gibi oluruz bundan sonra dedim. Tıpış tıpış yatağa geldi. Sonuçta bu çocuk 2 yaşına kadar bizle aynı odada yatacak. Öyle 1 ay 2 ay bişey değil. Çocuğu ben babamın evinden de getirmediğime göre...
Bebek iki ayşıkHayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
Kimi uzman da 2 yasa kadar aynı yatakta uyuyun diyor.2 yaşına kadar çocukla aynı odada yatmak çok sağlıklı değil diyo pedagoglar
Aynı yatakta mıKimi uzman da 2 yasa kadar aynı yatakta uyuyun diyor.
Paşa annesi ve kural tanımayan paşa sendromu.Buraya açılan konularda kınadığımız adamlar böyle yetişiyor. Çocuğunuza neden kuralları sınırları öğretmek gibi bir kaygı duymuyorsunuz? Üstelik ikinci bebeğiniz olacakmış onunla ilgili nasıl bir planınız var?
Ben de tam tersi güven duygusunun zedelenmemesi için 2 yaşa kadar aynı odada ayrı yataklarda yatılmasını önerdiklerini okudum. 2 yaşından sonra sağlıklı değil evet.2 yaşına kadar çocukla aynı odada yatmak çok sağlıklı değil diyo pedagoglar
Canim oncelikle bebeğinin uyku duzenini kur aksam 10 da uyutmaya basla bebekle goz kontagi kurma uyumaz konusma uyumaz isigi yakma uyumaz altini degstrrsen de karanlikta ve besiginde yapmaya cakis uykusu acilmasin gozgoze geldiginiz an oyina doner agulamaya baslar en az 2 saat uyumaz ninni soyle annesinin sesiyle uyusun uyku egitimiyle ugrasma nasil istyrsa oyle uyut en gec 2 yasnda kendi kendine duzenini oluşturur zaten esinle inatlasma senn ilgin bebege kaydigi icin o da ici den sana kirilmis ama erkekler belli etmezler esine ilgi goster sadece bebege odaklanma aksam 10 gibi uyutursa. Size de cokca vakit kalacaktir o vakti birbirinizle ilgilenerek. Gecirin ins hersey yoluna girerHayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
Neden salonda yatıyorsunuz ki ben anlamadımHayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?